Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 29 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pirates of Forgotten Seas - Pirates of Forgotten Seas 22.09.2008

Pirates of Forgotten Seas - Pirates of Forgotten Seas
Laulu on todella ponnettoman kuuloista. Biisissä on kyllä meininkiä, mutta saundit voisivat olla paremmat. Tämän tyyppinen musa tuntuu olevan aika kovssa huudossa tällä hetkellä ja ongelmaksi voikin muodostua sopivan raon löytämiseksi juuri tälle bändille. Jokkohuudoista/sekoilusta plussaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Smeared and Smothered 22.09.2008

NOMA - Smeared and Smothered
Tuo särö tuossa laulussa.. Voi pojat olisitte menneet vaikka treenikselle äänittämään, jos ei kerta voinut kämpällä kunnolla vetää. Kitarasaundi on mielestäni aika vittumainen, eikä oikein kuulosta luonnolliselta, soitto puoli pysyy sentään kasassa. Suurin ongelma on kuitenkin ohut biisimateriaali, tästä ei oikein jää mitään käteen tai päähänkään. Tusinariffittelyä ja tavanomainen biisirakenne vittumaisilla saundeilla,(biisiä on oikesti vaikea kuunnella) ei hirveämmin säväytä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Come To Me 22.05.2008

Pigswill - Come To Me
Laulua saundi on todella hyvän kuuloinen. Laulajalla on hyvä ääni, jossain kohtaa tuntui että mennään korkeuden äärirajoilla, mutta hyvä fiilis jäi laulusta. Kitaran särösaundi ei ole ihan niin hyvä kuin laulusaundi, mutta ajaa asiansa. Soitto kulkee kyllä, rumpalin tatsi voisi olla ehkä hieman tiukempi. Sävellyksellisesti voisi olla paljon monipuolisempi nyt tuntuu että biisi ei lähde oikein kunnolla "lentoon"
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Hiimän joi piimän 29.12.2007

Putu - Hiimän joi piimän
Helvetin kovaa kamaa taas!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilhelm_metal - I Österled 31.12.2007

Wilhelm_metal - I Österled
Jeps. Musa: Vähän luiskahdetaan kliseiden puolelle liiankin usein, tuntuu olevan enmmän sääntö kuin poikkeus tämän genren edustajilla. Ruotsin kieli on ehdoton plussa ainakin minun kirjoissani, musassa voisi olla enemmän massaa, niitä synia kiitos. Kivan sankari soolo, joka on muuten myös hyvin soitettu. Sanat: Olen jäävi kommentoimaan, jag tala inte svenska. Lisätkää sanat tänne ihmeessä kuitenkin, Soitto/laulu: Soitto kulkee. Laulu on lajityypillen oikein sopiva vileä vähän varmuttaa ja vakautta siihen niin hyvä tulee. Saundit: Hieman ohuet kitarat ja olisn itse halunnut kulla enemmän synia/jousu sovituksia. Lauluun enemmän kaikua. Tästä jatketaan: Tehdään vielä parempia biisejä, joissa enemmän tarttumapintaa ja omaperäisyttä. Treenataan jo valmiiksi oivia soitto- ja laulutaitoja entistä paremmiksi. Seuraava demo tehdään ihan oikeassa studiossa tai hoideataan saundi asiat itse kuntoon paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Bullet For My Hangover 31.12.2007

Dethera - Bullet For My Hangover
Nokkela nimi biisillä :) Aika perus. Tarvitaan lisää omaperäisyyttä ja tällaisessa musiikissa saundien pitää TAPPAA, tässä tapuksessa ne eivät sitä tee. Soitossa häiritsee epätarkasti soitetut kitarat. Tomivaa: -Perus meininki ihan ok. -Joukko huudot -Laulu itsessään ihan toimiva, laulajan ääni voisi kuitenkin olla selkeämpi ja voimakkampi Ei niin toimivaa: -Horjuva soitti, paikoin jopa kiusallisen epätarkka kitarointi -Kulmikkaat lyriikat/Laulusovitukset Jatkossa: -Saundit kuosiin -Omempaa saundia ja omia ideoita etsimään rohkeasti -LISÄÄ TREENIÄ!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Forest In Autumn 12.10.2007

Sentimental Cello - Forest In Autumn
No kyllä se meni paremmin kun se äikän koe! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - The Scapegoat, the Lambs and Their Last Call for Utopia 31.12.2007

Butterfly Apocalypse - The Scapegoat, the Lambs and Their Last Call for Utopia
Tosi hienoa että joku osaa lähestyä näitä hommia näinkin. Upeaa kuulla näin äkäistä tulkintaa. Tulee vahvasti Akercocke mieleen niin soitosta, biisistä kuin laulustakin. Loistavaa jälkeä kotistudiosta! On selvästi riffejä mietitty hetki jos toinenkin. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultra Murder - Fuck My Fist 23.09.2007

Ultra Murder - Fuck My Fist
Vittu kun on timmiä!! Millo tulee levy?!?!?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Feel for You 03.07.2007

Sentimental Cello - Feel for You
Enpä olisi heti uskonut uutta matskua mikserissä kuulevani, mutta yllätit todella! Joo ei mittää on joku josus jottai säveltäny ja ehkä soittanutkin ja eipä siinä mitään.. ihan hyä että on :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - KONK 24.05.2007

Putu - KONK
ON SE VAAN NIIN SAATANAN KIVVAA!!!! XD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GALAXY RIDERS - STARING AT THE SUN 20.04.2007

GALAXY RIDERS - STARING AT THE SUN
Mukavan omaperäinen tyyli suunta tällä bänd.... I MEAN.. THE STYLE IS OUT OF THIS PLANET, NATURALLY. SINGERS VOICE IS VERY CLEAR AND I LIKE THAT A LOT. GUITAR TUNING IS LOWER THAN E, I CAN TELL. MAYBE LITTLE LESS LENGHT FOR THIS SONG WOULD DO... OMG I AM LO.... .LOO .... LOOSIN.... LOOSING MY SELF TO GALAXY RIDERS, THEY MAKE ME WRITE THIS:::: EX... EXCELLENT!!!! PERFEC..... PERFECTION!!! DAAAAAAAAAAAAAAAARKNEEES!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Fate/Desperation 12.03.2007

Sentimental Cello - Fate/Desperation
Hiljaiseksi vetää (taas). Tässä äänitetyssä versiossa on kyllä taas oma juttunsa.. Ei se nuotilla kuulosta tältä, saundit ja efektit on vaan niin hienosti tehty tähän.. Hiljaiseksi vetää.. BRAVO!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Distorted Image (HMR) 26.02.2007

Sentimental Cello - Distorted Image (HMR)
Ai niin.. Ja keksitpä vielä siistin nimenkin :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Distorted Image (HMR) 26.02.2007

Sentimental Cello - Distorted Image (HMR)
:O En tiedä pystynkö sanomaan mitään. Olenhan jo kuullut biisin monesti ennenkin, mutta kyllä se vaan vieläkin säväyttää, siis potkii munille siis huh! Tässähän ihan liikuttuu. Sävellys on loistava ja monipuolinen yhtäaikaa RANKKA ja kauniin melodinen. Jos tällaiseen jälkeen pystyy kerrostaloasunnossa niin mitä voikaan saada aikaan studiossa? Olet jälleen todistanut lahjasi sekä säveltäjänä, soittajana ja miksaajana. (syvä kumarrus ja raikuvat aplodit, kymppi tuli) PS. Pistä tämä nut hitossa maksalaatikkoon!! Tarvitset huomiota!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Soul before body 01.03.2007

Carrion Kennels - Soul before body
Mikäs siinä ihan lupaavalta kuulostaa alussa ja riffeissä on selvästi ideaa, mutta täytyy sanoa, että tuo melodinenlaulu ei ole niin melodista vaan epävireistä ja se kyllä häiritsee aivan pirusti, laulaja voisi pitäytyä tuossa örinässä joka tuntui toimivan. Kun voi soittaa paljon ääniä nopeasti on todella taitava, eikö? Alun tiluttelu on tekinisesti ihan ok, mutta ei oikein tunnu pysyvän aina sävellajissa. En rupea tässä arvailemaan äänitystekniikkaa, mutta kuuluu selvästi, että ainakin rumpuihin olisi saanut käyttää enemmän aikaa, virheet kuuluu ikävästi. Mainitaan vielä että saundeihin pitää saada lisää sitä paljon puhuttua MUNAA! Tämä biisi ei ole mestarillisesti totetutettu, jos kuulisi ihan oikean studioversion jossa paremmat saundit, vähemmän virheitä ja laulu nuotilleen, niin voisin antaa parmmat pisteet, mutta nyt ansaitsette korkeintaan nuo saatanalliset kuusi pistettä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele When The Empire Falls - In dark places 06.02.2007

When The Empire Falls - In dark places
Huh, Olipas meininki! Biisinä todella hyvä, (olisi kiva nähdä biisin sanat jostain) äänitys ja tekninen toteutus huippuluokkaa. Laulajan ääni oli todella hyvä ja soitto muutenkin erinomaista. Power metal on genre joka on kompastumassa omaan koomisuuten ja jos pidätte musiikkianne power metallina niin tällaiset bändit voisivat hyvinkin olla genren pelastajia, sen verran uusia tuulia tässä jo haistellaan. Pistäkää kunnon promotus käyntiin ja lisää paskaa housuun. Ai niin. Ja jos joku näistä kolmesta biisistä ansaitsee kympin se on juuri tämä biisi. \,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathcon 4 - Me, Myself and Mr. Jack Daniel 09.05.2007

Deathcon 4 - Me, Myself and Mr. Jack Daniel
Pitää nyt arvostella nämä biisit ja sanottakoot vaan, että koko Idiots of Today-levy on viihtynyt mp3 soittimessani jo monta kuukautta enkä sitä ole sieltä lähiaikoina poistamassa, musiikkinne nimittäin tempaa mukaansa ihan toden teolla. Me, myself and Mr. Jack Daniels alkaa hienosti miksatulla sisään feidautuvalla riffillä ja sen jälkeen alkava riffi näyttää suunnan ja siinä on imua! Soitto toimii, saundit toimii, biisi toimii. TOIMII!! Tämä on oikesti musaa jota kuuntelen mielelläni kaikkien "oikeiden" bändienkin joukossa. (tällä hetkellä Deathcon4 on Twilightningin Delirium veilin ja Mokoman Kuoleman laulukunnat - levyjen välissä soittimissani ja sopii sinne varsin mainiosti) Yksi kysymys tätä levyä kuunnellessa kuitenkin herää. Millä täyttää levyllinen musaa? Pakko myöntää, että biisit muistuttavat paljont toisiaan ja olisin toivonut levylle neljännen raidan, joka olisi tehnyt enemmän tyylillistä eroa muihin biiseihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Putu Feat Quarius & Raninen (Raninen remix) 02.01.2007

Putu - Putu Feat Quarius & Raninen (Raninen remix)
Taa on kylla aivan vitun pisteet Raniselle!!! xDxD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Michael - Furious And Fast 12.01.2007

Johnny Michael - Furious And Fast
hyva hyva! Lisaa vaan tollasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 17.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Heh! Oli kyllä biisissä asia sanat, tuli ihan Impaled Nazare mieleen. Sanotuksesta irtoaa pisteet samoin kitarasoolo oli tosi hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heijala - Lyhytelokuva 18.08.2006

Heijala - Lyhytelokuva
Hmm.. Kuulostaa kun biisi olisi tehty ja laulettu krapulassa eikä se oikein kehity, mutta onnistuu kuitenkin luomaan tasaisen rauhallisen/krapulaisen tunnelman.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Putu 27.09.2006

Putu - Putu
hahah homo
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backbone Distillers - Halfyear & Hangover 27.07.2006

Backbone Distillers - Halfyear & Hangover
Tässä biisissä köörihuudot toimivat mielestäni erinomaisesti! Olisin toivonut tähän biisiin ehkä hieman enemmän koukkuja kun siinä nyt on, mutta biisi kuitenkin jyrää hyvin eteenpäin. Kertsi on mukavan melodinen ja biisin lopetuksen epätavanomainen miksaus yllätti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backbone Distillers - You Rock My Way 27.07.2006

Backbone Distillers - You Rock My Way
Starttaa todella svengaavasti. Jostain syystä tämän biisin aikana laulu saisi olla ehkä hieman värikkäämpää, pidän äänestä yhä mutta laulu saisi ehkä yrittää muodostaa melodiaa hieman rohkeammin. Pdän biisin riffeistä ja kitarasoolo osoittaa taas että, soittimien takana on tekiämiehiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backbone Distillers - Selfmade Nightmare 27.07.2006

Backbone Distillers - Selfmade Nightmare
Toimiva meininki! Paikoin biisi voisi mielestäni olla hieman omaperäisempi ja kitaroissa voisi olla ehkä raaempaa säröä, mutta kaikki perusasiat ovat hienosti kohdallaan. Pidän laulalun miksauksesta ja etenkin kohdat joissa on useampi lauluraita päälekkäin, puskevat esiin oikein kunnolla. Soittajat ovat selvästi tekiämiehiä ja ovat soittaneet ennenkin. Mitä arvosanaan tulee.. 9 olisi mielestäni liikaa mutta 7 liian vähän ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gillmore - Crucifictive 18.08.2006

Gillmore - Crucifictive
Vokalistissa on ainesta!! Soitto kulkee, mutta ainakaan ekalla biisikokonaisuus ei ihan napannut. Pidin itsekin paljon kitarasoolosta ja ideasta että se soi vielä laulun kanssa päälekkäin. Jatkakaa rockia!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gillmore - Crush'n'Grind 18.08.2006

Gillmore - Crush'n'Grind
Ja nythän lähtee! Alkuriffi potkii oiken kivasti ja laulaja vetää nyt oiken voimlla. Kitarasoololle taas pisteet!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Golden Man 07.08.2006

ObLiQuE - Golden Man
Tuo laulu... wow!
8