Luona kaikkeuden

Pimento | 24.03.2012 | Alternative Metal
10:47

Uutta biisiä pukkaa! Parasta soundia saatu aikaan tähän mennessä, höystettynä tottakai jäätävän kovilla riffeillä, melodioilla ja omaleimaisella progressiivisella otteella. Käykäähän kuuntelemassa todella kova biisi ja heittämässä samalla kommentteja ja arvosteluja.

8.50   264 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ex4 01.04.2012
Tässä on kyllä kovaa settiä! Huikea biisi. Ja soundit kohdallaan niinkuin lupasit.

Jos Karman Hardon on sitä mieltä että suomen kieli ei toimi tälläisissä biiseissä, niin mä olen kyllä ihan eri mieltä. Kielivalinta on aivan oikea, laulu olisi voinut olla jopa hiukan enemän etualalla äänimaisemassa. Nyt joutuu vähän pinnistelemään että saa kuunneltua lyriikat. Teatraalisuutta on paikoin ehkä turhankin paljon, mutta toisaalta tämä biisi vaatii kyllä tulkintaa alleen.

Jos nyt jostain täytyy motkottaa, niin biisi on aika pitkä. Ei tätä mihinkään kolmen minuutin radioformaattiin voi lyhentää, mutta varsinkin osuus alusta ennne neljän minuutin kohdalla alkanutta akustisella soitettua suvantovaihetta oli aika pitkä. Siinä ehti jo vähän huolestua onko biisi alusta loppuun yhtä hengästyttävää tavaraa. Pieni tiivistys voisi tehdä hyvää.

Progen ystävänä olisin toivonut ehkä hiukan enemän vaihtelua tahtilajeihin. Nyt mun puukorvat sanoo, että koko biisi taitaa mennä suurin piirtein samalla tempolla ja 6/8 tahtilajissa.

Ja sokerina pohjalla kahdeksan minuutin kohdalla alkanut rauhallinen osuus on aivan kunkku!
0   +1 +2
 
8
karman hardon 25.03.2012
Loppua kohden alkoi toimia jo ihan mukavasti. Laulajan hieman teatraalisempi ilmaisu ei ihan hirveästi lämmittänyt - ja muutenkin suomen kieli tällaisessa musassa ei oo mun teekuppi, niin sanotusti :D mutta kyllä tässä ollaan ihan oikeiden asioiden äärellä! pientä viilaamista niin se on siinä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat