Forgone

Sekalaista | 11.09.2008 | --
8:13

Artrock song about about doubts, tiredness and relief.

Jussi Pelkonen: vocals, guitars and additional keyboards

Joonas Junttila: drums, keyboards

Aki Vesanto: bass

Raisa Hänninen: vocals

Composing and lyrics by Jussi Pelkonen

Recorded at Proartic Studio, Lohja http://www.proartic.fi/

Mixing by Kari Rostamo, Proartic

8.50   579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kongir 23.10.2008
Alku pianolla on hieno, laulu on hieman epävireistä, rumpuihin vähän enemmän miksausta (esim. basareita ei välillä kuule ollenkaan ja virveli on ehkä vähän tuhnu), kitara pääosin hyvin soitettua, joskin jossain kohdissa tuplakitaraukset menevät epärytmiin (erityisesti kertosäkeessä). Sävellys on hyvä, alku on hieno, mutta välillä kappale on turhan ennalta-arvattava. Plussaa tulee paljon lopusta jossa on Taru Sormusten Herrasta-tunnelmaa, akustinen kitara ja naislaulu ovat hienoja.

-Arvosanat-
Sävellys: 9
Soundit: 7
Laulu: 7
Kitarat: 8
Basso: 8
Koskettimet: 9
Rummut: 8

Joten keskiarvo on 8.
PS. Käy tsekkaamassa projekti "Damage".
0   +1 +2
 
9
Lenno 12.09.2008
Siististi alkaa. Aikas selvää Pink Floyd-vaikutetta havaittavissa ainakin tuossa alkupuolella, tai ainakin Pink Floydin tyylistä sointujen käyttöä.

Saundit (erityisesti kitarasaundit) on vähän tukkoiset, kannattaisi käyttää tuossa laulun taustalla vähän lievemmin särötettyjä kitaroita ja noissa nopeissa kohdissa kannattaisi ehkä soittaa nuo soinnut dempattuina. Ja nailonkielinen on vähän turhan (ala)middlepainotteinen.

Soitto kulkee pääosin hyvin. Vähän on tuplatuissa särökitaroissa epäsynkkausta, mutta tämä ei kuitenkaan suuremmin haittaa. Erityisesti tykkäsin kosketintyöskentelystä. Laulu on välillä pikkuisen alavireistä, mutta tämäkään ei häiritse paljoa. Vähän ehkä turhan suomalainen ääntämys tulee korvaan. Erittäin hyvä ja biisiin mahtavasti sopiva suoritus silti. Naislaulaja on hyvä, tuo sopivasti vaihtelua.

Sävellys on munsta tässä se "juttu". Ennalta-arvattomuutta on juuri sopivassa suhteessa ennalta-arvattavuuteen (osa sointukuluista kuulostaa etäisesti tutulta) ja osia on sopivasti - tylsistyä ei ehdi, mutta kappale pysyy silti hyvin koossa.

Vähän paremmilla saundeilla tämä olisi lähellä täydellisyyttä, näinkin kyllä todella hyvä.
0   +1 +2
 
7
Method 16.11.2008
vokaalityöskentely ei ihan parhaasta päästä, mutta menettelee...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat