Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Poets Society - Distortedly beautiful 15.11.2007

Dead Poets Society - Distortedly beautiful
Kelpo orkesteri. Solistilla kiva persoonallinen ääni ja soittokin pelasi hienosti. Lyriikka puolella on vielä puuhaa. Ainakaan tämä kappale ei kertonut minulle oikein minkäänlaista tarinaa. Säkeistöissä hirveän vähän sanoja ja kertosäe saman sanaparin toistoa. Kun englanti ei ole äidinkieli, on lyriikan tekeminen varmasti hankalaa. Kannattaa kuitenkin satsata siihen. Lyriikka on oleellinen osa kappaletta! Mew:n tuotanto lienee tuttua pojille. Olin ainakin tunnistavinani kovasti paljon elementtejä kyseisen orkesterin tuotannosta. Välillä jopa vähän liiankin kanssa. DPS:n omaa soundia odotellessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Haurasta Kuorta 22.12.2007

Halla - Haurasta Kuorta
Varsin toimivan kuuloinen kappale. Säkeistöt ei ehkä niin puhuttaneet, mutta kertosäe toimi kyllä. Solisti oli uskottava ja bändikin toimi. Ulkopuolinen tuottaja saisi kappaleeseen varmasti hyviä ja piristäviä juttuja vähän enemmän. Nyt kappale puksuttaa liian tasaisena alusta loppuun. Lyriikasta en osaa sanoa oikein mitään. Siellä oli hyviä juttuja, mutta ihan koko aikaa en pysynyt kärryillä biisin sanomassa. Sehän voi tietysti olla hyväkin juttu, mutta no kosketuspinnan puuttuminen aiheutti sen, ettei biisi tuntunut siellä missä hyvät biisit tuntuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele sitruunasaari - Kohti harmaata 13.10.2007

sitruunasaari - Kohti harmaata
Että tämmöinen kappale. Onkohan minussa jokin vika, kun minusta tuntui tässäkin kappaleessa, että vaikutteita oli haettu Apulannalta? Mua oksettaa, mua taas ravistetaan... Tuli vahvasti biisin kertukan lyyrinen tunne ensi kuuntelulla. Toisella kuuntelulla ei oksettanut niin paljon ja kolmannella aloin jo jopa vähän tykätä kappaleesta. Ihastun usein biiseihin, joissa on junan puksutusta muistuttava tauoton rytmi. Tässä se alkoi ihan vähän häiritä. Jokin muutos olisi ollut hyvästä. Laulun kasarikaiku ei säväyttänyt, jollain perverssillä tavalla se kuitenkin kuului kappaleeseen. Lyriikka oli ok, ei mitään suurta uutta ja mahtavaa, naivistisuus oli kuitenkin ihan hyvä juttu. Kelpo poppoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polly Clinique - Lovesick 25.09.2007

Polly Clinique - Lovesick
Jotain mielenkiintoista tässä kappaleessa oli. Soundimaailma oli hauskalla tavalla retro. Kitarat toimii hienosti, samoin rummut! Kokonaisuus oli kivalla tavalla levällään. Solistia kohtaan tuli ristiriitaisimmat fiilikset. Laulu toimi kertosäkeissä, vibraatto teki hommasta mielenkiintoisen, mutta jotenkin laulussa olisi voinut olla enemmän intohimoa. Josko ollaan rakkauden kipeitä ja koetaan vihan ja rakkauden tunteita, sen pitäisi kuulua. Ääntämisen kanssa on vielä myös töitä tehtävänä. Lyriikka sopi biisiin hyvin. Hauska veisu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oireet - Rumaa Ja Kaunista 06.09.2007

Oireet - Rumaa Ja Kaunista
Kuten bändin sivuillakin jo sanotaan, kyseessä on Heinolan kielinen bändi. Sen kuulee. Apulanta on vahvasti läsnä, tosin ei ihan niin jalostuneena. Biisi oli kaikin puolin hyvin suoraviivainen. Välillä tuli tunne, että biisin tempo eli aika paljon. Tarkoituksellisena se on ihan hyvä juttu, mutta veikkaisin että tässä ei tainnut olla siitä kyse. Lyriikka oli varsin toimivaa, kliseistä mutta mistäs muusta sitä popparit laulaisivat, kuin parisuhteesta ja sen kariutumisesta. Aika hiomaton orkesteri vielä, mutta josko oma soundi löytyy ja bändillä on karismaa, niin mikä jottei Oireet orkesterilla ole tulevaisuutta. Vielä on kuitenkin työnteon aika.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alava - Jää 21.06.2007

Alava - Jää
Suomen kielestä ropisee heti plussaa! Lyriikka oli ihan kelvollista. Pientä hiomista vielä niin hyvä tulee. Biisi toimi melko hyvin ja bändin sointi oli varsin mukavaa kuunneltavaa. Kertosäe jäi päähän, se lienee hyvä asia. Laulajalla äänenkäyttö ei ollut vielä ihan niin priimaa, kuin se voisi olla, mutta ajan ja treenin kanssa oma tyyli ja varmuus löytynevät. Kehityskelpoinen pumppu!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eltanin - Forget The Past/Refuse The Future 10.07.2007

Eltanin - Forget The Past/Refuse The Future
Ensinnäkin täytyy sanoa, että biisi olisi pitänyt kuunnella jossain muissa olosuhteissa kuin tietokoneelta ja ns. pakon edessä. Tässä tilanteessa biisi nim. puudutti hieman. Kappaleen melodia oli varsin hyvä. Kertosäe toimi, mutta olisi voinut olla vähän pidempi. Säkeistöt tuntuvat kertosäkeeseen nähden kestävän hurjan pitkään ja se söi tunnelmaa pikkuisen. Kun kliimaksi saavutettiin, loppui se samantien. Laulajan ääni sopi kappaleeseen ja akustiseen meininkiin. Herkkä ja hyvä tulkinta. Lyriikka oli myös toimivaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Tuhkaa 31.07.2007

Halla - Tuhkaa
Kelpo kappale, mutta silti jotenkin ponneton. Rummuissa tai jossain olisi voinut tapahtua jotain kivaa pikku säpinää, joka olisi tehnyt kappaleesta mielenkiintoisen. Myös laulaja olisi voinut olla hommassa enemmän mukana. Ekoissa säkeistöissä laulu vielä toimi, mutta kertosäkeeseen olisi toivonut jotain muutosta äänenkäyttöön. Lyriikka oli ok, vaikkakin aika perinteinen. Pikkuisen enemmän riskinottoa koko porukalle niin musiikkiin tulee sitä jotain, joka sykähdyttää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keora - Maailma Irrallaan 10.02.2007

Keora - Maailma Irrallaan
Perusmeininki biisissä on ok. Ei ärsytä, mutta ei niin sykähdytäkään. Kuuntelin kappaleen muutamaan kertaan lyriikkaan keskittyen, silti se meni aina vähän ohi. En siis ole ihan varma, mistä biisissä kerrotaan. Siitäkö että naista ja naisen tekoja/valintoja on vaikeaa ymmärtää, vai kertooko teksti ehkä naisesta joka on välinpitämätön kaikkea ja etenkin kertojaa kohtaan? Suomen kielestä tulee silti plussaa!