Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 117 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflash - Searching (Original) 30.04.2009

Reflash - Searching (Original)
Alkaa hyvin selkeästi ja tasasesti nousemaa alkuvaiheilla ja biisi pysyy koko loppu vaiheilla kasassa.. jotenkin vain jäi tuntumaa että biisi loppusuisi keskenkaiken ja jäi odottamaa sitä nostetta tuonne puole välin jälkeen biisin :) .. mutta muuten oikein todella letkeää meininkin näin kesäiltoina kuunneltavaksi.. pituus oli se mikä pudotti tämän kappaleen arvosanan 9 ... yleensä tottunu kuuntelemaan trance kappaleita siinä 6-8minuutin tienoilla niin rupeaa löytymää sitä sisältöä .. jota tässäkin oli jo aika kivasti..ei karkaillut missään kohtaan .. tai en ainakaan huomannut että olisi karkaillut.. ja elementit pysy kasassa :). . oikein hyvä teos.. tykkäsin :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Ngar 30.07.2006

Red Pulse - Ngar
hyvää perus goa saundia niinku pitääki..kicki ois saanu tosin olla napakampi.. hapot toimii unelmasti... ja muutenkin biisi rullaa aivan mielettömä hyvä biisi :).. tämä on just oikeestaan sitä minä melkeestäs odotin sulta :).. ehkä tämä olisi kaivannut jotain pientä lisä sähäkkää efectiä.. en osaa sanoa mutta ottaen huomioon että et ole pitkään aikaa väsäilly soolona nin sen ymmärtää ... ja sen huomioon ottaen tämä on aika helvetin hyvä teos :) siitä respectit sulle! jään janoamaa lisää kamaa!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Arko 30.04.2006

Speed Freek - Arko
kieltämättä ei oo ihan täysin ole perus speediä :).. voipi johtua niistä pongo rummuista jotka osaat niin hyvin sulauttaa biiseihin mukaan;P... alku oli jotenkin vaisu ja ei hirveesti iskenyt suoraan meikäläiseen niinku muissa kappaleissa :).. mutta tyypillistä haikeus linjaa jatketaan niinkuin muissa kappaleissa ja melodioissa tulee jo tuttu speed freek saundi esille ..se tuttu ja turvallinen no onhan tätä silti odotettu että täältä puolelta tulisi jälleen uutta tavaraa :) ...kunhan omalla koneella pääsee paremmilla kaiuttimilla ja koneella kuuntelee niin avot.. :) sitten osaa sanoa vähän paremmin.. mutta jäänpä odottelemaan innolla lisää tavaraa ..näin vapun alla tämä toimii :)..kesää odotellassa : )..toivottavasti silloin ois perus speediä..ja tuossa 5:43 kohdassa tosiaan tuntuisi siltä että olisi mennyt nuotin vierestä... mut eipä tuo paljoa häiritse :) mutta ei muutakun hyvät vaput ja viina virratkoon : )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Fading Dream 01.01.2006

Speed Freek - Fading Dream
hmmm... kyllä kannatti kuunnella loppuun asti koko teos ja vielä muutama kerta putkeen lisää :]..että pääsisi todella biisin sisään... sanotaan näin että jotenkin kuullosti karkeammalta kuin muut biisisi mutta silti aivan pro tasoa (: nja sitten alkaa tutut mielettömän haikeet percussiot jotka iskee aina meikäläiseen tietyllä tunne tasolla ja saa valtaan mielikuvituksen tunne vyöhykkeet.... jos diggaa blank & jonesia niin diggaa aika 100% varmuudeilla teikäläisen jokaisesta tekeleestä.. niissä on masterointi kohdillaan.. jne.. saundi puoli aivan ammattitasoa jopa :) saa nähdä milloinka rupeat väsäämää ihan tuota kaupallista tavaraa... näitä kuuntelee aina mielellään kun haluaa haikailla ja elää mielikuvituksen tasolla :)erittäin pro tasoa jälleen kerran..pituus oli kohdallaan vaikka omasta mielestäsi venähti..mutta kyllä se siitä lähti hyvin käyntiin... voipi johtua että tottunu kuuntelemaan näin pitkiä teoksia =) mutta silti näissä jokaisissa biiseissä mitä ilmestyy maailmalla on parantamisen varaa ja kilpailu mielessä jätän tuon ysin tuohon ;)... ja eikun innokkaana odottomaan uutta biisiä sulta.... keep going dude.. ja uudet vuodet sinne :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Avenue 30.04.2006

area51 - Avenue
jeps jeps.. hyvää matskua vaikken eurotrancesta diggaakkaa.. :).. menevä kappale.. saa jalan tamppaamaa vaikka kuoleelta kissallanikin :) ja sehän on hyvä merkki vain..kirkas ja energinen kappale näin kesää odotellassa ... ei pääse pitkästyy vaikka melkee melkein meinaa toistaa itseään mutta ei silti toistakkaan vaan tulee uusia kiksu fiilistelyjä sieltä esille..kick puolta ois voinu napakammaksi mixata.... ja paljon enemmän esille tuoda tosin eihän se oikee hirveästi eurotranceen kuulu toi kiksu taasen kuin tollaset supersaha leadit :) mutta ei kokonaisuudessaan hyvä kappale ja melodiat kohillaan .. ja mixaus kanssa..miltäköhä kuullostas nais vokaalin kera?...varmaa upealta :) mutta ei muutaku hyvää vappua :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 24.04.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
jep.. sun ehdottomasti paras ja tunnelmallisin kappale mitä oon kuullut :) tunnelma säilyy sanojen mukaisesti. elokuvaimaisuus on lähes täydellinen ... tälläinen trancen biisi pitäisi olla.. tulee jotekin välillä dj orkidean biisit mielee mutta silti tässä on sitä omaperäisyyttä.. ai että ku kuulostaa kauniilta.. tässä on sitä tiettyä chillaus meininkiä mutta samalla ahdistuneisuutta.. ja sopii hyvin yhteen:) pystyy kuuntelee aina vain uudestaan ja uudestaan kyllästymättä.. piano melodiat ovat täydelliset... melkein kuin aidot.. ihmettelen vain miten äijä olet onnistunut luomaan niin hyvän tunnelman niistä =) juuri tämän takia fanitan... biisiinkun pääsee sisälle niin alkaa elokuva pyörii aivoissa.. samalla uppoaa trancen luvattuun maahan.. ja sieltä ei haluaisi pois.. sä todella osaat sen taidon :) ihme ettei oo koht levyjä kaupoissa..harvoin pääsee fiilistelee toden teolla näin hyvää musiikkia.. mitä nyt joskus blank & jonesia pimeyden keskellä tulee kuunneltua .. mutta tämäkin valaisee lähes täydellisesti sitä pimeyttä missä saattaa viettää aikaa :)... trance.. se ihana ja täydellinen tunne tila jonka me trancen ystävät vain tunnemme.. =) jatka hyvä mies tämän laista musiikkia niin voit olla varma että tässä sulle vannoutunut fani ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 26.03.2005

C-4 - San Diego (original promo)
JESH \o/... tätä on odotettukin... c-4:n uutta biittiä.. jesh.. ja ei petä odotuksia..puhdas äänimaailma... biisi tsarttaa nasevasti.. vetää mukaansa todella hyvin.. melodiat hakkaa tautisen hyvin... huhuh.. tätä on mukava kuunnella mutta näin aikaisin yöllä pakko kuunnella korvakuulokkeilla :/.. päiväl pakko testata isommilla kajareilla :) ja vaikka onkin 5 minuuttia niin oisi ehkä saanut olla hiukan enemmän tuota.. loppuu liian äkisti :)... ehkä joku 7-8 min.. vai johtuuko se kenties siitä että olen tottunut kuuntelee 10 minuuttisia :D mutta silti vie niin tajuttoman hyvin ... omia pieniä kikkoja löytyy ja ne vain piristävät... basso maailma toteutettu hyvin.. joka pistää tähän potkua lisää... tykkäsin.. :) \o/ tätä samaa kaivataan täällä päin.... tai ehkä jopa parempaa ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Everlasting war 22.07.2005

Chucky - Everlasting war
kaipaisi napakampaa kickiä... näin sanoakseni kun on tullut enemmän psytrancen musaa kuunneltua... tunnelma kyllä on iha pro mutta jotenkin vähän liian puuromaine :( muuten on aivan todella hyvä biisi... tunnelma säilyy jne.. jne.. :)... eli kyllä tätä kuuntelee useempaakin otteeseen =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Colibri 25.01.2005

PainLab7 - Colibri
säröistä napsautan aika rankasti..niinku tossa sanoitkin..sekä bassoista x) jos niitä ois ollu enemmän tää ois kallistunu aika lailla tonne hardhousen pariin...varma en ole... mutta...protushan tuossa jo melkein kaiken tarvittavan sanoikin jo....pikkuse pilkun naintia viel lisää niin avot..... :)... tästä sais hyvän tykitys biisin....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Around you 22.12.2004

Boozehill-oldies - Around you
rauhallisena etenevä perus trance kikkailua :).. perkussiot ja muut efektit tulevat hyvin mukaan..kick toimii suhkot hyvin mutta vaikea arvioida näillä paskoilla kuulokkeilla..kotona pitää kuunnella paremmin ku kunnollisemmat kajarit :). mutta toimiva biisi silti...saa juonesta kiini ja pystyy kuuntelee monta kertaa putkeen...hyvä kokonaisuus mutta ainahan sitä pysty vielä viilaamaa ja viilaamaa paremmaks..mutta kyllä tämä tälläsenääkin uppoo :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 31.12.2004

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
ei jumalauta ku on jäbä taas vetäny ... huhuh... kyllä tätä kelapaa kuunnella... paras joulukiksi kappale mitä kuunnellu...todella haikee...saa hyvälle tuulelle... kirkkaat melodiat muttei liian kirkkaat...pystyy kuuntelee monta kertaa putkee...eli ei tylsistytä niinkuin jotkui muut joulukappaleet :) ja mikserin yksiä parhaimpia..ellei jopa paras dance kappale...vielä niinkui ylemmällä sanottu..nais vokaalit ois saanu tähän..ja hieman pittuutta lissää...muuten aivan loistava suoritus...ei pahemmin ennää tuu kuunneltua dance kappaleita mut tätä oli pakko testata eikä tullu pettymys :) ens jouluks..nais vokaalit ja lissää pituutta niin avot ... nostatuksiakin ehkä sais olla enemmän..muttei liikaa...tausta padit uskomattomat...sahaleadi toimii vallan mainiosti...kertakaikkiaan hyvä kappale ja vieläpä kokonaisuudessaan :] ja vaikka tän näin uuden vuoden aattona kuuntelee nin silti antaa joulu tunnelman ;D .. eli sekin kertoo jotain ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 31.12.2004

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
ei jumalauta ku on jäbä taas vetäny ... huhuh... kyllä tätä kelapaa kuunnella... paras joulukiksi kappale mitä kuunnellu...todella haikee...saa hyvälle tuulelle... kirkkaat melodiat muttei liian kirkkaat...pystyy kuuntelee monta kertaa putkee...eli ei tylsistytä niinkuin jotkui muut joulukappaleet :) ja mikserin yksiä parhaimpia..ellei jopa paras dance kappale...vielä niinkui ylemmällä sanottu..nais vokaalit ois saanu tähän..ja hieman pittuutta lissää...muuten aivan loistava suoritus...ei pahemmin ennää tuu kuunneltua dance kappaleita mut tätä oli pakko testata eikä tullu pettymys :) ens jouluks..nais vokaalit ja lissää pituutta niin avot ... nostatuksiakin ehkä sais olla enemmän..muttei liikaa...tausta padit uskomattomat...sahaleadi toimii vallan mainiosti...kertakaikkiaan hyvä kappale ja vieläpä kokonaisuudessaan :] ja vaikka tän näin uuden vuoden aattona kuuntelee nin silti antaa joulu tunnelman ;D .. eli sekin kertoo jotain ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Follower 19.05.2005

digeon - Follower
tämähän on sujuvaa kiksua :)äänet toistuvat suhkot hyvin mutta napakampia yleisesti siis.. samoten tuo kick :).. tässä oli hieman hardtrancemaista meininkiä.. vaikka olikin melodian täytteinen ääniraita... jotenkin hempee biisi... miksausta ois tietenkin voinut ehkä parannella ja jos tarkkoja ollaan ja pilkkua mennään nussimaan niin oishan jokaisessa kappaleessa jonka jokainen tekee niin pientä parantamisen varaan että siinä mielessä tämä oli oikein suloista kuunneltavaa ainakin tälläiselle konemusiikin aktiivi kuluttajalle =) tälläistä fiilistelyä lähes puhtailla ääneillä jaksaa kukavain kuunnella :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Nabassu 20.11.2004

Paoçala - Nabassu
siis...aivan mielettömän hyvää matskua jälleen kerran..puhtaat soundit...ei säröjä..tosin näist tietsikan paskoista kajareista lähtee sitä muutenkin :D.. kyl on ihan PRO-matskua..tätä on sitten ilo kuunnella tälläisenä la iltapäivänä.. nostaa fiilistä kummasti..huomaa että äijä tietää mitä tekee :) ehkä pituutta olisi saanut olla hivenne lisää..ei muuta valittamista sillä tämähän on suorastaan loistava kappale ... kiitos jälleen mukavasta musiikki nautinnosta :) odotellaan innolla uutta materiaalia ...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method 20.11.2004

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method
siis ei jumalauta ku äijä tekee hienoa ja puhdasta matskua..tunnelma on täysin niinkuin yllä onkin jo sanottu niin jonkin sortin RE leffasta :P voksut on parhainta antia ja muutenkin sijoitettu täydellisesti kappaleeseen.. ei voi muutaku todeta että huhuh...sait hiljaseks... kiitos hyvästä musiikista jälleen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Trax - Zephod One RMX 30.04.2006

Red Trax - Zephod One RMX
mielikuvana tässä voisi melkeinpä pitää syksyä ... putoilevia lehtiä ja vesipisaroita :).. eli tunnelmallista tuotantoa..todella rauhallista...miksaus ja masterointi kohdillaan :).. kappale etenee sujuvasti niinku pitää.. eipä tästä moitittavaa löydy vaikka kuinka etsisi :)..harvoin tälläistä avaruus trance fiilistelyä löytyypi :) niin ja tuo on viel plussaa että omaperäinen tunnelma : )...ten point toyou man
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 19.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
pääsin kuin pääsinkin kuuntelemaa tän biisin :)D...vihdoin ja viimein :)...hmm..tuttua speed freekkiä :)...eli laaadukas äänenlaatu....basso iha ok....perkussiot on kans....ei valittamista...hmm....vähä menevämpi ois ehkä saanu olla....muta tijä sit...vissii tottunu liikaa kuuntelee noita energisiä hardtrance biisejä :D.....ja kyllä....kyllä on haikia tunnelma .....kylä jäbä ossooo :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Annez - Underground 11.02.2005

Dj Annez - Underground
Yllättävän hyvää materiaalia ..ja etenkin nostan hattua sille että fruityilla väännetty :) todella menevät melodiat...ja vokaalit kyllä sopisi tähän melkein kuin nyrkki silmään... esimerkillistä jälkeä :) toivottavasti saisi jatkoa tälle biisille sillä tuntuu että se töksähtäisi seinään..tiijä sitten
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tr3oX - Disturbed 12.02.2005

Tr3oX - Disturbed
jumalauta mitä menoa.....jotenkin tuntuu että ku pääsee musan makuun niin loppuu kesken..en tiije..johtuuko siitä ku tottunu kuuntelee 70minuuttisia kokoelma levyjä :D.. paikka paikoin samoja sampleja..mutta vokaalit alussa on khyl huippuluokkaa x)jne...tällästä kaipaan lisää :) tosin enempi monipuolisuutta...kiitän loistavasta biisistä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic Storm Cloud - Round Wound 19.09.2004

Cosmic Storm Cloud - Round Wound
jesjesjes....tämmöstä sen olla pittää :).....suomestahan löytyy yllättävän hyviä ja laadukkaita psytrancen tuottajia ;)....hm....su un paras setti....eiii se mitää.....keep going to right way :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Searching the sun (extended mix) 02.08.2004

Pitch Alert - Searching the sun (extended mix)
kylä tätä pystys tanssimaa iha hyvi muttei oo lähelläkää sitä pro tasoa missä oltiin Take me kappaleessa.....harmi sinällänsä...ihan kuin olisit huontumaa päin....noh...seuraava näyttää mitä tuleman pitää
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - El Cielo 23.01.2005

Speed Freek - El Cielo
siis aivan loistavaaa trance fiilistelyä..bassline on hyvä..breikit on hyvät...melodia loistava....tunnelma säilyy vaikka onkin huili kohtia :)..tässä tätä suomalaista osaamista....ja taattua trancen laatua....todella energistä fiilistely musaa...loistava suoritus..vaikka onkin vanha biisi :)mutta kuuntelemisen arvoinen silti...hyvää työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele fomoriit - Balor 11.08.2005

fomoriit - Balor
aivan perkeleen kova hard nrg biisi.. huomaa että on harjoteltu just sitä tiettyä tunnelmaa varte ja haettu nimenomaan sitä synkkyyttä mikä luo psykedeellisyyttä tähän enemmän ja luo enemmän nrg:n fiilistä hyvin.. valitettavasti jouduin tällä netillä kuuntelee 24kbps laadulla mutta kunhan kotia pääsee kunnon laitteella kuuntelemaan nii pakko ottaa kaikki tehot irti ja tsekata tää paremmin :) itte tykkään psyke polkasta niin tää muistuttaa aika paljo sitä mutta kyllä tää silti pitää hard nrg tunnelman kehissä loistavaa jälkeä täytyy sanoa :) tälläistä lisää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.Larm & J.Raninen - Robotrash 01.05.2005

K.Larm & J.Raninen - Robotrash
täähä kuulostaa aika jännältä.. sinällänsä jännä biisu.. ei acidia ihan joka päivä kuunneltua.. johtuen vissii tasasesta tamppauksesta :) mutta materiaali on todella ammattitaitoisesti tehty... biisi etenee määrätietoisesti ja hyvin toteutettuna =) sitä perus acidia hyvin tehtynä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Sleeping Devil 10.07.2004

PainLab7 - Sleeping Devil
olisi saanu olla kyllä hieman nopeatempisenpi....muuten soundit ja miksaus on kohallaan..mutta valitettavan tylsä...sorry
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Searching the sun 06.06.2004

Pitch Alert - Searching the sun
ei jumalauta ku on taas hyvää bile musaa\o/ tätä kelpaa kuunnella useampaakin kertaa on se vaa nii hyvää matskua:D:D eipä löydy valittamisen aihettaa taaskaa;)kiitän jälleen hyvästä musa nautinnosta:D tähän tyyliin nii kyllä kelpaa jatkossakin kuunnella;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Under Pressure Audioplacid[Mix] 17.06.2004

ReakTic - Under Pressure Audioplacid[Mix]
näitten nopeitten kuuntelujen jälkeen totean että tämä on kyllä sun paras veisu:P toteutus on hyvä...tarkoitus hyvä...miksaus hyvä...kokonaisuudeltaan hyvä biisi....se on nyt faniksi:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Plaztic Dreamer - Nitemare 23.06.2004

Plaztic Dreamer - Nitemare
enpähä ole pahemmin hardhousea kuunnellut...tämä on kyllä sun parhaimpia biisejä:D tähän malliin ja ehkä jopa paremmaksi;) kerta sulla riittää noita hyviä ideoita vaikka muille jakaa:P temmosta en kyllä mene sanomaa yhtää...sillä kerta en ole housea pahemmin kuunnellut...menisi vaikka jopa melkein hardtrancen puolelle:)lisää kehiin vain innokas fani odottelee:P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Mistreating 01.06.2004

H4Z - Mistreating
tässähä iha lähtee jammailee musan tahis....:Dvokaalit on hyvin sijoitettu soundeihin nähen....en kyllä löydä mitään kritiikkiä:Pnomuttajoo....hyvää kokonaisuus....tuotannollisesti jne..ei jaksa nyt jauhaa paskaa..hyvä biisi:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - Porridge 23.06.2004

PainLab7 - Porridge
nii Speed Freek sanoki tossa että voksut oli hyvin sijoitettu jne... bassoa ja voimakas kick peliin...se ois siinä...melkein tuli proteus heti mieleen mutta se hiipu siihe ku bassoa ei ollu paljoa paskaakaa...muute täs on ainesta..:P jään odottelee sitä kunnon pakkausta:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Club Circle 28.05.2004

digeon - Club Circle
tulleepi eräs biisi noist voksuista mieleen mutta se ei haitta menoa sillä ihan perkeleen hyvä biisi:D sulla on kyllä koneita mitä osaat käyttää tod. hyv.! tähän malliin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haamubiittaaja. - Full life! 16.07.2004

Haamubiittaaja. - Full life!
todella menevä melodia ja se on vaa hyvä:)... ehkä sun paras biisi mitä oon kuunnellu:D... kaikista menevin...no eipä tässä jaksa kommentoida enää pahemmin:D...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - The Dawn Of Trance 09.05.2004

Trance Dynasty - The Dawn Of Trance
on muutes todella hieno kipale...melodia iski muhun täydestä:) siis melkeinpä sun parhaimpia kappaleita;) tähän tyyliin nii kyllä se ns. räjähdys vielä siit tulleepi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Absolution 08.05.2004

Impulse-G - Absolution
Aikas rauhallista mutta silti menevää=) ei ei ei olleskaa paha biisi vaa kertakaikkiiaansa loistava!!!!!!!!!! keskivaiheilla biisi repäs mut itteensä oikein kunnon ongen koukulla;) tällästä lisää kaipaaa eräs innoikkaimista faneistasi;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Inside Of Me 08.05.2004

digeon - Inside Of Me
juups elikkäs kyllä tää mennöööpi eurtrancesta täydestä mut kato oon vaa aika huono kommentoimaa ku oon enemmän kuunellu hardtrancea,mutta tässä kyllä oli ihan selvästi panostettu taustapuolee jne. tälläinhän sen pitääkin sujua sanoisinkos;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 31.05.2004

Cosmic System - Go-A-Head
juu...mä oon enemmän kuunnellu tota melodic/hardtrancea ja voin vaa todeta että tämä on kallistunut aika paljon tonne melodic trancen puolelle...siitä en lähe rokottamaa sillä biisihän on vallan mainio...pittää ihan heittäytyä faniksi:D :D:D vaikka olenkin jo yhessä projektisi fani nii tuskin se haittaa jos liityn tähäkki vai:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Zero-Two Numb 20.06.2006

Red Pulse - Zero-Two Numb
hmm..nytten kuin on monet kerrat koluttu psytrancen maailmat läpi ja jälkeepäi kuuntelee tätä kyseistä biisiä niin ei jumalauta ei voi kuin ihmetellä..red alert mainen tamppaus ja infectimäiset efectit sopii kuin nyrkki silmää :o).... tähä viel jos ois saanu jotkut sähkökitara revittelyt niin avot :). mutta siis..percussiot ovat omasta mielestäni tähän biisiin todella sopivat..ei liia kovalla ei liia matalalla (:...tuotannolliseti kuin ajattelee niin tämä on mikserin parhaimmasta päästä :)... ihme ettei löydä levyjä jo hyllyiltä :D..lisää tätä rataa vaa :) ....avo...jatkakaa olkaat hyvät meikä hiljenee :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Zero-Two Numb 11.08.2005

Red Pulse - Zero-Two Numb
nykyään kun näitä poikien teoksia kuuntelee niin on lähes taivaassa.. ei voi muutakuin ihmetellä että miten osattu rakentaa niin loistavaa musiikkia ... lähes palvon psyke musaa :) jos sitä voisi palvoa niin palvoisin.. ja miksipäs ei.. mikäpäs sen parempaa ku kuunnella keskellä yötä psytrancea ja esim vaikka tätä kyseistä kappaletta silmät kii ja lähes extaasis tai vastaavassa mielentilassa :) milloinkas kenties tulee rediltä lisää materiaalia? olisi mahtavaa päästä taas fiillistelemää loistavalla musiikila =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Zero-Two Numb 05.05.2004

Red Pulse - Zero-Two Numb
sen verran pojat vakuutti osaamisestaan että päätin liittyä faniksi ja biisi on kyllä helvetin hyvä jota jaksaa kuunnella useampaa kertaa;) jatkakaa samaa malliin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [delphion remix] 13.04.2004

Charayana - Liberation [delphion remix]
Tämä biisi sopii meikäläiselle kuin nyrkki vasempaa silmää:) paljooon paljon parempi kuin original mix el. voisin sanoo poijoot että tää synkempi puoli musiikista sopisi teille paljon paremmin;) eiku musaa kehhii tääl yx innokas fani uotteleepi uutta biitti vääntelyä=)jatkakaa samaa malliin!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 08.05.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Todella onnistunut teos....en löydä mitään negatiivista tästä kipaleesta:) mainio kuuntelu nautinto...paras versio koko Liberation sarjasta ;) tähän malliin nii kyllä se levytys sopimuski sieltä tulee:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritual Silence - Astral Flight 28.02.2005

Spiritual Silence - Astral Flight
siis tulee todella paljon astral projection mielee..aivan perkeleen hyvää!!!!!!!! vähän ennen loppua pääsin biittiin mukaa ja sillo läks...sit tempas ... huhuh senku vaa parani loppuu kohde...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritual Silence - Astral Flight 18.04.2004

Spiritual Silence - Astral Flight
Täytyy kyl myöntää että hyvvööö Psymusaa oot tehnynä jota on mukava kuunnella nii siitä annan ysin sulle:) sait fanin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PainLab7 - PainLab7 - Rotten Angel 23.06.2004

PainLab7 - PainLab7 - Rotten Angel
ois kick saanu olla paaljo paljo napakampi;) ja muutenkin tempo olisi saanu olla paljo raivokkaampi=) muuten on matsku hallussa...hyvä on lähtee liikkeelle näin pikku asioista:Pite tosin vasta alottelen mutta tullu sen verran kuunneltua tota musaa nii tiedän jo melkosti koko genrestä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano) 16.04.2004

Teemujazz - N.E.S.A.R.A. (solo piano)
Siis aivan uskomatonta suorastaan fantasista sanat eivät riitä kuvailemaa tätä kipaletta joka ulottuu melkein taiteeksi=) miten sä oikeen osaat tehä näitä kipaleita sitä sopii ihmetellä...sillä tuntuu kuin tämä olisi tehty "rautaisella" ammattiataidolla niin sanotusti.... tästä biisistä tulee sellane vedenalainen tunnelma ja sopisi hyvin johonkin avara luonto tyyppiseen ohjelmaan jossa olisi vedenalaista kuvaa niin tämä sopisi siihen kuin nyrkki silmään.... sait kuulle mut sanattomaksi sillä harvoin kuuntelen tämän tyylistä musiikkia ja arvaa mitä????Sait uuen fanin!!!!!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Wandering Souls 14.03.2004

OPPRESSION - Wandering Souls
Siis aivan jumalaton kappale en pahemmin kuuntele metalli tai heavy mutta tää iski SIIS KERTAKAIKKISESTI TÄMÄ BIISI ISKI MUHUN TÄYDELLÄ VOIMALLA MIKÄ BIISISTÄ VOI LÄHTEÄ! KIITÄN TEITÄ NAUTINNOLLISISTA KUUNTELU HETKISTÄ! SAITTE FANIN.....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Thru the ice 26.03.2004

Axoldies - Thru the ice
Tosiaan tämä erottuu edukseen hiljasen temonsa ansiosta mutta kun olet osannu yhdistää noita effektejä sun muita mitä trance kipaleeseen kuuluu nii olet ansainnnut multa ysin... ihan näin illan vietosta tämä menee ei liian kova tempo eikä liian hidas joten hyvin olet onnistunut teossa... Kiitän tästä nautinnollisesta kuuntelusta. sait fanin=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Night travel 17.04.2004

Chronosis - Night travel
Siis en voi uskoa että multa on jääny näin energisen hyvä kesäbailubiisi huomaamatta miten se on mahollista en ymmärrä!!! mie en löyä mitään kritiikkiä tästä eli oot onnistunu hyvin!!!vetäsit mut täysillä mukaan ja oottelen innolla lisää näin hyvää kiksua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe 15.07.2004

DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe
jumalaut mikä biisi :D.... tää on meikäläisen makuu;)....ysi sen takia ettei kiinnostus lopaha ja keski-arvo pysyis tasaisena:)...mutta muuten todella loistava biisi;)))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 20.06.2004

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
hmm.....helvetin hyvä biisi:Den keksi muuta:P alkuperäisen olen kuullut ja tämä hakkaa kokonaan sen;) tämä pitäisi kyllä kuulla ihan livenä:P meillä on selvästi ammattilainen joukossa mukana:D tähän mallii poijjaatt nii hyvvöö jällkee tullooppii:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Miracle Overdose 07.05.2004

Red Pulse - Miracle Overdose
On muutes aikas perkeleen hyvä biiisi sanoama!!!!! aluksi luulin että hei mitäs helvettiä että onkos poijjaat siirtynä hardtrancen puolelle mutta kun vilkaisin genreä nii huokasin helpotuksesta jä jälleen ollaan onnistuttu biisin teossa siis aivan loistavaa kerta kaikkiaan fantastista kuunneltavaa....tykkään ihan sairaasti tästä kipaleesta ja melkeinpä kaikista redin biiseistä olen aktiivisena ja odottelen innolla seuraavaa pläjäystä ns. avokämmenellä paljasta poskea vasten heh=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 14.03.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Todella mahtava akustisen kitaran sävel. olen kyllä ennen kuulut miten kitaraa soitetaan mutta että näin hienostikin sitä pystyy soittamaa en tiennyt ennenkuin nyt kun olin kuunnellut sun sävellyksen se ol maanmainio kappale. pisti kyllä tunteet jylläämää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Take Me Away (Extended Mix) 13.05.2004

Pitch Alert - Take Me Away (Extended Mix)
Ei jumalauta että ossaapi olla hyvä kappale vaikka en ole vielä kerenny kuuntelee tota alkuperäistä Take me Away kipaletta..pakko kuunnella se!!!!mikserin yksi parhaimpia tanssi biisejä jota voipi soittaa jopa clubi keikoillakin...vai jokos olet jo soitellutkin;)?!?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Modus Operandi 25.05.2004

Speed Freek - Modus Operandi
hmm......mielenkiintoinen.....mahtava.....kiintoisa....ärsyttävän hyvä....taattua matskua....ei voi moittia....kaikki kohdallaa.....kympin suoritus.....meen sanattomaksi....herättää vihaa....sekä....rakkautta...tähän...biisiin.....pistäppä levylle....saattas...tulla...menestystä:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 16.04.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Siis ei hemmetti että äijä osaa olla tolla biitti hirmu joka viäntää ja viäntää mutta kaikki biitit menee kohalleen, mutta... tossa alussa oleva voksu pikkuse pilas kuuntelu nautintoani mutta sitte kaikki muut osiot pelasti kuuntelut ja hyvä niin ei paha....hmmm...miltäköhän tämä kuulostaisi ilman voksuja niiku hardtrance tyylin...=)vois uppoa porukkaan vielä paremmin...miten on miulta jääny näin upee biisi kommentoimatta ja eteenkin kuuntelemata:)orgazmo on jälleen vauhdissa!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Annez - No exit 31.08.2004

Dj Annez - No exit
mahtava biitti :) ylhäällä onki jo melkei kaikki sanottu....mutta biisi oli aivan liian lyhyt...liian lyhyt....ja ilman vokaaleja....nais vokaalit ja pituutta lisää.......sitten kybä :)muuten soundi maailma hyvin hoidettu kuntoon ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 14.02.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Ei voi sanoa kuin että perkeleen hyvä kappaleen ootte osannu tehä! Siitä kymppi ja kaikesta kymppi. Tulis kakskymppiä mut en jaksa arvostella kuin yhen kerran joten saat pelkän kympin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Music 07.05.2004

area51 - Music
Tyypillinen eurotrance viisu...tosin pikkuse vaisu sellane ja rumpuja olisi saanut tuoda enemmän esille;) mutta hei ihan hyvin tuotanollisesti ajateltuna onnistunut kipale:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Simplified Sounds 19.06.2004

Human Sound - Simplified Sounds
no nyt tulee kommentti......laadukasta....mahtavaa....hieno tunnelma....kokonaisuus mahtavaa....suorastaan fantastista.....en löydä kritisoitavaa....liityin faniksi...koska musiikki on paikka paikoin todella haikeaa ja tunnelma joissain biiseissä mahtava....numero puhukoot puolestaa ----->10<-----
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Take Me Away 13.05.2004

Pitch Alert - Take Me Away
Miten te hyvät immeiset saatte scooterin näin hyvästä biisistä mieleen...?!?siis paljon parempi kuin Extended Mix... tämähän on paljon parempi kuin mikään hiton Scooter ja paljon...paljon rankempaa;) tähän malliin poijjaat nii jos levytys sopimus irtonee nii tässä on varma ostaja:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Texxas Full Load - Machines Rapes Us 26.03.2004

Texxas Full Load - Machines Rapes Us
täytyy kyl myöntää että tää kyl sopis suhkot hyvin matrix leffaa johonkin tiettyyn kohtaa=) taso nousee heti kun vaihtaa genree heh..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Dawn 09.05.2004

Sectoid Blue - Dawn
Todella mainio viritys...piristi mua kummasti....ei tuu mieleen mitään negatiivistäkään sanaa/lausetta tästä kipaleesta joten olet onnistunut repäisemään itsellesi fanin...onnittelen!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SEDUCTiON - The First Snowflake (demo) 16.04.2004

SEDUCTiON - The First Snowflake (demo)
Tod. hyvin onnistunu Dance fiilistely ettenkö sanoisi ja sitte kun saisi vielä voksut tähä niin kybä tipahtais muuten kokonaisuudeltaan onnistunut biisi kuten jo sanoin jatka samaa malliin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Close to you 06.05.2004

Trance Dynasty - Close to you
Kyllä tälläst kuuntelee mielellään Red Pulsin jälkee=) toteutus on oikein hyvä....tykkäsin kovasti...en keksi enempää joten biisi on onnistunut
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Dynasty - Close to you 06.05.2004

Trance Dynasty - Close to you
Kyllä tälläst kuuntelee mielellään Red Pulsin jälkee=) toteutus on oikein hyvä....tykkäsin kovasti...en keksi enempää joten biisi on onnistunut
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xenopus - Puppet Master 19.06.2006

Xenopus - Puppet Master
hmm.. tää tuo jonkuin biisin mielee aika heti..jopa noista vocaaleista ja sit sen jälkeisestä nostatuksesta..hmm.. ei saa päähän mikä ..liian tuttua kamaa :)... mutta siis.. biisihän sujuu alku intro vocaaleista asti mielettömän hyvin koossa :)..nopea tempo sujuu todella hyvin tänähän.. :)..melodinen psyke pläjäys joka muistuttaa aika lailla goa saundia.. :).. sitä mieltä että kicki ois saanut olla huomattavasti napakampi ..tässä se on liian pehmeä ja matala ... ei oikee iske psytrancen genree mitä muita kuunnellu nyt viimose vuode ajat urakalla... tartteis napakamman ja iskevämmän kickin.. säväkkäämmä :)..tämä ei juurikaan tuo eloa biisiin mutta itse melodiat sen sijaan pelastavat biisin aika hyvin..nostatukset ja tausta efectit.... biisi lähtee rullaamaa tosin hyvin loppu huipennusta koden..tämä todellakin rullaa liian goamaisesti :)..melodiat ovat helvetin hienosti masteroitu..voisin sanoa että ehkä sun parhaimpia biisejäs jos kick olisi napakampi :) hieno kuuntelu elämys kuitenkin :)sopii hyvin tuohon taustalle ja lopulla vie itsensä mennessään tuntemattomille vesille välittämättä virheistä :) eikä edes tuo kickin mataloisuus haittaa loppujen lopuksi kovinkaan paljon kun syventyy kuuntelemaa :) tunnelma säilyy silti eli lyhyesti sanottuna kun kuuntelee useamman kerran niin pääsee biisii sisälle ja tuntemaa melodian :) itse tykkäsin kovinkin paljon melodian puolesta mutta en kickistä :)ja masteroinni aikana biisistä itsestään olisi saanut tehä hieman napakamman oloisen :) mut hyvin tämä rullaa silti..se on tärkein se :)pojot siitä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pitch Alert - Party Alarm 13.05.2004

Pitch Alert - Party Alarm
Helvetin hyvä kipale...mutta alussa hieman havaittavissa Scooter soundit mutta se kipaletta pilannu...kun vauhtiin päästii nii huhuh....liityn ehdottamasti sun faniksi!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Pulse - Morbid Echoflex 05.05.2004

Red Pulse - Morbid Echoflex
huuhuhu kyllä on sitte komiata kuunneltavaa aivan sanaton...sopisi mm. Red Alert peleihin tai Command & Conquer Generalsiin tausta musaksi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Falcon - Falcon - N2O 05.05.2004

Falcon - Falcon - N2O
Aikas onnistunutta perus kiksua mutta sun parhaitas ehdottomasti:) jatka tähän tyylii nii hyvää tulee
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (original mix) 07.05.2006

Outgate - Another Way (original mix)
tulee todella paljoon mieleen X-Dreamin Irritant albumi mieleen... peters hoovers... fall out (dong edit) ... saman tyylistä psyykkisen hypnoottista mättöä...lähtee rullaamaa aina vaa loputtoman tuntuiseen nostatukseen... toteutus puoli aivan mahtava... ääni ei säröile..basso toimii sillai kuin pitääki..mixauksesta ei mitään huonoa .... biisi on almost perfect :) .. vieläkun tämän saisi kuunnella joskus jossain partyissa niin todella saisi tietää miten tämä iskee...mutta sen melkee jo arvaa että miten..paljon ei tälläistä saundia täällä päin liiku... enemmän vaa kehii tamppausta... meikä diggaa.. juhlat on juhlittu arvostelut arvosteltu ja biisi rullaa uudestaan ja uudestaan taustalle... onnittelen :) ja kiitän samalla
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Psy Game 08.05.2004

Impulse-G - Psy Game
Siis ei perkele että äijä on pystynyt tekemää näin hyvän biisin:) tällästä lisää janoo meikäläinen
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Texxas Full Load - KALK! 26.03.2004

Texxas Full Load - KALK!
basari potki moitteettomasti mutta muuten aika tylsähkö kipale hardtranceksi kohdalla 2.18 tuli mukava kääne ja siitä kasi sulle muuten alku oli tylsähkö lievästi sanottuna... Harjotus tekee mestarin niihä ne sanoo isotmiehet siis=) kyllä se siitä sutjaantuuu
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unexia - Replay 09.05.2004

Unexia - Replay
Iloinen biisi ja onnistunut sellainen:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - Enemy Inside 26.03.2004

Trace - Enemy Inside
Oot onnistunu hiton hyvin tän teossa paitsi että toi basso puoli...basso puoli....ei..ei ei kuulu sitä tuttua huminaa ja siitä repsahtaa ysi..mutta äläppäs lannistu nimittäin muuten olet onnistunu hiton hyvin! oot saanu nopeutta ja sitä tarvittavaa energiaa toho biisii mitä pitää olla kun soittaa bileissä! kiitos sinulle hyvistä kuuntelu hetkistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Sirius - Attack 14.03.2004

Project Sirius - Attack
Tää on sitä sun varmaa techno kamaa ja hyvin onnistunutta sellaista. Oli hyvin nautinnollista kuunnella näin onnistunutta biisiä ja toivon että tämmöistä saadaan kuulla jatkossakin:)Ylistän ja kumarran ja kiitän vielä kerran sulle! Sait ainakin innokkaan fanin jos et muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Athyrium - Sammuu liekki ystävyyden 18.04.2004

Athyrium - Sammuu liekki ystävyyden
Siis aivan mielettömän hyvää balladia...on se hyvä että toi random hifi on laitettu tonne nii mäki eksyin kuuntelee tätä biisiä;) ja pääsen liittymää teiän faniksi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Manhattan Sun - Autumn Leaves 18.04.2004

Manhattan Sun - Autumn Leaves
siis aivan mielettömän hyvä kipale sanoisinkos;) miten on jäänyt multa kommeintomatta sitä en tiedä mutta täytynee sanoa että tämä on ehdomasti mikserin parhaimmistoa=)jatka samaan malliin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - The New Recreation 09.03.2005

Impulse-G - The New Recreation
aivan helvetin hyvää psykeä...parasta impulse-g:tä... aivan mahtavaa..tunnelma pysyy kasassa pituudestaan huolimatta... narinat oli hyvin toteutettu..ja muutenkin efektit ja kaijut hyvin sovellettu kappaleeseen.... kiihkeetä poljentaa löytyy... se on hyvä..siis helvetin hyvä asia.. psykedeellisen ahdistava tunnelma.. niin infected mushroomin tyylistä.. mitä olen heidän tuotoksiaan kuunnellut.. ai ettäh... jos rakastaa psytrancea rakastaa myös tätä biisiä.....vaikka loppupuolella meno hiljeneekin mutta tykkäsin kovasti...tämän takia kandee olla fanisi :) tuli jano..pakko saada lisää psykeä....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gus@soft - Outer space 07.04.2004

Gus@soft - Outer space
Täytyy kyl sanoa että intron olet osannu tehä hyvin mutta kipale jotenkin rauhottuu sen jälkeen... intro kuulosti ihan siltä kuin se olisi ollut jossain mäiskintä leffassa tai vastaaavassa.... ja siitä sai sellaisen käsityksen että tämä ois ollu jotenkin paljon rankempi kipale, mutta hyvä tämä silti on ei enempää haukkimisia sulle=) sillä sait uuen fanin!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Soaring (the break) 27.04.2004

Joel Kalsi - Soaring (the break)
Täytynee vaan ihmetellä sitä että joillekin on melkeinpä "syntynyt" dj:n lahjat (kateellinen) mutta pitäähän sitä olla sillä muuten täälä ei olisi näin hyvää musaa:) eli aivan mahtavaa suorastaan fantastista musaa oot tehnynä ja siitä kiitän=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele invert - Parasite 06.05.2004

invert - Parasite
Siis aivan mielettömän hieno biisi kokonaisuudessaan...kaikki toimi loistavasti,tekivät yhteistyötä jne. olet onnistunut jälleen hyvän biisin teossa=) paitsi tempo ois ehkä saanuna olla hieman kovempi mutta olkoot loistavaa matskua:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unexia - Starlight Traveller 15.05.2004

Unexia - Starlight Traveller
Oikein iloinen kesäbailu biisi tämäkin on ja se on hyvä asia;) tämän biisin tahissa meikäläinenkin rupee jo melkein tanssimaa baitsi että ei saisi missään nimessä lopahtaa kesken kaiken mutta muuten biisi onnistunut ja siitä ysi sen takia vain ysi koska n. puolivälissä tämä hiipui!!! ja sen jälkeen taas jatkoi matkaa....koko ajan sitä tempoa pitäisi olla sama määrä jne....muuten hyvä kesäbailu biisi niiku sanoinkin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Apple Tree 08.05.2004

H4Z - Apple Tree
Siis tämä jos mikä on sun paras biisi!!!WAU... olen sanaton..en keksi mitään negatiivista sanottavaakaa ja posiitivista sanaa en pysty sanomaa on se nii hieno kipale:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TEXAS FAGGOTT - Penalty (Mandalavandalz Remix) 10.07.2004

TEXAS FAGGOTT - Penalty (Mandalavandalz Remix)
eih perkele ku on hyvää matskua:)perus goaa jota jaksaa kuunnella vaikka koko yön :D etenkin jos sen osaa oikein tehä niiku manda:D täytyy hemmetti vieköön liittyä faniksi=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-form - Access To Your Soul 17.04.2004

Re-form - Access To Your Soul
Tämä TODELLA AGRESSIIVINEN biisi iski minuun kuin neula suoraan sydämeen...pitäs soittaa kunnon kajareilla että saisi kaikki tehot irti tästä kipaleesta:) kiitän tod. hyvästä musiikki nautinnosta ja arvaa mitäs jäbä!?! sait fanin!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-form - Extremely Dangerous 17.04.2004

Re-form - Extremely Dangerous
Biisi lähti todella hyvin alkuun:) aluksi luulin että tämähän on ihan peestä, mutta....sitten se lähti kulkemaan juuri toivotun tapasesti liikkeelle vai miten sen sanoisi=)sulla on kuuleppas helvetin hyvä asenne musan tekoon ja sen huomaa noista sun kaikista biiseistä el. jäänpä uottelemaa sulta uutta kamaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kollektiv - Cosmic Healer [part 1] 25.05.2004

kollektiv - Cosmic Healer [part 1]
täähä loistavaa matskua on....jaksaa kuunnella monta kertaa eikä silti löyä valittamisen aihetta....onnistunut biisi:) sait fanin:D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kollektiv - Save My Soul [Mndtrck Edit Teaser] 25.05.2004

kollektiv - Save My Soul [Mndtrck Edit Teaser]
Täh....oonkoha mä tullu oikeaan paikkaa ny:D joo on tää mikseri sivu...hmm....mahtava biisi;) todella mainio....kiusaatte fanejanne ihan selvästi tällä lyhyydellä:Duotan innolla pitempää osioo tästä!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - DXM (Promo Demo) 05.12.2004

DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - DXM (Promo Demo)
vittu mitä menoa xD... tosin ois saanu olla vielä enempi agressiivisempi...vähän astral projectionnin tyyliä..tullu kuunneltua todella paljon goa musaa...kick ois saanu olla napakampi...soundit hivenemmän läskimpiä....muuten iha ok goa biisi x).. tykkäsin...mutta niinkuin äsken sanoin .. agressiivisempaa ja psykeedelisempää menoa seuraavaks... napakampi kick jne... taustalle toinen leadi jne... mutta silti ihan vitun hyvä goa biisi...tulloo astral mieleen,,,mutta melkee kaikkihan iskee pienessä humala tilassa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PENTTI SLAYER - SOUL TRANSFER 23.04.2004

PENTTI SLAYER - SOUL TRANSFER
hmm... ihan kuin täsä biisis ois Infected Mushroom vivahdetta mutta saatan olla väärässä, mutta muuten tämä on ihan helvetin hyvä kipale ja juuri sellaista Technoa mitä meikään uppoon...olet onnistunut siinä määrin että sait fanin:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Prod[eX] RMX) 06.05.2004

Re-Vision - Evolution of Synaesthesia (Prod[eX] RMX)
Siis tämä on yksi parhaimpia kipaleita tältä alueelta joka varmasti jää muistikuvaa;) ja ehkä jopa playlistii tosin tein vähänaikaa sitten kevät siivouksen el. poistin kaikki paskat biisit ja heitin parhaimmat levyille...nutta se siitä olet onnistunut helvetin hyvin tämän teossa en löydä mitään moittimista....tähän tyyliin poijjaat!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 10.09.2005

Incolumis - Tsunami (original mix)
enpä yleensä ole pahemmin kyseistä genreä kuunnellut.. saati sitten proge trancen genreä.. ja mistään muusta löytyny edes näin täydellistä kappaletta kuin tämä tsunami.. tämä kieltämättä nostattaa koko ajan tunnelman kattoon asti.. rakennelmat toimii täydellisesti.. äänimaailma pysyy kasassa.. ja vaikka lofilla kuuntelinkin niin silti sai jopa soundeista selvää..... melodiat kun lähtivät täysin käyntiin biisin mukaan niin olin myyty mies.. ei tälläselle kappaleelle voi sanoa ei ..kuunneltava yhä uudestaan ja uudestaan.. niinkuin tuosta todellakin yläpuolella ollaan jo kerran mainittu niin kaupasta todellakin saa hakea kissojen ja koirien kanssa näin laadukasta ja hyvän soundien omaavaa biisiä..biisi imee kuuntelijan itseensä aina vaa syvemmälle.. teknisesti todella taidokas kotimainen biisi.. jota kuuntelee yhä vain uudestaan ja uudestaan mielellään..basslinen sujuu täydellisesti biisin tahissa ja kaikki loksahtaa kohilleen.. todella hypnoottinen tunnelma ja ahdistava .. sopisi kyllä todellakin johnkin clubiin tanssittavaksi... olen otettu mies ja kiitän tästä todellisesta äänimaailman tarjoamasta kappaleesta:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kollektiv - Sunday Ride 25.05.2004

kollektiv - Sunday Ride
Ihmettelin että aluks että mikäs hemmetin biisi tää on...että onkos tullut nettiradio vahingos pääle....mutta kyllä siellä luki kollektive...mahtavaa musiikkia:D jatkakaa samaa malliin nii menestystä tulee varmasti;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Jole & Dex800 - Lost in space 27.04.2004

Joel Kalsi - Jole & Dex800 - Lost in space
Todella hyvää dancea mutta bassoa olisi kyllä saanut olla hiukan enemmän ja siitä ysi mutta tämähän on dancea eikä mitään trance tai clubi musaa;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efreet - Preview 18.04.2004

Efreet - Preview
Jees biisi...sanoisinkos että perinteistä kesäbailu biisi jota kuuntelee yhä uudelleeen jne. t:innokas fani joka oottaa uutta matskua:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalevi T. Laite - Näe Minut 30.06.2004

Kalevi T. Laite - Näe Minut
onpa kyllä hyvää matskua...:) en kyllä pahemmin kuuntele dark ambientia mutta mitä yleensä kuuntelen niin ne on todella laadukkaita kuten tämäkin;)...mikserin parasta ambientia:Dja ysi sen takia että olisi vielä inspiraatiota kehissä!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - End of days 27.04.2004

Joel Kalsi - End of days
siis ei helvetti että on hyvä kipale siis tämä jos mikä sun kipaleista hipoo huippua niin se on ehdottomasti tämä paitsi että tempoa sais olla hitusen lisää mutta se ei haittaa menoa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - Nordlicht - Within each of us (Jole rmx) 28.12.2003

Joel Kalsi - Nordlicht - Within each of us (Jole rmx)
Aivan Loistava biisi
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 26.06.2005

H4Z - You Wanna Stay
Ottaen huomioon että kyseessä on Hardhouse genre niin olisi kappale saanut olla huomattavasti paaljon rankempi ja basslinen ja kick sitä mukaan rankempia nii että korvat hajoo =).. mutta alku oli helvetin loistavasti tehty ja odotukset nousi sitä mukaa kuin biisi eteni mut joteki lopahti :) miksaus oli pro-laatua :) ja soundit erottu hyvin.. muuten ihan perushardhouse kamaa =) mut jätti vähä kylmäksi mitä nyt tullu jonkin verran kyseistä genreä kuunneltua... mutta muuten on ihan suhkot hyvä bailu kappale :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 19.05.2004

H4Z - You Wanna Stay
Helvetin kova biisi....äänimaailma on todella laadukasta koko biisissä:) iski mua täysillä päin naamaa toivottavasti ei vaa jääny jälki=) tähän malliin poijjaat!!!
9

Sivu: 1 2