Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 110 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathsphere - ShadowLord 02.08.2012

Deathsphere - ShadowLord
Soitto on tarkkaa ja biisi toimiva! Rullaa koko ajan eteepäin. Konerumpuihin ehkä toivoisin hieman ihmismäisyyttä lisää, kuulostavat aika mekaanisilta nyt. Voi viedä jonkin aikaa löytää ihmisrumpali, joka vetää noi tuplabasarikompit, suht nopeaa menoa. Akustinen outro toimii iha jees, lead-kitarassa vähän hätäinen vibra, siihen huomiota!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 31.07.2012

R-iQ - Dusk
Varsin siistiä meininkiä tykkään. Mukavasti kasvaa tää tzibale, noin minuutin kohdalla rumpuihin tulee juuri oikein määrä lisää potkua. Miksaus yleisesti on mukavan selkeä, eikä mikään elementti häiritse. Ehkä hieman itseään toistava bassolinja alkaa käydä pidemmän päälle puuduttavaksi. Myös joku selkeä C-osa ois ollut ihan mukava. Kaiken kaikkiaan varsin mallikas biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Strangers 27.07.2012

Badger Milk - Strangers
No jaa, en tiedä punkista. Enemmän tää on sitä jenkkilän "skeittipunkkia". Selkeät Offsrping - vaikutteet kertsissä, kun tulee noi WOAA-taustaköörit. Soitto itsessään kiilaa ja lauluissa epävireyttä ja kireyttä, kun vedetään turhan korkealta. Yleinen saundimaailma on aika kaoottinen. Biisi oli iha jees, nyt vaan miksaus kuntoon ja reeniä lauluun ja soittamiseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Cientuegos Nada 27.07.2012

Dorian Crew - Cientuegos Nada
Hyviä komppeja välillä, mutta noi riipivät ja repivät saundit sattuu korviin. Toi 0:30 alkava hommeli oli aika siisti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dawn of the Break - Fire's Gone 27.07.2012

Dawn of the Break - Fire's Gone
Kyllähän tässä selkeää Alice in Chains/ Nirvana -fiilistä on. Verse lähtää hyvin käyntiin, mutta kertsi on harmittavan tasapaksu, ei oikein räjähtänyt kunnolla. Miksaus on iha jees, ehkä snaresaundia itse muuttaisin hieman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Erased Seasons 27.07.2012

Sigil - Erased Seasons
Mukavan progeilevalla kompilla lähtee käyntiin. Aika lailla valmista kamaa, voisi hyvin kuvitella Radio Rockille soimaan.Hyvin toteutettua, mutta jotai omaperäisyyttä kaipaisin. Kitarasoolossa välillä vähän liikaa vääriä nuotteja noiden kromaattisten tilujen kanssa. Pisteitä laskee se, että lopussa biisi siirtyy pelkästään oikeaan kanavaan? Mitä helvettiä! Jos on tietoinen ratkaisu, niin ei kyllä toimi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paradigma - Juomalaulu 27.07.2012

Paradigma - Juomalaulu
Mun krapulat ei kyllä oo ikinä näin pirteitä. Hyvää draivia ja energiaa. Kaikua ja efektejä on kyllä laulussa muutama, häiritsee aika pahasti. Vähän vireongelmia kanssa, mutta eipä siinä. Miksaus aika sekava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Face Off 26.07.2012

Sonicmind - Face Off
Soitto ja laulu varsin ammattimaisen kuuloista. Saundit ovat todella kirkkaat ja selkeät; näin kuulokkeilla kuunnellessa ehkä kitaroihin kaipaisi tiettyjen riffien kohdalla lisää alapään murinaa. Kitarasooloa jäin kaipaamaan. Lisäksi noi örinävokaalit jotenkin pistivät korvaan, en tiedä sopivatko oikein. Jees meininki kumminkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN 26.07.2012

HOLY THE PAGAN POEMS - FRIENDENSTEIN
Mukavan surumielinen tunnelma, herkkää fraseerausta laulussa. Piano väläyttelee myös hienoja juttuja välillä. Tossa Will you play with jne. - kohdassa (kertsi?) laulut putoavat ehkä liian paljon taustalle. Iha snadisti enemmän pintaan siinä. Tää on kyllä aika kova! Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Kissa raukat (Feat. Pörri) 26.07.2012

Fillari - Kissa raukat (Feat. Pörri)
Kyllähän tästä lapset varmaan tykkäis! Harvinaisen hyväntuulinen biisi! Lauluista vireet kuntoon ja pientä tuottamista/miksaamista. Toi kerti jäi mun muuten päähän soimaan! :P
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele 190602 - reflection 25.07.2012

190602 - reflection
Aika psykedeelinen meisinkin, ihan jees. Alussa rummut vetää todella sekavia fillejä ja timenkin kanssa ongelmia. 1:35 -kohta tulee vähän ylättäen. Pienet Kingston Wall -fibat. Laulut todella takana, niitä enemmän eteen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam Jizard - funky fever 25.07.2012

Sam Jizard - funky fever
Hyvää släppiä ja tiukkaa groovea. Tunnelman latistaa ärsyttävän monotoniset EzDrummer- kompit ja saundit. Yäh.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - The First Blood of War 25.07.2012

Enflamed - The First Blood of War
Jotenkin tulee U2 mieleen kovasti. Johtuisiko noista delay-kitaroista. Rummut saundaa todella hyvällä, mutta ovatko ne hiukan liian pinnassa? Laulajalla on omalaatuinen ääni. En osaa päättää pidänkö siitä vai enkö. Oikeastaan pidän nyt. Biisi lopussa hyvää fraseerausta. Kertsiin tultaessa volat nousevat yhtäkkiä, vähän ikävästi pistää korvaan. Volumen automaatiot olis aika jees. Kaiken kaikkiaan mikserin massasta selkeästi edukseen erottuvaa poppirokkia. Yeah.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Stress 25.07.2012

Löyly - Stress
Siisti tunnelma tässä. Mixin volaa vois nostaa reilusti, soi todella hiljaa. Jousisaundi on aika halvan kuuloinen, sen voisi vaihtaa. 2:06 alkaen homma lähtee rullaamaan varsin mallikkaasti. Eikä sitä selkeää johtomelodiaa aina edes tarvita, homma toimii näinkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 25.07.2012

-CSPR- - Haavat Paranee
Popeda ja Yö ja vastaavat tulee mieleen tästä. Alku oli melko rauhallinen, mutta sutten lähettiin vähän rivakammin liikkeelle. Miksaus ja biisi toimivat melko hyvin. Alussa laulussa on vähä epävarmuutta ja vireongelmia. Biisin lähtiessä käyntiin sen suhteen petrataan. Jotenkin vaan tuntuu, että oon kuullut tän biisin jo niin monta kertaa istuessani baarissa. Ehkä kaipaisi jotain omaa, että erottuisi muista lajinsa kilpailijoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMST Experience - Rakkautta ja Liipolaa 25.07.2012

TMST Experience - Rakkautta ja Liipolaa
Perinteistä suomipoppia. Aika hyvin paketti kasassa, laulajan ääni sopii tähän biisiin varsin hyvin. Miksauksessa on vähä liikaa ylätaajuuksia ja miksaus pumppaa eli kompressorin kanssa on jotain häikkää. Tämän takia vähä raskas biisi kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Murhaaja 24.07.2012

Pääoma - Murhaaja
Mukavan kirkkaat ja selkeät saundit. Todella laadukkaasti miksattu. Soitto pelaa hyvin ja yhteissoitto bändinä on todella valmista. Laulut ehkä hivenen liian varovaiset, niihin lisää uskallusta ja rohkeampaa fraaseerausta. Omassa genressään varsin oivan tekele. Selkeämpiä koukkuja biisiin nii varmasti erottuisi massasta paremmin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words (Final mix) 24.07.2012

Superverted - Words (Final mix)
Paketti pysyy hyvin kasassa ja soitto on varmaa. Kertsi on mukava tarttuva. Peukkua rumpalille, mukavaa pikkufilliä siellä täällä! :) Särökitarasaundi on hiukan riipivä, vähemmän sirkkeliä niin toimis paremmin. Tän tyylisessä biisissä vois myös olla vahvempi kitaravalli (kitaroiden tuplauksia), ku kerran tämmöstä radioystävällistä rokkia soitetaan! :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Illusion Of Pain 23.07.2012

Eternity Flames - Illusion Of Pain
Soitto pelaa ja kitarat ulvovat. Kitarasaundit ovat hiukan suttuiset ja rummut munattoman kuuloiset. Paremmalla miksauksella tää toimisi luultavasti paremmin. Biisi itsessään käy instrumentaalina vähän tylsiksi, laulut auttaisivat paljon; myös biisin rakenne hahmottuisi näin paremmin. Biisi myös kaipaisi selkeämpiä koukkuja.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Korkealla 23.07.2012

Soittolista - Korkealla
Jotenkin tulee mieleen Ramones tästä mieleen. Mun mielestä se on hyvä juttu! :P Biisissä Hiukan nuhainen yleissaundi, ylätaajuuksia vois olla miksauksessa enemmän. Lisäksi laulussa on pieniä vireheittelyitä siellä täällä. Rummuissakin pientä time-virheitä siellä täällä. Kertsin lopun korkeemmalla-sanan kohdalla melodia on turhan ennalta-arvattava, mutta toisaalta ehkä pitääkin olla tämmöisessä musiikissa. Ei nyt iha mun musaa, mutta pienellä reenillä genressään varsin pätevää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eye X - Where Do You Go From Here ? 23.07.2012

Eye X - Where Do You Go From Here ?
Soitto ja laulu pelittää varsin hyvin. Genresseen varsin pätevää menoa. Saundeissa on mielestäni hiukan hiomista; kitarasaundi on turhan ohut, toivoisin enemmän munaa siihen. Rummuissa basari ei tahdo kuulua kunnolla, sitä voisi nostaa enemmän pitkään. Lauluihin toivoisin myös raspia välillä. Kertsiin ehkä myös enemmän panostusta, ei jäänyt oikein mieleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - City Lights 3AM 23.07.2012

Indigou - City Lights 3AM
Rauhallista ja seesteistä maalailua. Sopii tähän päivään hyvin, kun ulkona sataa. Rummut ovat ehkä mielestäni ajoittain liian pinnassa. Muuten miksaus ja yleinen äänimaailma hyvin kasassa. Biisissä on myös hyvä draamankaari, ja koko ajan mennään fiksusti eteenpäin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulavat Jamsterit - Kutsumattomia vieraita 23.07.2012

Laulavat Jamsterit - Kutsumattomia vieraita
Jännä biisi, tosin ekalla kuuntelulla oli vähän vaikeaa päästä biisin rakenteeseen kiinni. Ehkä välillä ehkä ihan pieniä vireongelmia. Uskoisin muuten, että jos livenä lähtee samat jutut, keikkoja olisi varmaan tarjolla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kylmä, kova ja hatara 23.07.2012

Valtteri Ahonen - Kylmä, kova ja hatara
Täähän oli kova biisi, mutta tuottamisessa ois parantimisen varaa. Saundit ovat hieman ohuet. Toisaalta sopivat tän kaltaiseen biisiin, mutta toisaalta pieni lisätuottaminen voisi olla tarpeen. Esim. kertsin taustalaulut ovat aivan liian hiljaisella. Lisäksi mun mielestä kertsiin voisi sopia joku maltillinen synamatto taustalle luomaan lisää kudosta biisiin, että kertsi räjähtäisi paremmin esiin. Sävellyksenä kyllä biisi toimii varsin hyvin. Laulusaundi on aika nasaali, mutta toisaalta persoonallinen. Hyvä biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Tuu Mun Viereen 23.07.2012

GeebeeOfficial Ensimmäiset (2012-2014) - Tuu Mun Viereen
Tausta on sinällään iha ok, mutta taustassa on aika heikot ja halvankuuloiset saundit. Välillä fraaseerauksessa on vähä time-ongelmia, lisää reeniä. Lyriikat aika naiivit, mutta kyllähän tää nyt teineille uppoo. :D Mutta lisää hiomista ja paremmat saundit, sitä tää kaipais!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden 20.07.2012

Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden
Täähän toimii. Hienoa "ritarifiilistä". Onnistunut ja selkeä miksaus. Plussa myös siitä, ettei biisiä lähdetty venyttämään liikaa, vaan musiikki pysyy mielenkiintoisena koko ajan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKA Soundsystem - Left on the field 20.07.2012

MKA Soundsystem - Left on the field
Aika siistiä saundia. Hyvin kasarihenkistä menoa, voisi sopia jonkun toimintasarjan taustamusaksi. Kieltämättä MacGyver-fiboja tässä, kuten joku kommentoi. Hyvät saundit ja miksaus. Itse olisin vielä kaivannut jonkinlaita huippukohtaa, mutta noin muuten varsin mallikas pläjäys!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Final Fantasy 20.07.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Final Fantasy
Varsin toimivaa leffahenkistä maalailua. 0:50 alkava "juustomelodia" on aika eeppinen! Välillä kuitenkin tulee omaan korvaan harmonisesti/melodisesti hieman erikoisia ja epäloogisia ratkaisuja! Tosin nämähän ovat omia näkemyksiäni! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - The Portal 20.07.2012

Klawie - The Portal
Hyvää soundtrack-henkistä fiilistelyä. Tietynlainen huippukohta jää uupumaan, biisi vaan soljuu tasaisesti eteenpäin, muttei sitten kumminkin ikinä räjähdä... Soundit ja miksaus toimivat kyllä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Dying Existence 20.07.2012

Project 66.6 - Dying Existence
Sinfoniahenkistä metallia. Yritystä ja ideaa tässä on. Kuitenkin tässä on pahoja time-ongelmia kitarassa. Lisäksi naislaulaja saisi kiinnittää myös kiinnittää enemmän huomiota vireeseen, sillä nykyisellään laulu on pahasti epävireessä; kuitenkin välillä vilautellaan varsin makeaa vibraa... Reeniä lisää, potentiaalia tuntuisi olevan. Miksaus yleisesti on suttuinen, se kuntoon. Niin voisi toimia paremmin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa 20.07.2012

EREKTIO NOLLA ULTRA 666 - Ihanaa itsetuhoa
Onhan tätä varmaan kiva tehdä... Jos ite tykkäät tästä niin iha jees!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Booze till the Noose 20.07.2012

Kilgrin - Booze till the Noose
Soitto on perushyvää ja erittäin varman kuuloista. Miksauskin toimii suht hyvin, Kuitenkin riffit vaatisivat enemmän variaatioita, että mielenkiinto pysyisi yllä. Lisäksi Kertsi tarvisi ehkä enemmän tarttumpintaa, nykyisellään ei jää oikeen mieleen. Laulu on vähän liikaa Stone-henkinen mun makuun. Lisää aggressioita siihen niin putoilisi mulle paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Sydän sairaslomalla 20.07.2012

Fillari - Sydän sairaslomalla
Tausta on aikamoista juustoa, mutta kyllähän tälle varmaa kuuntelijansa. Hyväntuulista poppia, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kertsi voisi räjähtää paremmin, ei jää nykyisellään oikein mieleen. Laulu on ehkä hieman päälleliimatun kuuloinen, tuntuu olevan liian eri "tilassa" taustaan verattuna (liikaa kaikua?) Lisäksi laulussa on joku efekti, chorusta ehkä, joka saattaa osaltaan vaikuttaa siihen, että laulu tuntuu olevan liian pinnassa ja tilassa. Ainakin näin kuulokkeiden kauttaa kuuunneltuna.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Auringonjumala 20.07.2012

Kakkofonia - Auringonjumala
Kitaroissa ja lauluissa on pieniä time-ongelmia. Laulussa lisäksi on välilä vireessä pieniä heittoja, lisää huomiota siihen. Näin kuulokkeilla kuunneltuna rummut tuntuvat olevan turhan taustalla. Niitä voisi nostaa hiukan enemmän pintaan. Bassosta samat sanat.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Galaxina (horrible vocal demo test 2009-2010) 20.07.2012

Zomby Woof - Galaxina (horrible vocal demo test 2009-2010)
Jaahas... EzDrummer, kuten joka toisessa biisissä. Torvisaundit ovat todella halvan kuuloiset! Laulu kyllä toimii. Samanlainen tumma soundi kuin Ville Valolla. Toisaalta musiikki toi välillä mieleen Mr. Bunglen. Biisi tarvisi paremmin miksauksen; nykyiset saundit ovat harmittavan tunkkaiset ja ponnettomat, eikä biisi pääse näillä oikeuksiinsa. Uusi miksaus niin vois potkin paljonkin paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake] 28.05.2012

Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake]
Miksaus ei mielestäni toimi yhtään, pumppaa pahasti ja todella, todella raskasta kuunnella. Myös hyvin tuhnut saundit. Laulu iha toimivaa ja kertsi jopa ihan hyvä! Mutta miksatkaa/miksauttakaa tää kuntoon, näillä saundeilla vaikeampi vakuuttaa yhtään ketään! Hyvä biisi, mutta pilattu täysin miksauksella...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torinkulma - Betonitelkkarin vekarat 28.05.2012

Torinkulma - Betonitelkkarin vekarat
Onpas autotallisaundit! Jollakin kierolla tavalla ne sopivat tähän musaan. Suht kesäinen biisi. Biisit itsessään ei kovin tarttuva, muttei toisaalta ärsyttänytkään mitenkään. Laulussa pieniä vireongelmia välillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impertial - Hospital Num.6 28.05.2012

Impertial - Hospital Num.6
Tukkoiset saundit, basso kumisee ikävästi. Alataajuuksia vähemmän ja lisää yläpään kihinää. Rummut kuulostaa todella mekaanisilta. Biisi ihan ok, mutta tosiaan näillä saundeilla ja miksauksella kuuntelu raskasta. Laulusta tuli ajoittain mieleen Dave Mustaine. Hyvä vai huono juttu, en osaa päättää... :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 25.05.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
Aika iloinen iskelmäksi. Kertsi ihan menevä, voisi ehkä räjähtää selkeämmin kokonaisuudesta esiin. Nyt se on tavallaan yhtä "pötköä" muun biisin kanssa; esim. fonisoolon jälkeen ei se oikein noussut esiin. Sovituksellisilla jutuilla varmaan saisi sen toimimaan paremmin. Laulusaundissa liikaa chorusta ja delayta. Toi torvisoundi kuulostaa turhan midiltä. Muuten miksaus on ok!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrobyte - Mystical Adventure 25.05.2012

Astrobyte - Mystical Adventure
Iha tyylikästä chip-menoa! Aika mystinen trippi näin aamutuimaan. Ajoittain erittäin makeita ideoita, kokonaisuutena ehkä hieman sekava ja selkeä huippukohta jäi mun mielestä uupumaan. Mutta kyllähän tää jytisee! :P
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Elämän Nälkään 23.05.2012

Gazablanca - Elämän Nälkään
Toi syntikkapiipitys on ehkä hiukan liian pinnassa... Käy ärsyttämään. :D Toi "kitara" on aika jäätävän kuuloinen. Miksaus on itsessään iha ok, mikään ei pistä korvaan liikaa. Biisi kaipaisi mun mielestä selkeämmän kertsin, nyt ei jää ihan mieleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele KSM - Dopant 23.05.2012

KSM - Dopant
Aika paljon toistoa tässä. Toisaalta taas kappale rakentuu hyvin. Sähkissaundi ehkä hieman kulmikas, voisi prosessoida sitä enemmän. Melodiat ihan ok, muttei räjäyttänyt tajuntaa. Jees tzibale silti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Dreams 23.05.2012

Juhku biits - Dreams
Ihan rentoa chillailumusaa, taustamusiikkia. Ehkä jonkun vahvemman melodian olisi vielä kaivannut, että erottuisi enemmän edukseen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 23.05.2012

Division 19 - Mobilization
Alku lähtee vähän Metallican Onea tapaillen. Iha pätevää melodeathia, varma perusbiisi. Hyvin rakennettu biisi. Kertsi meni turhan nopeasti ohi... Prechorus oli kova, paljon parempi kuin itse kertsi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arch Imp - Valkyrie 23.05.2012

Arch Imp - Valkyrie
Peli/leffamusaa, varsinkin puolivälissä varsin energinen fiilis. Synkkää meininkiä, tykkään. Ehkä vähä sekava biisi, ei ole oikein selkeitä melodioita tai draamankaarta tässä. Toisaalta eipä tarvi tän tyylisessä musassa aina ollakaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Farbodi 23.05.2012

FEL - Farbodi
Soundeista tulee mieleen pelimusiikit, AdLib-äänikortin äänimaisema... Kyllähän tää mun kaltaisella pelimusan ystävälle uppoo!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 22.05.2012

kenbarbie - krakukas
Ei ehkä nää reenisdemot (?) ole parasta matskua kommenttirinkiin... Joka tapauksessa ihan ok poprockia. Toi kertsin sointukulku ehkä hieman kliseinen, vaikka ihan toimiva kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 22.05.2012

R-iQ - Opportunity
Hieno tunnelma. Kruisailua tyhjillä kaduilla, himmenevät kaupungin valot. Yömusaa selkeästi. :) Saundeissa ei valittamista ja biisi pelaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - A Million Word Epilogue 22.05.2012

SINFACTOR - A Million Word Epilogue
Energista menoa. Tässä on selkeää yritystä, kertsi on kova! Vähän vielä soittoon lisää tiukkuutta, niin täähän toimii. Miksauskin on mielestäni ihan ok, ehkä virvelisaundi on hiukan tuhnu. Jaahas, olinkin kommentoinut teiltä myös toisen biisin. Muuntauntumiskykyä löytyy myös, hyvähyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - HERE TO STAY 22.05.2012

SILVERINE - HERE TO STAY
Pirun hyvät saundit! Laulajasta tykkäsin myös ja soitto kulkee. Hyvä biisi, kyllähän tää Radio Rokilla vois soida.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Novax - In The Morning (Morning Sun MIx) 22.05.2012

Novax - In The Morning (Morning Sun MIx)
Ei oikein toi melodia iske, turhan erikoinen eikä oikein tarttumapintaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 22.05.2012

Trakkerterrorist - Soundweird
Jääpuikkoa korvaan. Kaunista. Jos kuulisin tän krapulassa, paskoisin housuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raven Sky - Wasted Life 22.05.2012

Raven Sky - Wasted Life
Hyvinhän tää potkii. Tosin itseäni noi sokerikertsit ja niiden puhtaat laulut häiritsee. Soitto on hyvää. Syntikat tavallaan aika turhat, kun ne eivät kuulu kuin parissa kohtaa selkeästi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lista (single) 22.05.2012

Moukka - Lista (single)
Lauluista tulee mieleen Disturbed mieleen. Hyvä miksattu ja tuotettu. Ainoastaan häiritsee se, että biisin kertsi ollut kovin tarttuva. Puhdas kitara 2:53 alkaen ei mielestäni kovin toimiva ratkaisu, katkeaa liiaksi biisin flow.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 22.05.2012

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Huh, toi 0:46 alkava kohta oli hieno. Tuli Mr. Bungle - vibat mieleen. Muutenkin hyvää fiilistelyä, jännä tunnelma tässä. Saundimaailma on vähä karu, varsinkin basso. Toisaalta karut saundit luovat osaltaan biisin tunnelmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri 22.05.2012

-Mansesteri- - Mansesteri
Ei ole ihan mun juttu, mutta iha hyvä flow teillä. Miksaus muuten iha ok, mutta lauluissa s-kirjaimet sihahtelevat välillä ikävästi. De-esseriä vaan käyttöön!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Nostalgia 22.05.2012

Keppa - Nostalgia
Aika jännä saundimaisema, rento kuunneltavaa. Pidemmän päällä hieman junnaava biisi, liikaa saman toistoa. Lopun sähkökitarariffi hieman yllättävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koko Perheen Hupimusikantit - Ilonvihaaja 22.05.2012

Koko Perheen Hupimusikantit - Ilonvihaaja
Tykkäsin laulusta, sopivan aggressiivista fraaserausta. Rummut vähän elottomat ja välillä taitaa miksaus mennä digisärön puolelle, mutta iha hyvä kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Nightside Shadows 22.05.2012

Ablazer - Nightside Shadows
Varsin pätevää meininkiä. Soitto ja saundit toimivat. Enemmän koukkuja jäin kaipaamaan. Ei sinällään kovinkaan muistettava biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää III 21.05.2012

Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää III
Saatana, täähän oli loppujen lopuksi ihan tarttuva biisi. Miksaus ja soitto kuntoon vaan, varsinkin basso on aika holtittoman kuuloinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Kaikenmualiman kansalaisia 21.05.2012

Trio Los Poslinos Boys - Kaikenmualiman kansalaisia
Tylsähkö biisi. Raaka miksaus, mutta ehkä tän kaltaisessa tyylissä onkin paikallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan 21.05.2012

RAAKAVERSIO*** - Lähde mun mukaan
Eka riffi alkoi hymyilyttää, hyvällä tavalla. Tässä on menemisen meininki! Kerts oli kova, hittipotentiaalia! Lopun modulaatio hyvä kikka. Kaikin puolin mainiota soittamista ja miksaus. Ehkä snadisti liikaa kaikua lauluraidalla, jää hitusen liian taakse.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.L.L. - Annihilation (Demo) 21.05.2012

F.A.L.L. - Annihilation (Demo)
Perushyvää soittoa. Lauluissa hieman vireongelmia. Lisäksi biisin miksaus ontuu. Rakenne vaatisi myös hieman hiomista. Mutta kyllä tästä vielä biisin saa aikaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - God Hates Fags 21.05.2012

Devolution D - God Hates Fags
Hyvää soittoa ja laulajalla myös hyvä saundi. Tulee vanhempi At the Gates mieleen, varsinkin laulusta. Biisin miksaus on vain harmittavan ohut. Paremmalla miksauksella potkin paljon paremmin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progetorio - technoo 21.05.2012

Progetorio - technoo
Rumpusaundeista tulee mieleen ysäridance! :D 2:30 alkaen biisi pumppaa saatanasti, käytä kompuraa eri tavalla. Toi melodia 2:30 alkaen on kyllä ihan hyvä. Muutenkin ihan ok biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele SINFACTOR - Monolithium 21.05.2012

SINFACTOR - Monolithium
Lähti kyllä AIC-henkisesti käyntiin. Saundimaailma muutenkin mukavan grunge. Biisi hieman junnaava, eikä kertsi jäänyt oikein mieleen. Laulaja vetää hyvin. Huuto 2:59 - kohdillaan lähtee kunnon agrella! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - Rime 21.05.2012

Veiled by dusk - Rime
Melenkolista fiilistelyä. Toimii. Rumpuhuin kaipaisin vähän lisää munaa ja eloa, liian konerumpumaiset nyt. Mastervolaa voi nostaa lisää, biisi soi aikaa hiljaa. Ei tarvi kummminkaan kompuroida lyttyyn! ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Miss Bratislava 21.05.2012

Kalashnikov - Miss Bratislava
Kyllähän tää tuo Leevin kovasti mieleen. Hyvä miksaus ja selkeä miksaus. Kyllähän tätä kuuntelee, vaikkei ihan olekaan ominta musaa! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 21.05.2012

Misstep - Black Line
Välillä efektointi laulussa toi mieleen Ozzyn. Ehkä vähän liikaakin... Kuitenkin toi tietty saundi ja efektointi "kuuluu" Ozzylle! Varsin hyvä biisi, kun lähti rullaamaan! Urut olivat hyvä lisää biisiin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glassy Mood - Disaster 21.05.2012

Glassy Mood - Disaster
Ihan menevää rokkia! Eipä herätä tunteita puolesta tai vastaan. Lausumiseen kiinnittäisin hieman huomiota, nyt on vähä rallienglantiä välillä. Taitaa olla konerummut tässä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 21.05.2012

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
Tiukkaa retromeininkiä! Hyviä melodioita! Nykyään tuntuu, että pelien musat muistuttaa yhä enemmän leffojen sound trackeja... :/ Harmi, tavallaan. Voi kun olis taas 10-vuotias ja aikaa pelata loputtomasti! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bronze - Show me to way 21.05.2012

Bronze - Show me to way
Hyvä laulusaundi. Mukava nuotiobiisi, slidekitarasta plussaa, toimii hyvin. Jousisaundi tokassa kertsissä on kauhea, kuulostaa midiltä. Biisi ois kyllä kaivannut jonkun kunnon revittelysoolon!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 21.05.2012

Sunset Boulevard - Love Eruption
Heti käy selväksi, että hiuslakkaa ja vitusti! Saundit suht hyvät ja laulaja vetää paljon paremmin kuin mikserissä yleensä. Vähän raspia lauluun kaipaisin! Biisi ehkä vähän tylsä, jotai omaperäisyyttä lisää!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vestu music - Chrono Trigger Frog's Theme Remix 21.05.2012

Vestu music - Chrono Trigger Frog's Theme Remix
Kovereita ei kai saisi olla mikserissä? Joka tapauksessa mahtipontista menoa, tosin eipä tää eroa alkuperäisestä saundien puolesta hirveästi? :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 21.05.2012

PRemedy - Mindless Crimes
Sentenced -vaikutteet kuuluu läpi. Perinteistä hevirkokia. Miksaus ehkä hieman diskanttinen, varsinkin snare-saundi on turhna pistävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona goes impromptu - Instrumentaalisävellys 21.05.2012

Joona goes impromptu - Instrumentaalisävellys
Hyvää improkamaa. Siistejä piano- ja urkujuttuja välillä. 1970-luvun ja pirijamit!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devoid - The Wanderer 21.05.2012

Devoid - The Wanderer
Tuhnut saundit. Kuuluuko alussa metnoromin taustalla? Vähä time heittää, mutta reeniä! Toimisi paremmin laulajan kanssa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cellar Inc. - Zero Kelvin 21.05.2012

Cellar Inc. - Zero Kelvin
Old school rässiä. Toi Janne Joutsenniemi - tyylinen laulu pistää korvaan, en vaan tykkää. Mullikuorohuudot puolestaan olivat kovia. Biisin kertsikin oli melko toimiva! Kitaroilla sooloissa ja rummuilla vähän soitto vielä hakee, reeniä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazer Strip - Alone Against The World 21.05.2012

Gazer Strip - Alone Against The World
Hahhah, hyväntuulista. Jotenkin tulee mieleen kapinoivat keskiluokkaiset teinit jossakin omakotitalolähiössä Jenkeissä! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Millennium Hand - Bad Hair Day 21.05.2012

Millennium Hand - Bad Hair Day
Suht leppoisaa musaa, jotenkin tulee mieleen laskuhumala. Hieman raaka skebaskaundi, vähän kaikua siihen, niin saat vähän lisää eloa biisiin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Yksinäinen 21.05.2012

Soittolista - Yksinäinen
Hyvin perinteinen biisi, niin soinnutuksen ja melodian puolesta. Turvallista, ja toimivaa. Laulussa välillä vireongelmia. Odotin 3:00 kohdan snare-fillin jälkeen modulaatiota, ois toiminut! :D Kyllä tämäntyylisellä musiikille on varmasti yleisönsä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autotallirallijoukko - Lehmät 21.05.2012

Autotallirallijoukko - Lehmät
Kitarasaundit olivat kyllä kauneinta sirkkeliä vähään aikaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 21.05.2012

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Todella raaka miksaus, rummut pinnassa ja laulut turhan takana. Paremmilla saundeilla saisi paremman kuvan biisistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Domination Disease 21.05.2012

Trail of Life Decayed - Domination Disease
On makuun turhan "jenkkiä", deathcore valuu itseltä korvista ulos. Vaikutteet kuuluu läpi, eikä tässä mitään uutta ja omaperäistä luoda. Kuitenkin todella hyvää soittoa ja toimivat saundit. Kyllä tämänkin yleisönsä löytänee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 21.05.2012

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Hitto, cahon gruuvaa. Biisi kyllä svengaa. Biisi alkaa tiukasti, mutta kertsin soinnutus ei iskenyt ihan täysiä. Erilaisella melodialla ja soinnulla ois saanut kovemman biisin. Mun mielipide vain! :) Joka tapauksessa, hyvin soitettu ja tuotettu biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 21.05.2012

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Kitaristin taimi heitelee vähän liikaa, pisti varsinkin alussa korvaan. Toi Am-F-C-G - sointukerto on turhan kulunut, mutta kyllä tän tahtiin voi mopopojat juoda kaljaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMST Experience - Möysän twist 21.05.2012

TMST Experience - Möysän twist
Hyvä boogie biisissä. Kitarat ehkä turhan pinnalla miksauksessa. Lisäksi on kompuroita mun mielestä turhan lyttyyn tää biisi. 1:14 alkaen tuli Dire Straits ja Twisting By The Pool - vibat, ehkä jonkinlaiset pastissia haettu tässä? :P Kitaroissa hyvää, juurevaa soittoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Indigou - ILWAHGA 21.05.2012

Indigou - ILWAHGA
Hyvää maalailua. Masterikompuran kanssa tarkkana, nyt pumppaa mun makuun liikaa. Rummut ehkä snadisti pinnassa. Alkuosan särökitarat tulivat puun takaa, voisin jotenkin pehmentää sitä siirtymäkohtaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eclipse Remains - Edge of Sanity 21.05.2012

Eclipse Remains - Edge of Sanity
Vaihto introriffistä verseriffiin tökkää pahasti, mitä siinä tapahtuu? Turhan kova pudotus äänenvoimakkuudessa! Muutenkin läpi biisin tasot heittelevät vähän miten sattuu... Drumkit from Hell -saundit tökkivät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kotimaa 21.05.2012

Valtteri Ahonen - Kotimaa
Tässä on fiilistä! Hyvää tulkintaa laulussa. Pienet vireongelmat eivät tässä biisissä haitanneet, loivat vain tunnelmaa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Discontinuity 21.05.2012

MKDELTA - Discontinuity
Täähän jytisee! Lauluäänessä tiettyä uhoa, jota tän tyylinen musa kaipaa. Lausuminen pistä välillä korvaan. Muuten varsin mallikasta kamaa, kyllä varmaan goottimimmit tän tahtiin tanssis! :D Tuli välillä mieleen Front Line Assembly, mikä on mun kohdalla hyvä juttu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR-fel - Homosexuél 21.05.2012

AGR-fel - Homosexuél
Toi torvimelodia oli tarttuva. Midi-rummut kruunaavat kokonaisuuden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Phantasmagoria 21.05.2012

Leo Wilhelm Lindroos - Virtual Orchestra - Phantasmagoria
Ehkä enemmän leffamusaa kuin klassista. Synkkää kamaa, tykkään. Voisi sopia johonkin Tim Burtonin leffaan. Olisin ehkä kaivannut jotai pateettista ja paisuttelevaa huippukohtaa kappaleeseen. Lisäksi kappale rytmiikaaltaan hiukan turhan kulmikas. Saundit ovat hyvät!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Kosto on katkero 21.05.2012

Sielu 013 - Kosto on katkero
Makeeta fiilistelyä, sai aikaan länkkäri- ja Mexico - fibat! Akustisen kitaran saundia voisi korjata eq:lla, nyt kuulostaa hieman nuhaiselta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus 21.05.2012

Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus
Saundit ovat selkeätä, mutta miksauksen pumppaaminen pistää korvaan, onko kompuroitu ihan lyttyyn?Kohdan 1:52 modulaatio yllätti, hauska kikka. Hyvin soitettu ja laulettu biisi, mutta ei jää itselleni soimaan päähän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Jos tämän jaksat kestää 21.05.2012

Peloukoufa - Jos tämän jaksat kestää
Kyllähän tässä kasarisaundit on, mutta miksauks vähä tukkoinen ja soittimien keskinäisissä äänenvoimakkuuksissa on hiomista. Laulujen fraseerauksessa on vähän turhan kiire välillä, niihin tarkkuutta. Ihan tarttuva biisi lopulta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 21.05.2012

Apus - Elämä
Tulee Mokoma ja myös osin Stam1na mieleen. Ei sikäli järin omaperäistä. Laulajalla melko miellyttävä ääni. 3:03 alkava suvantokohti toimii varsin hyvin. Saundipaketti on myös hyvin kasassa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 21.05.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Rummut kuulostaa niin koneelta kuin vain voi kuulostaa. Niihin kiinnittäisin eniten huomiota. Yleisestä ottaen miksaus on myös hieman suttuinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 21.05.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Eka kitarariffi oli jopa ihan kova. Plussaa siisteistä rummuista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Turning Point 21.05.2012

The Promethean - Turning Point
Huiluäänikikkailusta tulee kovasti Machine Head mieleen. Puhtaat laulut ovat suht vireessä, mutta laulusaundi vaatii hieman hiomista vielä. Kertsiin enemmän räjähtävyyttä niin toimisi paremmin. Kappaleen miksaus kuntoon, todella tuhnut saundit!

Sivu: 1 2