Olla

A.D.E. | 09.11.2004 | Trance
4:52

O..o

9.00   1163 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Menevä biisi, tulee mieleen jokin avaruusseikkailupeli, tai vastaava.
Vaikka tässä ei nyt niin paljoa muutoksia tapahdu, niin tapahtuu kuitenkin sen verran, ettei ehdi kyllästyä. Yksinkertaisuudesta syntyvät yleensä parhaat melodiat, ja niin tässäkin; se on tuo... onko se nyt kiibbari vai mikä se on, en tiedä, kun olen kivikaudelta kotoisin, mutta kuitenkin: se on hyvä.
Mitenkään syvällistä kommenttia en osaa antaa, koska en ole tällaiseen musiikkiin sen paremmin perehtynyt; se vain kuulostaa hyvältä. Kuitenkin tämä sai jonkinlaisen sisäisen tanssijalan vipattamaan, ja voisin veikata tämän olevan hyvä lenkkeilykipale. Kyllä tämä varmaan jossain discossakin toimii, mutta niistä minä en sen enempää tiedä.
Pisteistä satelee siis hyvästä melodiasta (vaikka yksinkertainen onkin), sopivasta rytmistä, sopivasta vaihtelevuudesta ja kivasta tunnelmasta. Hyvä!
0   +1 +2
 
ADE 15.03.2005
Saapi nähä, "tossa joku päivä" :P
0   +1 +2
 
8
Protush 10.11.2004
alusta alkava tausta on todella jees ja meno on päällä koko ajan! soundeissa on tässäkin vielä hiomista.. ehkäpä kunnon uudelleen masterointi tekisi terää.. biiseistä löytyy kyllä ideaa ja hienoja taustoja/kikkoja.. loppusilaus on vaan jäänyt tekemättä.. tää biisi kuullostaa aikas paljon joltain peli musiikilta.. en osaa kuvitella tätä niinkään kuuntelu musiikkina vaan ennemminkin jonkun pelin taustalla (saundejen puolesta aika vanhan tai kaikille tutun tapan kaikki pelin).. tässäkin biisissä on energiaa ja ideaa mutta vähän miksausta ja rumpuja lisää niin kyllä se siitä:)
0   +1 +2
 
9
electrichaos 10.11.2004
Tässähänon kunnon jumputusta.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta