Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 05.01.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
Soundit perkele.. JA yks mitä jään kummassakin biisissä kaipaamaan on helvetinmoiset stemmat.. Tuplaus on hyvä mutta tapailin tossa perus stemmoja ja nehän toi heti syvyyttä ja kasaria koko juttuun.. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outline - Supreme 02.01.2005

Outline - Supreme
Tuota. Laulajalla ääni erittäin hyvä mutta sen käyttö on vielä aikas kankeata. Komppiryhmä on aivan pienessä erimielisyydessä koko ajan. Sovitus tässä biisissä on mielestäni liian yksinkertainen, biisistä ei saa tarpeeksi irti. Mutta ihan jees bändi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apezone - Punany 11.05.2003

Apezone - Punany
Joo-o.. isoo ja paksuu.. Koolla on väliä ja tässä on onnistuttu tekemään kokonaisuudessaan todella tuhti kipale.. Kaverit on ammattitaitoisia soittamaan, sen huomaa kyllä.. Jotain tästä puuttuu, en ainakaan vielä tiiä mut katotaan ku kuuntelen vielä usiamman kerran että jos saisin jostain revittyä jotain pahaa sanottavaa...! :) Ei perkele.. Teiän pitää vaan olla ahkeria ni ei mene ku vuosi ni olette jo jonkun levy-yhtiön palkkalistoilla..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Pikkuhiljaa 18.04.2003

Jake in the box - Pikkuhiljaa
Heti ensimmäiseks päähän pistää noi vähän oudot stemmat.. Niitä vois vähän harjotella.. Esimerkiksi koko kertsin ois voinu tuplaa ja vetää sen "pikkuhiljaa" terssin korkeammalta.. Ekassa biisissä haukuin urkuja mutta tässä biisissä ne sopii kuin ace ventura auton rattiin!! Ei perskeles.. Täähän rupee kuulostaa helvetin hyvältä!! Tätä biisiä kuuntelen kesällä ja paljon!! Heti tulee mieleen ne kauniit kesäyöt jotka vietettiin pullonkaula suussa jossain keskellä mettää rovion ääressä makkaraa paistellessa..!! Mä tykkään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - En nää sun palaavan 18.04.2003

Jake in the box - En nää sun palaavan
Täähän on ihan selvä Hanhiniemen Pauli.. Tarpeeks räkänen suomalainen ääni..! Alku on erittäinen hyvä.. Jos säkeistöstä tekee noin tuhdin, niin sen ois parasta mennä timessä.. Jossain kohdissa pientä epätasaisuutta kuultavissa. Ja minä kun oon tällanen (herne)rockabilly ni min en tykkää kauheesti uruist.. Lopun ois voinu tehä vähän mielenkiintoisemmaks.. biisi vaan lopahtaa yhtäkkiä kesken. Siinä oli pahimmat viat MINUN MIELESTÄNI.. Kehumaan en enempää rupea ettette ylpisty..!! :) Keep on doin' the good work!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Back Into Two 26.05.2003

Bream Ed - Back Into Two
Unohtui mainita että Saxofoni- soolo oli jees ja että modulaatio hoidettiin oikein mallikkaasti sen avulla.. Ei mitään tavallista töksähdystä puolta säveltä korkeammalle.. Ja piti tosiaan 9 laittaa äsken joten pistetään kymppi niin tasataan puntit...! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bream Ed - Back Into Two 26.05.2003

Bream Ed - Back Into Two
TUOTA.. Tietokoneen käyttäjä osaa ainakin hommansa erittäin hyvin.. Rummut on tehty tukeviksi ja soundit ovat erittäin hyvät.. Muutenkin äänenlaatu on huippuluokkaa. LAULUSSA saisi olla ehkä hieman enemmän tunnetta mukana.. Dynamiikkaa.. Itse en henkilökohtaisesti pidä tuosta ihme "syntsalaulu" efektistä koska olenhan perusrokkari.. Jotenkin se vie laulusta sitä omaa hehkua. Mutta kuitenkin laulajalla on kaunis, särötön ääni. KOKONAISUUS on oikein hienoksi hiottu pop- kipale, jossa saisi kuitenkin olla ehkä hieman enemmän vaihtelua. Mutta oman asiansa pojat osaavat erittäin kiitettävästi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele May i cry - Angels Cry 28.01.2003

May i cry - Angels Cry
jåå täs oli ihan hjuva kipale.. itte en henkilökohtaisesti tykänny synast koska se ei mun mielestä kuulun kunnon kovaa rokkiin.. JA MISSÄ ON KITARASOOLO...?! pientä jankkausta oli ehkä huomattavissa, ei niin paljon vaihtelua kuin olisi toivonut.. Kertsi oli tietysti ihan jees, semmonen hittibiisi kertsi.. Hyvä särö kitaras.. Jatkakaa sammaan malliin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Kaverit vittuilee 04.03.2003

Boredomi - Kaverit vittuilee
Täähän on aivan mahtavaa...Tuli mieleen Bodomi Kalmydian Veskun kera! Ei kai vaan kuningas Laiho ole soittanut noita kitaroita!? Tää on suomi-kikkelin kärkinimiä!!!
9