Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 182 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 14.01.2016

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Kuulostaa siltä että on kuunneltu radiota, katsottu telkkaria ja räpätty samaan aikaan. Tuntuu taustan musiikki ja äänet irrallisilta. Alkuunsa hämmensi että mikä nyt lähti soimaan samaan aikaan, mutta se kuuluikin tähän.. No ainakin artikulaatio on selvää. Mutta paljon tulee sanoja nopeasti joten näin äkkiseltään ei hirveästi jää niistä käteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mountainside_ - The Passing 14.01.2016

_Mountainside_ - The Passing
Tykkään laulusta, se kuulostaa oikein hyvältä. Mutta kovemmalla se saisi olla. Tai oikeastaan kitara saisi olla paljon pienemmällä, nyt ei oikeastaan mitään muuta kuulukkaan. Se käy rasittamaan aika pian. Ehkä jotain dynamiikan vaihtelua enempi voisi olla, nyt on aika tasapaksu jööti. Mutta ainesta tässä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Yhden Miehen Trolliarmeija DEMO 13.01.2016

Arpikudos - Yhden Miehen Trolliarmeija DEMO
Vaikeaa kuunneltavaa kun laulu on efektoitu niin että korviin sattuu eikä sanoista saa selvää. Tosin on siinä hetkensäkin että kuulostaa siltä että vähemmällä kikkailulla kappale paranisi paljon. Mutta nyt ei mikään varsinaisen mukaansatempaava teos, laulun aihekin tuntuu aika epämielenkiintoiselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Sä myyt persettä 13.01.2016

P. M. Kostiainen Project - Sä myyt persettä
Soitto venyy ja paukkuu kivasti ja se onkin aika miellyttävää kuunneltavaa. Mukavan raukeaa. Sanoista en nyt hirveästi innostunut, ei vain karkean tyylin takia vaan koska tarina ei hirveästi kehity. Asia tulee selväksi jo aika pian eikä siihen tule kappaleen aikana mitään uutta. Jonkunlainen alku ja loppu olisi ollut myös kiva olla. Mutta soitannon tunnelma pelastaa paljon. Olisikohan kielisoitin balalaikka?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - On My Way 29.03.2014

Sound of Wood - On My Way
Hyväsaundista ja hyvin äänitettyä kamaa. Elävän kuuloinen meininki. Ei ehkä mitää hittiainesta mutta kyllä tiukan kuuloista kamaa. Mandoliini/balalaikka/kitara -mikä liekään vääntää selkäytimen mutkalle kuin märän rätin ja se on hyvä se.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Qapital Anthem 29.03.2014

The Order - Qapital Anthem
Miten minulle tulee nyt ihan Bon Voyage olo.. ihan kuin olisin kuunnellut ja kommentoinut tämän jo? Hm.. no onhan tämä tällaista ihan miellyttävää humppaa joka voisi soida jossain keskustan isommassa kapakassa taustalla kun odottaa että tarjoilija viimein ottaa tilauksen vastaan. Ihan kiva, sopivaan ympäristöön ja tilanteeseen varmaan oikein hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 40Hz - Virtuaali velka 29.03.2014

40Hz - Virtuaali velka
Sävellyksellisesti varmaan turha lähteä tätä arvioimaan... No siinähän tuo rumpuluuppi paukuttaa jne. Mutta onhan tässä ideaa, sanomaa. Sanoitus on aika hyvä. Näinpähän tuo on, bitit vilisee ja raha on digitaalista joka ei kilise mutta köyhälle se on konkreettinen ruisleipä ja makarooni. Koskapa kappaletta jaksaa kuunnella ja sanoista ainakin luulee jotain pointtia ymmärtävänsä niin eiköhän tämä aika hyvä pläjäys ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa 29.03.2014

P. M. Kostiainen Project - Hetken huumaa
Periaatteessa tämä on ihan jees rokkia, ei hullumpaa jos ei mitenkään uusia uria aukovaakaan. Laulu voisi ehkä olla vähän isommalla koska nyt joutuu hieman pinnistelmään selvää saadakseen ja näin ollen sanoituksen sisältö jää ensi kuulemalta varjoon. Yleisesti saundissa on liikaa kuuluvuusalueen ulkopuolella olevaa autoradiota ja loppuunkulunutta kasettia. Mutta jotain aitoa ja hyvää meininkiä tässä on kuitenkin aistittavissa, joten pienellä viilaamisella voisi toimia paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blind Reflection - Feeling The Pressure 22.03.2014

Blind Reflection - Feeling The Pressure
Tyylikäs sinfoninen alku joka laittaa odottamaan... jotakin.. sitten huomaankin olevani kurkkupurkissa laulajan äänen kanssa ja laulu muljuaa erikoisesti kurluttaen ympäri korvia. Ei pahempaa, outoa, mutta mikäs siinä. Hauska tuo lopun kitaroiden vaimentaminen puukolla leikaten. Jotenkin irvokasta mutta silti kuitenkin hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaasunaamari - Eleven 22.03.2014

Kaasunaamari - Eleven
Hyvältähän tämä kuulostaa. Hieman kuluneelta ehkä, tai nostalgiselta, miten sen nyt ottaa. Pohjimmiltaan tämä on kai jostain 90-luvulta ja väliin on heitetty Commodore 64 pöristelyä 80-luvulta. Tai siltä nyt ainakin minun korvaani kuulostaa. Tosin jotenkin nyt tuntuu kaikki suurinpiirtein tämmöinen kama viemään jonnekin omiin nuoruuden päiviin. Se kai voidaan lukea tämänkin kappaleen ansioihin sillä kyllähän minä tätä ihan fiiliksissä nyt kuuntelen (uudestaan).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Infinite Sound 22.03.2014

Melodica Finlandia - Infinite Sound
Jotenkin niin kovin nostalgista. Tämä heitti minut jonnekin öbaut vuoteen 95 tai 6 missä olen tullut mopolla raveihin ja puolituttu tarjoaa huikat lämpimästä oluesta tanssipaikan pihalla hikisen strobovalojen välkkeessä tanssimisen päälle. Savukoneen ja röökin savu maistuu suussa ja nenässä. Olen nuori ikuisesti. Niin joo... enpä nyt osaa tätä tämän fiksummin arvostella. Oli jotenkin niin hypnoottinen pläjäys ja flashback. Hyvä, oikein hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murtajat - Aurinko 21.03.2014

Murtajat - Aurinko
Toimivaa poppia, ei hassumpaa. Ehkä turhan pitkä kuitenkin, loppua kohden alkaa käymään vähän puuduttavaksi. Mutta hyvin soitettu ja äänitetty kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound of Wood - Our Time Is Now 21.03.2014

Sound of Wood - Our Time Is Now
Tosi hyvän kuuloista kamaa. Kaikki toimii hyvin, hyvät saundit ja hyvin soitettua. Laulu soljuu erittäin miellyttävästi, hyvä ääni. Ainoa mitä nyt tästä moittisin on alku. Intro tai jotain voisi olla kiva, nyt mennään vähän turhan äkkiä heti samantien asiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Ruuhkavuodet 21.03.2014

Lahkonen / Pena - Ruuhkavuodet
Laulun sanoissa on ihan hyvää elämän pohdiskelua. Joskin se kuolema tässä tuntuu jotenkin oudolta, jotenkin liian alleviivattua. Samoin minua vähän häiritsee laulamisen tapa joka ei tunnu luontevalta vaan hieman liian yritetyltä. Voisin kuvitella että jos tämän laulaisi enemmän "omalla äänellä" niin homma toimisi paremmin. Mutta hyvä että on tällaisia biisejä joissa pohditaan elämää ja joissa on tarina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silmät sumeina 19.03.2014

Dr.Groove - Silmät sumeina
Kun laulu alkoi se kolahti minulle heti. Jotenkin tunteisiinvetoava lauluääni. Kappaleesta tuli mieleeni Jarno Sarjanen, mikä on hyvä asia. Hyvät sanat, hieno tarina. Todellisen makuinen laulu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar Transistor - El Tambor 19.03.2014

Sonar Transistor - El Tambor
Hienoa tunnelmointia. Utuinen kitaraseikkailu, hieman päämäärätön ehkä mutta hyvää fiilistelyä. Monenlaista vivahdetta on ja kappale keinahtelee letkeästi pitkin alitajunnan polkuja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Hail Kraken - 05 - Läpi voiman & vihan (vier. Ruma & Puolikas) 19.03.2014

Toni Pandora - Hail Kraken - 05 - Läpi voiman & vihan (vier. Ruma & Puolikas)
Ihan hyvältä saundaa mutta kun yritin kuunnella kahteen kertaan mitä tässä lauletaan niin en saanut otetta. Paljon on sanoja mutta tarinaa en löydä enkä punaista lankaa. Sinänsä artikulaatiossa ei ole vikaa kun sanoista saa kyllä hyvin selvää mutta en vain ymmärrä kuulemaani. Tosin vika voi olla ihan minussakin ja kohderyhmälle tämä aukenee paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vuodet 19.03.2014

Anna Sipilän Lapsi - Vuodet
Tosi hieno lauluääni. Kitarasaundeista tykkäsin, joskin ehkä tähän kappaleeseen voisi toimia vähän leppoisammatkin saundit. Eli ehkä kitara jää irralliseksi vaikka itsessään kuulostaakin hyvältä. Kappale voisi ehkä olla myös aavistuksen lyhyempi niin jättäisi paremmin nälkäiseksi. Loppu on myös hieman töksähtävä. Eli kappale ei nyt saavuta ihan täyttä potentiaaliaan jota sillä on paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 19.03.2014

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Aito meininki. Kuulostaa mukavasti "vanhanaikaiselta" mikä nyt varmaan on tarkoituskin. Vakuuttavaa kamaa, saundit kohdallaan ja tyylikästä laulua ja soittoa. Ei ehkä kovin yllätyksellistä mutta kuulostaa hyvällä tavalla sellaiselta kuin mitä odottaakin kuulevansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 19.03.2014

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Letkeä meininki. Tulee heti kesäinen olo vaikka ulkona sataa lunta. Miellyttävät saundit ja hienosti laulettu. Siihen nähden että en tämän tyylistä musiikkia juurikaan tapaa kuunnella tämä toimi minulle aika hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Rantaviiva 19.03.2014

Kaarnekorpi - Rantaviiva
Hyvä melodia ja sanat. Mutta laulutyyli on kovin raskassoutuinen kuunneltavaksi ja oli hankala saada selvää muuten kuin lukemalla sanat. Naislaulajan laulama säkeistö kuulosti heti paljon paremmalta. Ehkä örinä menisi pienempinä annoksina. Kappale sinänsähän on kuitenkin aika hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele _Mountainside_ - Mountainside 17.03.2014

_Mountainside_ - Mountainside
Jylhästi lähtee. Kappaleen genre laittoi ennen kuuntelua epäilemään että mitähän on tulossa mutta tämähän tempaa mukaansa. Laulu saisi olla vähän kovemmalla, mutta kyllä se näinkin hyvältä kuulostaa. Uskottavan kuuloista kamaa, hieno lauluääni ja ylväät kitarat. Hyvä että välillä oli myös vähän leppoisampaakin soittoa. Näinkin pitkäksi kappaleeksi tämä jaksaa toimia kestonsa ajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Huono esikuva 17.03.2014

P. M. Kostiainen Project - Huono esikuva
Viehättävästi venkoilevaa kitaransoittoa, mukavan hämärä tunnelma. Kun laulu alkoi en ensin oikein jaksanut innostua mutta sehän istuu aika hyvin tähän meininkiin. Rummut tosin kuulostaa liikaa tietokoneelta repäistyltä, saisi olla vähän luomumpaa jolloin tämä olisi enemmänkin mieleeni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Suomalaisella ei koskaan ole hauskaa 09.10.2006

LautaJaska - Suomalaisella ei koskaan ole hauskaa
Olenkin odottanut milloin LautaJaskalta tulee lisää biisejä nettiin. Tämä on mahtava! Nerokasta. Aivan mainiot sanat tässäkin laulussa, tästä kyllä tunnistaa kanssaihmisensä ja itsensä. Totta joka sana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hankikanto - Kunnon Vehkeet 09.10.2006

Hankikanto - Kunnon Vehkeet
Mukavan letkeä fiilis tämänkin biisin soitannossa. Herkullista saundia. Laulu ei ollut ihan niin kovasti mieleeni mutta ei hullumpaa silti. Hyvä meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hankikanto - Vaihtopenkillä 09.10.2006

Hankikanto - Vaihtopenkillä
Tässä on oikein hienon kuuloinen urku!

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Maailman Meno 20.09.2006

LeijonaHarja - Maailman Meno
Alkaa mielenkiintoisesti, velmu meininki. Kivaa väpätystä ja urkua. Hieno basso. Tosin ehkä hivenen hitaanlaisesti kehittyvä biisi, välillä jää polkemaan paikoillaan. Onneksi kuitenkin sitten tulee hetken odotuksen jälkeen uudenlaista meininkiä, valitettavasti junnaaminen jatkuu taas ja loppu on hieman ikävystyttävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 09.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Onneksi ei tosiaan kestä kauan, mutta siltikin n. 28 sekuntia liian pitkään. Melkein hauska juttu muttei kuitenkaan. Soitto nyt vielä menettelisi mutta "laulu" menee jo yli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 11.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Soitto rullaa kyllä hienosti mutta laulu on aika häiritsevä. Ei oikein istu tähän meininkiin eikä muutenkaan tunnu olevan samaa biisiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Sekoitus Taajuus 02.10.2006

Tyylisekous - Sekoitus Taajuus
Aika sekavan oloista kikkailua mutta toisaalta ihan mukavan kuuloista sellaista. Soundit on miellyttävän selkeät ja kirkkaat, ehkä vähän liiankin. Kuulostaa turhan paljon midi ja trackeri meiningiltä ja muutoinkin kovin synteettiseltä. Kuuntelukokemus ei jätä jälkeensä isommin mitään hyvässä kuin pahassakaan, tämä on aika harmiton tuotos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dog Full Of Acid - Taide on Kaikille (re-record) 21.03.2014

Dog Full Of Acid - Taide on Kaikille (re-record)
Hienon kuuloinen tausta. Intro antaa odottaa paljon, mutta valitettavasti lausunta tuntuu vähän eripariselta soittoon nähden. Nopeammissa kohdissa ei oikein saa selvää mitä sanotaan. Eli parempi olisi jos ei välillä menisi niin hätäisen kuuloiseksi. Ehkä myös vähän turhan kuiva "laulu"saundi? Kun tuntuu että soittimet kaikuvat maailmankaikkeudessa niin ehkä räppäyksessäkin saisi olla vähän tilantuntua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 09.07.2006

Aresti - Käärmeenkieli
On vähän sellaista että ihan kuin olisi tällaista kuultu ennenkin. Vähän tylsähköllä tavalla hyvät saundit. Laulu on vähän sellainen että en tiedä pitäisinkö siitä vai en, eli jotain hyvää kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 17.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Jotenkin ei tämän kappaleen laulu oikein iske, johtuneeko sanoituksesta vaiko laulutavasta tai molemmista. Hieman väkinäisen oloinen meininki niissä. Kitarointikin on turhan levotonta sähinää. Teknisesti ottaen hyvin tehty, mutta jotenkin pintapuoliseksi hipaisuksi jää tämä elämys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 17.04.2006

Routaraja - Usva
Hieno tunnelma tässä biisissä. Heti alussa ei oikein vakuuttanut mutta kappaleen edetessä aloin pitää tästä aina enemmän ja enemmän. Etenkin mandoliinihenkinen tremolo oli hieno! Teknisestä toteutuksesta tosin voisin todeta sen verran että välillä laulussa tuntuivat ässät suhahtavan aika terävästi, mutta se saattaa johtua myös näistä huonoista kuulokkeistani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 02.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Laulu oli kyllä aika ärsyttävä, lauluääni ja etenkin "syvällinen" sanoitus. Jotenkin sen verran paksua että liekö ihan kaikella vakavuudella väännetty kuitenkaan. Vaivaannuttavaa kuunneltavaa silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 02.04.2006

FEL - Boratti
Tämähän on aika veikeää, mukavan älyvapaata ja pirteämielistä kosketinsoitinsekoilua. Tätä kuuntelee jopa melkein mielikseen, toisin kuin sitä noin puolen tunnin mittaista hirvitystä jonka joitain aikoja sitten jouduin teiltä kuulemaan täällä kommenttiringissä. Tällä kertaa kappale oli ihan sopivan mittainen ja siinä oli jotakin tolkkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Cynic 02.04.2006

Supreme Court - The Cynic
Muutoin voisi olla ihan hyväkin biisi mutta "laulu" tuhoaa sen täysin. Ei tuollaista karjumista oikein viitsi kuunnella. Niinä hetkinä kun laulaja on hiljaa kuulostaa soitto varsin mainiolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 26.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Alkuunsa tuli semmoinen fiilis että nythän jytisee oikein viimoisen päälle. Mutta valitettavasti jotenkin vähän junnaavan oloiseksi tämä jää, vaikka koko ajan kyllä tapahtuukin jotakin. Rummutus kuitenkin vie kaiken huomion. Tosin ehkä jos oikein antautuisi kuuntelemaan tätä niin voisihan tuo hypnoottinen jumputus lumota mielen. Se lienee tarkoituskin. Kappale vaatinee siis oikeanlaisen kuunteluhetken, nyt ei ole aivan sellainen mutta joissain olosuhteissa uskoisin ehkä voivani pitää tällaisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 26.03.2006

Routaraja - Routaraja
Mainiosti jytisevää rokkia. Ei liian totista, sopivasti leikkimielistä kuten kuuluukin. Hyvin soitettu biisi. En tiedä voiko tästä sanoa että hyvä treenikämppänauhoitukseksi kun en tiedä millainen studio teillä siellä on, minusta tämä nimittäin kuulosti aika valmiilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 26.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Oliskohan saanut miksata vielä vähän. Alkuunsa piti pistää kovemmalle että kuuluu ja sitten sitten rupesi pauhaamaan kovempaa ja piti taas kääntää hiljemmalle. No eipä silti, kappale on muuten oikein hyvä. Tämä on mieleenpainuvaa, ainakin muistui tämä kappale heti mieleen kun se lähti soimaan. Useimpia täällä kuultuja kappaleita ei ehkä muista enää puolen tunnin päästä kuuntelusta mutta tämä näyttää painuneen mieleen kun joitain kuukausia sitten tämän edellisen kerran kuulin. Tunnelmallista meininkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 11.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Laulussa on vähän semmoinen väkisin väännetty "tuskainen" fiilis, ehkä vähemmällä yrittämisellä olisi ollut parempi. Kuitenkin se tuntuu luistavan ihan hyvin, tykkäisin enemmän jos laulu päästettäisiin tulemaan luonnollisemmin. Soitossa on tunnelma kohdallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään 20.09.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Tekemmään, tekemmään
Hieman tylsähköä soitantaa ja "laulu" on liian vitsinpäiten tehdyn kuuloista mukamas kovistelua. Ei vakuuta mitenkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 11.07.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Ehtaa energiaa, kuulostaa hirveältä mutta tuntuu hyvältä. Jalka rupesi vispaamaan. Jee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sebastian Jylhä - Satelliitin Paluu 10.02.2006

Sebastian Jylhä - Satelliitin Paluu
Menevää meininkiä! Hyvin jytisee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram 29.01.2006

DIRTY CLUB - Shout Salute For Pussygram
Soitossa on semmoinen suuren maailman meininki että heikkohermoisempi yhtye olisi saattanut sortua valitsemaan jonkin toisenlaisen laulutyylin. Hyvä että tässä laulu on juuri tuollainen, se toimii oudolla tavalla erinomaisesti. Tosin en tiedä jaksaiko tällaista kuunnella kovin montaa kappaletta putkeen mutta näin kerta-annoksina nämä biisinne ovat oikein piristäviä vetoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Mira (live) 29.01.2006

Fonaatio - Mira (live)
Vähän turhan synkkämielistä ja jokseenkin vaivaannuttavaa kuunneltavaa tällainen tarinointi. Ei oikein tuo äksy laulutyylikään toimi, mielestäni tästä puuttuu vakuuttavuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Burn them down 11.07.2006

Celestial Aeon Project - Burn them down
Hävyttömän mahtipontista! On kyllä niin elokuvajouset että rupeaa ihan tekemään popcornia mieli. Uljas sävellys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - My Li'l Fantasyland 19.01.2006

Her Wickedness - My Li'l Fantasyland
Noniin! Nyt rummut kuulostavat hyvältä. Eikä kappale ole mennyt ollenkaan överiksi, outoilua tai ei. Tämähän toimi hyvin. Kun laulua tulee oikealta ja vasemmalta, se kuulostaa mukavan sekopäiseltä. Niin tällaisen pitääkin. Hieno loppu myös, laulajalta tuntuu loppuvan henki kesken. Se kuulostaa kierosti ihastuttavalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 19.01.2006

Mind Factory - Black Angel
Örinälaulu ei oikein ollut mieleeni, mutta tätä toista laulajaa oli ilo kuunnella. Kaunista oli. Kitarasoolokin oli hieno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 22.01.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Jännä alku, kivoja nuo takaperoiset äänet ja kohina. Hienot rummut. Mandoliini (tai mikä sitten onkin) toimii hämmästyttävän hyvin yhteen synteettisen pöristelyn ja ujelluksen kanssa. Ritari Ässä Neuvostoliitosta, se tästä tulee mieleen. Mainiota!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Rainforest 16.01.2006

Archaic - Rainforest
Mukavia nuo kolistelut ja päristykset, niitä jaksaa kuunnella mielellään. Tunnelma on tosiaan sademetsäinen. Nuo leijailevat syntikat nyt on ehkä vähän turhan instant-mystiikkaa.. Ei tämä ehkä musiikillisesti paljoa tarjoa mutta miellyttävä tunnelma ja äänimaisema on kuitenkin tavoitettu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 14.01.2006

Undence - Jester's Fall
Laulu ei oikein vakuuta, karjuminen kuulostaa jotenkin tekemällä tehdyltä. Soitto on kuitenkin oikein miellyttävää kuunneltavaa. Jotenkin hauskasti leppoista, siinä on ilmavaa luontevuutta vaikkei se musiikillisesti kovin uusia uria luovaa olekaan. Tässä oli mukavaa se ettei tämä ollut liian päällekäyvää, ei ollut liian täyteen ahdettua ja äänekästä. Laulusta hieman liiallista yrittämistä pois, samaa rentoutta peliin kuin soitossa niin mainiota tulisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 18.04.2006

Sonicmind - Reflections
Tyhjänpäiväistä karjumista jollainen ei mainittavaa musiikkinautintoa tarjoa. Teknisesti tosin hyvin tehty kappale kuten nykyään niin kovin monilla muillakin. Sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä sillä tämä on aivan liian tosikkomaista meininkiä, kappaleessa ei ole sielua eikä tunnelmaa. Se ei kosketa millään tavoin hyvässä eikä pahassa vaan luiskahtaa korvien ohitse jälkiä jättämättä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 14.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Oli aika kiehtovaa menoa. Melodia oli hyvä, mutta ennenkaikkea sen rytmi oli varsin mielenkiintoinen. Taustalla rummut ja basso jytisevät tanakasti tasaiseen tahtiin mutta melodia tuntuu menevän kivasti omia polkujaa pysyen kuitenkin mukana. Kappale toimi kestonsa ajan mainiosti vaikka minuuteissa mitattuna aika pitkä onkin, oli jopa pakko kuunnella se heti toistamiseen uudelleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 09.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Tässä on sellaiset rummut että ne häiritsevät minua suuresti. Korvia vihlovat korkeat ja kovaääniset kihinät vievät ikävästi huomion kaikesta muusta. Samoin olen kirjoittanut muistaakseni muidenkin kappaleiden kohdalla. Oletko aivan varma että niiden tulisi kuulostaa juuri tältä? Laulu on tässäkin kappaleessa kiehtova, se kuulostaa välillä tulevan kuin haudan takaa väärinpäin. Se on hienoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 06.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Aika mainiolta kuulostava laulu! Siitä tässä pidin eniten. Soittokin oli kyllä hyvän kuuloista, mutta jotenkin hieman eri paria laulun kanssa. Synkkyyttä olisi kaivannut siihen vielä hieman lisää. Nyt soitto on oikeastaan lähinnä mukavaa, siinä ei ole samaa tunnetta kuin laulussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia 27.12.2005

Stupor Mundi - Leskenlehtiallergia
Olisitte vaan jatkaneet tangomeiningillä. Alku oli nimittäin hyvin lupaava. Vaikka kyllähän tämä aika hyvin toimii näinkin, tyylin vaihdokset käyvät melko luontevasti. Mutta tämä rokki ja poppi -osasto tässä nyt on vähemmän kiintoisaa. On kuitenkin hyvä että kappale ei kokonaan ole sellaista, muuten tämä saattaisi soljua korvien ohi jälkiä jättämättä. Kappale on kyllä hyvin tehty ja soitettu, sikäli ei ole huomauttamista. Tästä haluasi pitää mutta valitettavasti on myönnettävä että elämys jäi hieman vaisuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Royal Flush 25.12.2005

Roomful of Emptiness - Royal Flush
Jotenkin turhan kovasti soiva rumpu häiritsee hieman (en tarkoita äänenvoimakkuutta vaan sointia). Muuten tämä on erinomaista musiikkia. Juuri hyvää näin öiseen aikaan kuultavaksi. Tunnelmallista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slack Haddock - Nosferatu's Xmas Feast 26.12.2005

Slack Haddock - Nosferatu's Xmas Feast
Rummut kuulostavat aika ikäviltä, ne pilaavat tunnelman lähes täysin. Muuten aika veikeän hauska kappale jouluisine kilkutuksineen ja hienosti soivine kitaroineen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrorate - Nuproduction 25.12.2005

Electrorate - Nuproduction
Sinänsä hyvältä kuulostavaa ja hyvin tehtyä, mutta valitettavasti ei oikein nyt jotenkin kolahda. Alku on kylläkin hyvin lupaava mutta lupaus jää lopulta täyttymättä. Rutiseva puhe kuulostaa kuitenkin oikein herkulliselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe 25.12.2005

Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe
Alku tässä on oikein lupaava, mutta sitten tulee semmoista pelleilyä että tunnelma latistuu. Se tuskainen ulvonta oli oikeasti hienon kuuloista, mutta tuo hokeminen lähinnä ärsyttää. Olisitte jatkaneet kappaletta samalla meiningillä kuin se alkoi niin tämä voisi olla hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Palinka 25.12.2005

Nobelskaja Priz - Palinka
Joo, enkös minä jo tätä kommentoinut? No kumminkin.. hetkittäin ihan hauskaa mutta enimmäkseen ei. Pidemmin en nyt jaksa tätä enää analysoida.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Guru meditation 25.12.2005

CXS - Guru meditation
Kiehtova äänimaailma. Oli aika veikeä veto tuo kun tuli hiljaisuus ja sitten kappale jysähti yllättäin pauhaamaan. Lensin hieman taaksepäin. Tässä kokeellisessa kappaleessa on kokeilu onnistunut, tämä ei ole kikkailua vaan kovaa kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - A Lonely Place 18.12.2005

Ghost Trio - A Lonely Place
Tunnetta oli mukana oikein isosti. Välillä hieman huvittavassakin määrin. Hyvä laulu kumminkin. Soitto on mukavan rauhoittavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronic Reality - Breaking waves 25.12.2005

Electronic Reality - Breaking waves
Hyvää tunnelmointimusiikkia. Ehkä hieman liiankin hyvän kuuloista mieleeni, noin niinkuin äänenlaadun puolesta. Kuulostaa niin kovin kirkaalta ja kauniilta että kaipaisi ehkä hieman jotain rosoisuutta tai jotain. Mutta hienoa musiikkia kuitenkin. Hienoja ääniä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Suuntavaisto 18.12.2005

Stupor Mundi - Suuntavaisto
Alkoi tosi hienosti. Kivan reipasta menoa. Laulu nyt ei oikein ole mieleeni. Soiton puolesta kyllä erittäin hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 17.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Hienosti laulettu tosiaankin. Hieman toisenlainen tyyli kuin niissä muissa kappaleissa joita teiltä olen kuullut. Hyvää tämäkin, mutta ehkä pidän enemmän siitä eläimellisemmästä menosta. Tosin ehkä tällainen rennompi laulu on välillä hyvää vaihtelua. Aloitus tässä oli hieman hassu, jotenkin tuntui kuin kappale olisi lähtenyt käyntiin hieman liian yht´äkkiä. Jotain tuohon alkuun olisi ehkä kaivannut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Pidä se paikoillaan 25.12.2005

Hautausmaa (vanhaa Rikhard Blackia) - Pidä se paikoillaan
Mikäs saundeissa? Hyvältähän tämä sikäli kuulosti. Ei kuitenkaan mitenkään hirveästi sytyttänyt tämä kappale, mutta tämä on sellaista mitä on ihan mukava kuunnella jos kohdalle sattuu. Eli jos tulisi radiosta, antaisin tulla mutten jäisi isommin kaipaamaan. Hyvin tehtyä musiikkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kallo Kaste - Kattokaa kettu juoksee penkki mujna! 11.12.2005

Kallo Kaste - Kattokaa kettu juoksee penkki mujna!
No tätä en tajunnut sitten yhtään. Jumputusta, naureskelua ja muita hälyääniä neljäkymmentäseitsemän sekuntia? Alkuunsa vaikutti tosin siltä että tässä voisi olla jotain, mutta kun tämä ei siitä mihinkään kehittynyt niin eipä sitten ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Just the wind 09.12.2005

Dandruff bändi - Just the wind
Laulu on aika hiljaisella. Muuten tosi hyvä. Aitoa tunnelmaa, ei liian hiottua. Basso ja rummut etenkin kuulostaa hyvältä. Kitarasoolo päättyy ihanan riipivästi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Jealousy 09.12.2005

Dandruff bändi - Jealousy
Rummut ovat mukavan eläväisen kuuloiset. Muutenkin hyvin soiva kappale. Laulu ei täysin vakuuta, mutta ok. Mukavaa musiikkia, ei ehkä kovin mieleenpainuvaa mutta kivaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tusker Immemorial - The Road Anthem 25.12.2005

Tusker Immemorial - The Road Anthem
Periaatteessa kuulostaa ihan hyvältä, sounditkin, mutta kokonaisuus on vähän sekavahko. Kappale on jokseenkin löysä elämys tämän vuoksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version D) 07.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version D)
Tämähän on hauskan karua meininkiä jossa kivaa pörinää. Mukavan tökerö esitys. Tästähän melkein nauttii. Tyly loppu. Tööt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andiamo - Halki preerian 11.12.2005

Andiamo - Halki preerian
Tämä oli uljasta! Hitsi, ihan karvat nousee pystyyn, jalka alkaa takomaan tahtia! Kovin tunne-elämys mikserissä tähän asti! Hienolta kuulostaa, hienosti soitettu, mahtavat saundit ja kaikki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A) 07.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version A)
Lausunta on vähän löysähköä ja kuulostaa siltä kuin artistia yritettäisiin tukehduttaa tyynyllä mutta hän jatkaa vaan. Hupailuahan tämä? Vai enkö vain tajua. No epäilemättä en.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version C) 08.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version C)
No joo.. Tavallaan ihan hauska tuo tausta. Niin karu. Mutta tuo höpötys on kyllä rasittavan levotonta mikrofonin ääreen päässeitten lasten pelleilyä ja repeilyä. Onneksi tämä ei kestä pitkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version B) 08.12.2005

Superhero Sex Organs - Scifi Nerds (Version B)
Itseään toistavaa. Eipä tässä paljoa tapahdu mitään. Yhtä ja samaa. Lopussa joku huutaa jotain. En saanut tästä mitään irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_ 08.12.2005

Pieta Sintonen Quartet - Seireenilaulu_
Viihteellistä musiikkia. Kivahan tämmöistä on kuunnella, etenkin kun laulaja kuulostaa niin hienolta. Hyvin tehtyä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Load - Scale (Saraste's Re-Scaled mix) 05.12.2005

Saraste - Load - Scale (Saraste's Re-Scaled mix)
Tämä olikin semmoinen kappale jota kuunnellessa katse harhautui kaukaisuuteen ja korvat tarkentuivat kuuntelemaan soittoa. Tässä ei ollut mitään turhaa. Kaikki oli hyvin kiehtovaa. Hyvä tunnelma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Reverence 05.12.2005

Crookmachine - Reverence
Alku on semmoista tunnelmointi kitaran hivelyä, että jos en kuulisi tätä kommenttiringissä tuumaisin jotta "seuraava kappale". Mutta kyllä kannatti kuunnella. Kappale lähti toimimaan hemmetin hyvin. Kunnon kitarointia. Ehkä tykkäisin tästä enemmän jos olisi vähän tiivistetympi. Nyt tämä on aika pitkä. Tosin tunnelmointiin ehkä sopiikin vähän pitkäkestoisemmat kappaleet. Lauluttomuus oli miellyttävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Circuit Of Possession 08.12.2005

Ghost Trio - Circuit Of Possession
Ihan kivan tunnelmallista fiilistelyä. Ei kuitenkaan säväytä, mutta on ihan mukavaa kuunneltavaa. Kivoja kitarasaundeja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Viimeinen kierros 01.12.2005

Dr.Groove - Viimeinen kierros
Oli elämän valttikortit.. Heh, onhan tää aika suomalaiskansallista tavaraa. Traagista. Lauluääni on aika riipivä, mutta kyllä sen kestää. Soolon aikana tuleva opetus oli mainio. Siitä tulee hyvä mieli. Siinä on totuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Hello Pain 01.12.2005

Vanhat ja väsyneet - Hello Pain
Laulu on hieman hämäräperäisen kuuloista mongerrusta. Siinä on kumminkin jotakin, fiilis on kohdallaan. Kiehtova kappale. Paranee loppua kohden. Lopussa kuulosta nimittäin hurjan hyvältä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS 01.12.2005

HOLY THE PAGAN POEMS - DANDELIONS
Hyvää rauhoittavaa soittoa ja laulua. Tosin olisikohan tässä liiaksi kaikua ehkä? Jonkun verran sitä saa ollakin, mutta ei ehkä ihan näin paljoa. Pientä teknistä säätöä vaan. Soitossa, laulussa tai muussakaan ei ole sinänsä huomautettavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - fels kakofonic megablast shou 29.11.2005

FEL - fels kakofonic megablast shou
Tuossa kohtaa kun tuli pitkä tauko ajattelin jo että huh, ei tämä olekaan yli viisitoista minuuttia pitkä. Mutta sitten sitten se lähti taas.. Tämä on kidutusta. Kuuntelen tämän silti loppuun.. vielä puolet jäljellä. Kas meininki muuttuu välillä, hieman "helpotusta"! Vielä silti viisi minuuttia jäljellä.. 11 minuuttia 40 sek: luulin että nyt se loppuu, mutta katsoin että vielä yli kolme minuuttia! Aah nyt se loppui.. Totanoinjoo: olen yrittänyt kommentoidessani pysyä asialinjalla mutta nyt en kyllä osaa sanoa mitään fiksua tästä. Mutta toisaalta jos kappale on tehty mitä ilmeisimmin kuulijan kiduttaminen mielessä, ei siitä varmaan odotetakkaan kovin kannustavaa palautetta. Tavallaan tämä kävi jonkinlaisesta taiteesta, ja pieninä annoksina olisi voinut olla melkein hauskaakin. En halua kuulla tätä enää uudestaan, ainakaan kokonaisuudessaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - 1 Wish 29.11.2005

Saraste - 1 Wish
Basso on jotenkin ällistyttävän hienon kuuloinen. Hienoa rauhallista musiikkia. Tosin vähän yksitoikkoinen kappale, ehkä voisi olla vähän lyhempikin. Toisaalta pituuden sopivuus riippuu tietenkin kuuntelutilanteesta. Tällälailla tuolilla istuen ja kuuntelemalla kuunnellen tämä on pitkä, mutta ehkä sohvalla ajatuksissaan maaten ei välttämättä ollenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Happy 80s 27.11.2005

Vanhat ja väsyneet - Happy 80s
Iloista tosiaan! Kyllä tämä hymyilemään laittaa. Tanssimaan melkeinpä! Tämä ei laulua edes kaipaa. Lopetus tosin oli vähän pettymys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gortzu - Inside my mind 01.12.2005

Gortzu - Inside my mind
Alkupuoli on aika sekava mutta puolivälissä rupeaa toimimaan paremmin. Kappaleella on hetkensä, mutta ei oikein kokonaisuutena kovinkaan kummoinen. Tässä on vähän liikaa kaikenlaista, mutta kuitenkaan ei mitään mikä iskisi tajuntaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Over and done with 07.12.2005

Dandruff bändi - Over and done with
Kerralla purkkiin, se on oikea meininki! Mutta ehkä tätä olisi voinut yrittää sen toisenkin kerran..? Hieman löysänlainen esitys vaikkakin ihan hyvää saundia ja tunnelmaa. No joo, yhdyttäköön noihin sanoihin "siihen nähden ihan kiva suoritus".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dandruff bändi - Don't you cry (acoustic) 07.12.2005

Dandruff bändi - Don't you cry (acoustic)
Laulussa on kivaa herkkyyttä vaikkakin se on hieman kömpelön oloinen. Ehkä pikkaisen liikaa yritystä kuitenkin. Muutoin varsin mukavan rauhallinen kappale jonka tosin olisi voinut tehdä teknisesti paremminkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cavatoris - Within the Ruins of Grace 05.12.2005

Cavatoris - Within the Ruins of Grace
Tunnelma on onnistunut niin hyvin, että se tempaa mukaansa vaikka istunkin tuolilla valaistussa huoneessa. Kuunteluolosuhteet eivät ehkä ole otollisimmat tälle. Siltikään kappale ei tuntunut pitkältä. En usko saaneeni tässä tilanteessa parasta mahdollista kuuntelunautintoa jonka kappale voisi tarjota, mutta hienoa oli silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl 10.12.2005

Badger Milk - Our Drummer Got A Roly-Poly Kind Of Girl
Reipashenkistä musiikkia tämäkin. Tosin ei ehkä ihan yhtä hyvä kuin ne pari muuta kappaletta mitä olen nyt teiltä kuullut. Tosin se taas nyt voi johtua ihan siitä millä jalalla olen tänään noussut ylös. Aika hyvä silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Muffin Man 08.12.2005

Badger Milk - Muffin Man
Kitarasaundi on korvia raastava. Laulu ei kuulosta oikein laululta. Mutta tässä on semmoista energiaa joka korjaa tällaiset pikkuiset virheet ja saa kuulijan jäsenet nykimään rytmikkäästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Painted Red 27.11.2005

Diffusion - Painted Red
Alkuunsa tuumin että voi hyvä tavaton, hirmuista. Mutta oikeastaan ei tämä hullumpi ole, energistä meininkiä josta voisin jopa joissain olosuhteissa pitää. Hurjaa mutta jonkun tolkun rajoissa. Miksaus ei ehkä ole kaikkein onnistunein kun kitaraa tulee reilusti enempi vasemmalta puolen. Se ei kuulosta oikein luontevalta. Sillä luulenpa että jos tällaista musiikkia kuuntelisi livenä, kuuluisi kitara kovaa myös oikeaan korvaan vaikka miten päin kääntyisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus 26.11.2005

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Ennustus
Soitto sinänsä kuulostaa hyvältä. Laulu ei vaan iske. Ei etenkään sanat. Toisenlaisilla sanoilla tämä voisi olla mieleeni. Ei sillä etteikö aiheesta voisi laulaa, mutta tämä ei nyt oikein toiminut. Kuulostaa siltä kuin olisi luettu lehtiä ja katsottu televisiota ja sitten tehty ajankohtainen kantaaottava laulu. Tosin sitähän en voi tietää onko sanoittajalla omakohtaisia kokemuksia, mutta ainakaan laulaja ei saa riittävän uskottavaa tunnetta tähän. Tai sitten olen ymmärtänyt laulun sanoman täysin väärin.. voi olla. Joistain kohdista kun en saa oikein selvää. No oli miten oli, ei oikein kolahda.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - More God 26.11.2005

THE END - More God
Tässä on hyvän biisin aineksia, mutta valitettavasti paljon muutakin. Hieman karsimalla jotain pois ainakin välillä olisi ehkä saavutettu toimivampi lopputulos. Nyt mennään täydellä teholla alusta loppuun ja sellainen on hieman puuduttavaa. Onhan tässä kyllä sellaisia kohtia jotka voisivat olla hieman rauhallisempia, mutta niissäkin kitara sähisee levottamana vaikkei välttämättä kannattaisi. Laulaja kuulostaa hyvältä, ei hänen lauluaan kannattaisi peittää kaikenlaisen mekastuksen alle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - An Eye Unfocused 05.12.2005

THE END - An Eye Unfocused
Hyvällä pörinällä alkaa. Säksättävät kitarat on mainiot. Tossa kahden minuutin neljänkymmenen sekunnin jälkeen tuleva kohta on hauska. Pientä kiusoittelua jonka jälkeen taas mennään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE END - Letters of Disappointment 27.11.2005

THE END - Letters of Disappointment
Periaatteessa tämä kuulostaa tosi hyvältä. Etenkin alku on lupaava, mutta loppua kohden käy jotenkin pitkästyttäväksi. Sinänsä hyvin tehty kuitenkin. Laulu etenkin toimii mainiosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 26.11.2005

Saraste - Moodswing
Mukavan alakuloinen melodia joka kuitenkin sopii hyvin yhteen jykevän rummutuksen kanssa vaikka onkin sinänsä aika rauhallinen. Melodiassa on mukavaa kontrastia muuhun menoon nähden. Hyvin toimii tämä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Badger Milk - Dumbfuck 08.12.2005

Badger Milk - Dumbfuck
Rupesin kuuntelemaan mitä siellä höpistään ja sitten minua lyötiin kitaralla turpaan. Jee! Tämä sattuu korviin mutta ei se mitään!

Sivu: 1 2