Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 27 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Tiensä Pää 20.03.2013

Kaarnekorpi - Tiensä Pää
Hyvä biisi. Tasapainoinen toteutus ja miksaus. Tässä sopivan mahtipontinen toteutus kuten tälläisellä biisillä tulisi ollakin. Hyvin soljuu vokaalit, vaikka suomenkielellä onkin (ei mikään helpoin kieli öristä)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Hypoxia 20.03.2013

Crookmachine - Hypoxia
Mukava soundimaailma. Tasapainoinen kappale alustaloppuun. Vaikka pituutta reilunpuoleisesti, ei biisi käynyt tylsäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rug Harness - Heart to be Straddled 20.03.2013

The Rug Harness - Heart to be Straddled
Biisin tasaisesta junttauksesta huolimatta kappale ei tuntunut tylsältä. Soitanto perushyvää. Saundimaailma ei itseä kamalasti puhuttanut, mutta sopi biisiin kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds 20.03.2013

Deliverance (fin) - Leper's Hand That Feeds
Hyvä kitara riffi heti alussa. Hyvä biisi kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Koukkuniemi 20.03.2013

Lahkonen / Pena - Koukkuniemi
Hyvä biisi. Lauluääni kyllä sopii tämän kaltaiseen musiikkiin kuin nenä päähän. Hyvä biisi ja hyvä toteutus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slivers of Silence - Collapsing Towers (older mix) 20.03.2013

Slivers of Silence - Collapsing Towers (older mix)
Tasapainoinen toteutus. Hyvää soittoa. Mukavasti puhdas ja örinä tasapainotteli lauluissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian Jamit - Al Pacino 20.03.2013

Marian Jamit - Al Pacino
Mukavan kuuloinen biisi. Ei normaalisti meikäläisen makuun olevaa kamaa, mutta diggasin silti. Laulu ja soitanto toimi hyvin yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saatanan Marionetit - New Lucifer 20.03.2013

Saatanan Marionetit - New Lucifer
Hyvän kuuloinen kipale, pääosin. Puhdas laulu ei ihan niin hyvin tuntunut sopivan tuommoisena biisiin kuin korina laulut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Lapsuuden kesät 20.03.2013

Sakka - Lapsuuden kesät
Toimiva kappale. Hyvin tasapainossa kaikki soittimet. Juuri sen oloinen kappale kuin tämmöisen kappaleen tulisi ollakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin 20.03.2013

Sound of Wood - Roosterista Rosendahliin
Mukavan letkeä kappale. Torvi osastosta tuli mieleen jokin vanha sarja, en vain muista mikä. Hyvä kokonaisuus ja sai meikäläisen aamun tuntumaan hiukan paremmalta, eikä edes huono aamu kyseessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Blackout 20.03.2013

Death Generation - Blackout
Hyvän kuuloinen kappale. Soundit hyvät. Kokonaisuutena valmis. Jos biisi tulisi autoa ajaessa radiosta niin varmaan nostaisin volaa hiukan kovemmalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Ukon Mahti 20.03.2013

Kaarnekorpi - Ukon Mahti
Pidin sävellyksestä. Biisin toimivuutta söi kuitenkin turhan pliisut soundit. Varsinkin basarit ja kitarat olisi tarvinnut enemmän voimaa allensa. Myös orkesteri synissa olisi voinut olla enemmän mahtipontisuutta. Livenä uskoisin tämän toimivan paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Kenttärataa koilliseen 19.03.2013

P. M. Kostiainen Project - Kenttärataa koilliseen
Kitara jonkin verran turhan kovalla verrattuna lauluun. Hiukan keskeneräinen tunnelma kappaleessa alusta loppuun. Lauluäänestä pidin, tuo mieleen M.A. Nummmisen ja Tuomari Nurmion. Tasapainoisempi toteutus ja hiukan enemmän instrumentteja, niin olisi ehkä ollut parempi. Tähän biisin ehkä olisi jopa taustalle nokkahuilukin sopinut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Kuulija 05.03.2010

:nergal: - Kuulija
Tässä liikutaan hiukan samoilla linjoilla kuin "Cthäat Aquadingen":n kanssa. Kappale on hypnoottinen ja vaikka kestääkin yli 10 minuuttia niin ei käynyt tylsäksi (harvasta kappaleesta voin niin sanoa). Tämä vaikutti jotenkin tasapainoisemmalta ja hiukan valmiimmalta kappaleelta kuin "Cthäat Aquadingen". Se mikä "CA":ssa ärsytti, ei enää tässä ärsyttänyt (tai en vain enää huomannut ;)) Parasta tässä oli (samoin kuin Cthäat Aquadingen:ssa) tunnelma. Kylmyys ja se pohjoisen karu olemus, juuri sitä mitä itse mustassa metallissa etsin ja kaipaan. Mikään muu musa tyyli ei sitä oikein osaa "oikein" ilmaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Cthäat Aquadingen 05.03.2010

:nergal: - Cthäat Aquadingen
Tässä oli jotain mitä en ihan heti aluksi odottanut. Hyvällä tavalla (vai pitäisikö sanoa "pahalla tavalla /;,/". Odotus oli Darkthrone tyylisessä osittain jopa pahaa oloa tuovassa norski bläkkiksessä. Liian kauaksi ei kuitenkaan onneksi mielikuvasta menty. Ensiksi miinukset: - Alun puhe; okei saundi oli ok, mutta niin kliseinen että meni miinuksen puolelle - Miksaus; osittain saundi oli terävää, mutta osin puuroutui tai laulu tahi kitara dominoi liikaa Hyvää + Äänimaailma; kylmä ja pohjoinen tuli mieleen, "everlasting winter" + Hypnoottisuus; juuri oikean verran toistoa ja juuri se teki tästä sellaisen että jaksoi toistamiseenkin kuunnella Kaikkea mikä miellytti tai ei miellyttänyt en osannut päässäni sanoiksi sanoa. Kokonaisuus hyvä, vaikka odotus oli hiukan toisessa suunnassa niin tämä jopa parempi kuin mitä odotin. Faniutumisen arvoista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olppa Product - Dawn´s Picture 16.12.2009

Olppa Product - Dawn´s Picture
Symphony-X. Varsinkin "The Divine Wings of Tragedy" levyn tunnelmat. Itselle ainakin heti tuli nuo mieleen. Itse biisi, toimi erittäin hyvin. Tai enemmänkin loistavasti. Näistä mitä sulla on tän projektin alla niin ehdottomasi paras :) Rakentavaa kritiikkiä on paha antaa, kun tässä ei ollut enää mtn parannettavaa.. Soundit natsas, sävellys natsas, kaikki natsas. Tätä lisä! Ja oikeaa bändiä tän taakse! Kiitos
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olppa Product - I Scream For Ice Cream 03.07.2009

Olppa Product - I Scream For Ice Cream
Tämä iski kovaa, ei tosin ekalla kerralla vaan kyllä vaadittiin pari kuuntelua ja hiukan aikaa. Yleensä jazzahtava musiikki ei ole kovinkaan iskenyt, mutta nytten iski. Meno oli letkeää ja hyvinkin groovaavaa. Jotenkin tuli hämyinen baari mieleen missä bändillä tätä veivataan. Bassosta iso plussa. Siitä tuli hiukan mieleen 80-, 90-lukujen poliisisarjat ;) Samoin kitarasta pitää plussa antaa, hyvin sopi taustalle eikä ollenkaan tilu jäänyt hallitsemaan kokonaisuutta vaan enemminkin mausteena. Tälläistä lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Attic - Bitter Crow 23.03.2009

Living Attic - Bitter Crow
Jostain kaukaa tuli hiukan mieleen Metallica, varsinkin kitaroinnista. Kokonaisuutena hyvä. Biisissä oli mukavasti kontrastia. Kuitenkin rouheemmissa laulu osissa olisin odottanut hiukan voimakkaampaa laulantaa. Jäi osin hiukan ponnettomaksi. Kokonaisuutena kuunneltava kappale. Muutaman kerran putkeen jaksaa kuunnella hyvinkin. Lauluihin vielä pontta ja hiukan kekseliäisyyttä enemmän mukaan biiseihin niin erittäin hyvää tulee. Nyt se koukku biisistä jäi puuttumaan. Jatkakaa samaan tahtiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Attic - Going Blind 23.02.2009

Living Attic - Going Blind
Ihan jees biisi. Soi taustalla varmaan tunnin. Kuulosti hyvältä, mutta jotain jäi puuttumaan. Mikään ei häirinnyt, mikään ei haitannut, mutta oli liian "taustamusaa". Se terä jäi puuttumaan. Lisää biisejä tarvitsisi kuunnella jotta saisi paremman kuvan bändistä / projektista. Hyvä aloitus kuitenkin. Mielenkiinnolla jään odottelemaan uutta (eli siis viestiä vain kun uutta materiaalia tulossa)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Nothing Remains 31.05.2008

Silent Dream - Nothing Remains
Eipä tullut taaskaan petyttyä kun biisi lähti soimaan. Ihan ensimmäiseksi en kyl kodistudio kamaksi tätä olisi osannut arvailla. Biisi toimii ja on hyvä, olisin tosin toivonut ehkä paikoitellen hiukan rosoisempaa (rouheampaa) kitaraa sekä muutenkin enemmän säröä lauluun (huuto kohdissa). Samoin kaiku tuntui jatkuvan läpi biisin ja se häiritsi hieman. Muuten loistava kappale ja pitää tosiaan toivoa että joskus pääsee livenä pokkaamaan bändin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above A Friend's Grave - Together We Stand 09.07.2008

Above A Friend's Grave - Together We Stand
Kokonaisuutena erittäin mielenkiintoinen paketti. Kuunteli ihan mielellään läpi, kunhan oli päässyt alusta ohitse. Tulee mieleen että biisi on varmasti kasattu nopeasti eikä sitä ole pahemmin keritty harjoitella eikä montaakaan kertaa edes koittaa äänittää. Laulajan ääni äänenä on hyvä, mutta lausuminen oli hiukan ontuvaa. Pidin tosin siitä että ääni kuulosti siltä kuin kohta olisi itku tullut (kuin tätä oltaisiin hautajaisissa laulettu) mikä taaskin sopii biisin hyvin. Jos sanat olisivat olleet suomeksi olisi ehkä ollut jopa koskettavampi. Kitara tuntui jossain vaiheessa hukkuvan taustalla (kuin olisi lähtenyt pois mikin läheisyydestä) mikä hiukan häiritsi. Itse sävellystyössä ei ole mitään valitettavaa. Ihmettelin vain hiukan miksi soolo ;) Siinä ei sinänsä mitään pahaa, mutta jotenkin se tuntui hiukan oudolta. En osaa paremmin selittää. Kokonaisuutena kappale oli hyvä. Toivoisin oikeastaan että tämä äänitettäisiin joskus uudestaan ajankanssa ja julkaistaisiin uudestaan. Myös samantapaista materiaalia saa mun puolesta tulla lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Futile Dawn - Remains Of Human Decay 27.02.2008

New Futile Dawn - Remains Of Human Decay
Pienellä varauksella lähdin tätä kuuntelemaan, mutta posiviitisesti kyllä yllätti. Alku oli jotenkin outo, mutta sopiva tuohon alkuun. Kokonaisuutena mielenkiintoinen ja hyvä biisi. Ainoat miinukset tulee laulusta (ääntäminen) sekä hiukan hätäisestä miksauksesta. Kitarat ja koskettimet olisivat saaneet hiukan olla paremmin pinnassa. Ihan en vielä fanita, toinen saman tasoinen biisi niin voisi pian siihen joukkoon liittyäkin. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Waiting the call 03.05.2007

Carrion Kennels - Waiting the call
Alun röyhtäisy (taimikälieolikaan) häiritsi heti alusta. Samoin liiallinen kaiku koko biisissä häiritsi hyvin paljon. Unohtaen nuo kaksi seikkaa, niin biisi oli ihan mukiin menevä, ei kuitenkaan mitään hitti tasoa. Nyt pari minuuttia biisn loppumisen jälkeen ei päähän ole jäänyt oikeastaan mitään muuta kuin se ärsyttävä kaiku... Hiukan rosoisemmat ja ehkä perinteisemmät soundit, sekä "vihaisempi" laulu voisi tuoda jotain lisää tälle biisille.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 09.01.2007

Silent Dream - Drown
Biisin jouset olivat turhan konemaisesen kuuloiset. Mitä ne soitti oli OK, mutta se soundi särähti hiukan korviin. Ei pahasti. Yllätyin todella positiivisesti kun kuuntelin. Yleensä mainostettu bändi/artisti on ollut enintään keskinkertainen, mutta tämä toimii. Erityisesti pidin saundi maailmasta. Erityisesti laulajan ääni on omaan korvaan juuri sellainen mitä tuo musa tarvii taustalleen. Hyvin valmiin kuuloista kamaa. Kannattaa vielä tosin niitä jousien saundia hiukan hioa enemmän. Mutta joka tapauksessa se oli vain miinuksen arvoinen huomio :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Tactical Warfare Wonder 04.05.2006

Autere - Tactical Warfare Wonder
Tästä tulee hiukan mieleen In Flames. Ei huono sinänsä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 09.01.2007

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
En sanoisi tätä introksi. Ensimmäinen biisi kyllä. Alun hiukan epämääräisen alun jälkeen räjähti sopivasti käyntiin. Ehdottomasti jaksaa kuunnella loppuun ja useammankin kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Pleasure/Pain 09.01.2007

Silent Dream - Pleasure/Pain
Koskettimista tuli mieleen kasari hevi ja synapop. Lähinnä saundien takia. Muuten biisi noudattaa tuttua kaavaa, mikä ei ole haitaksi. Omasta mielestä ehkä heikointa antia mitä näytteillä olevista biiseistä voi päätellä. Kuitenkaan ei mitään liian huonoa. Selvä kehitys on tapahtunut tän biisin jälkeen muissa biiseissä. Yhä täytyy antaa + laulajalle.
8