Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.L.I-Posse - Kolea hönkäys feat. Ganja Rastasafari & Juanes 29.05.2007

A.L.I-Posse - Kolea hönkäys feat. Ganja Rastasafari & Juanes
Ooh, kun pojat Valuttaa... :) Tuo Pianon laulu on niin kiimaisen ihanaa, että bowbow.. :O
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Control Banned - No Place Like Home 15.04.2007

Control Banned - No Place Like Home
Ihan tärihöihin jäin tästä vedosta kyllä. Saatan olla vielä ensikuuleman tuottaman adrenaliinipuuskan vallassa, mutta en näin heittämällä keksi mitään negatiivista sanottavaa..! :D Reipasta soitantaa, tarkkaa ja tyylinmukaista. Tarttuva biisi, laulajan äänestä pidän isosti ja kovasti, ja se toimi tässä kappaleessa aivan saumattoman loistavasti, mielestäni paremmin kuin Mr. Moehen, joka myös sinällään on loistava biisi. Zappavaikutteet kuulee molemmista (Mr. Moesta tosin minun korvallani paljon selkeämmin, samassa havaittavissa 60-luvun brittitekijöiden tuoksu!), sekä Toton, enkä sano sitä negatiivisessa mielessä. Teidän keikallenne toivon pääseväni, sillä tähän pakettiin lisänä armoton livemeininki, lavakarismaa ja pientä räyhää, niin paketti on lyömätön! Jatkakaa jatkakaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sininen Sinfonia - Aamiaispöydässä 14.01.2007

Sininen Sinfonia - Aamiaispöydässä
Hieno kappale! Suomen kieli istuu tähän tietyllä tavalla proosalliseen yleismeininkiin kuin nenä päähän. Kuten Pekka Ruuska sanoo, kappale herättää kiinnostuksen heti alkumetreillä ja laulajan karismaattinen laulu ja sen läsnäolo on persoonallisella tavallaan tosi puhuttelevaa. Piano on älyttömän tehokas, pientä sekopäisyyttä ylläpitävä elementti. Tosi kokonaisen tuntuista menoa. Kertosäe on klassiseen tyyliin maailman perinteisimpiin lukeutuvalla sointukierrolla liikkuva, mutta se on "psykedeelisyyttä" kohti pokkaavalle säkeistölle räjähtävän tehokas vastapaino. Stemmat toimivat (ja stemmaperverssinä laulajanalkuna olen niille aika kriittinen) tasavarmalla, joskin perinteisellä kaavalla hyvin; Onhan koko kertsi aika perinteinen. "Miltä tuntuu katsoa kun mä putoan?" lausuttuna vokalistin intensiivisellä äänellä on toistoissaan tarttuva! Kun vielä pääsisi katsomaan ja kuulemaan mitä Sininen Sinfonia sanoo livetilanteessa, voisin olla ihan fani.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 29.10.2006

The August - Serpentine Street
Tässä kappaleessa on jotain vangitsevaa. Alun ensisävelet tuovat hyvässä mielessä häivähdyksen damienricemaisesta rehellisyydestä je arkuudesta. Kasvupisteessä olisin ehkä kaivannut hieman kireämpää kipupistettä, voimakkaampaa kliimaksia, tai edes pidempijännitteistä kiusaamista ennen laskeutumista hiljaisempiin sfääreihin. En kuitenkaan ole kappaleen säveltäjä/sovittaja, enkä voi tietää mitä tunteita kappaleen takana liikkuu, joten en siksi ala puntaroimaan sovitusta oman sovitusperversioni kaikujen kanssa. Ei tähän mielentilaan löydy tälle kappaleelle haukun sanaa sanottavaksi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele No More Arable Land - Look Down From The Stars 27.10.2006

No More Arable Land - Look Down From The Stars
Kyllä tämä paikkansa ansaitsi tuossa viikon biisivalinnan paikalla.. Tämä on tosi mielenkiintoista. Edellinen kommentoija näyttää heittäneen kehiin kommentin American Beautysta, ja aivan sama kävi ensikuuntelulla mielessä. American Beauty on kenties hienoinpia elokuvakokonaisuuksia mielestäni, eli tälle biisille siitä tulee vain pisteitä. Kaikki elektronisuus yhdistettynä tällaiseen etnoilun perusfiilikseen, äänimaailmat ja aikamoinen pintajännitys toimivat tosi hyvin. Rumpukomppi on hauska, ja hakee tosi kivasti jauhavan poljennon tähän, jos nyt vaikka vertaa kuvitelmaan, millainen se olisi suorana. Todellista tunnelmamusiikkia sanan ehkä käyttökelpoisimmassa merkityksessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - siivet vievät toiseen maailmaan 05.10.2006

RAUTAKANKI - siivet vievät toiseen maailmaan
Raskas meininki, ei keinoraskas. Melkein pelottavan vahva. Kokonaisuudessa sekä sovituksellisesti, että soundillisesti tulee taas esiin tämä usein todettu fakta, että on paljon hienompaa soveltaa monesti tehty juttu ammattilaisen varmalla ja vakaalla tyylillä käyttöön, kuin yrittää tehdä jotain radikaalia ja uudistavaa. Hienoa työtä! Laulusaundista ei voi muuta sanoa, kuin että loistavaa, vaikka aluksi tiukka vibrato säpsäyttikin. Kokonaisvaltaisesti, hyvä hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpico - Bulls eye 06.03.2007

Serpico - Bulls eye
Tolkuttoman hienoa rokkia! :) Stemmat rokkaavat ihan ranteet ruvella! Rohkeita vetoja, kokeiluja tosiaan ja vauhtia. Livekokemusta kovasti odotan. Osia tässä spektaakkelissa tosin on minun poppihermolleni ehkä vähän liikaa, mutta nämä ovat niitä sovituksellisia mielipidekysymyksiä, joista ei aleta kiistelemään. Hienoa, oikein hienoa kamaa, jonka livenä kuulemista odotan kovasti Äänessä ja Vimmassa perjantaina. Siellä skabaillaan sitten..! :P Toivottavasti ehditään Savonlinnasta ajallaan perille, että ei jää Serpicot kuulematta! Lykkyä skabaan oikein kovasti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Misshapen 21.09.2006

Banquet Of Illusions - Misshapen
Voi jösses! Tällaisella matskulla herra lyö leiviksi elokuvamusiikin saralla, kun jaksaa paahtaa.. Pisteitä sataa!