Summer 06

Dreamer | 17.07.2006 | Ambient
5:05
8.00   618 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 10.01.2007
Ihan hyvää tunnelmaa, mutta latteilla saundeilla.

Eli siis kovin on muovista äänimaailmaa. Sinänsä ihan toimiva äänivalintoja, niitä ei vain ole osattu yhdistää erityisen eläväksi tai mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi. Mietoa säröttelyä kannattaa ainakin käyttää jos haluaa saada saundeihin jonkinlaista munaa. Lisäksi filtteröintejä ja muita automaatioita olisi ihan ehdotonta olla kun biisi rakentuu aika paljon noiden leijailevien synien päälle. Lisäksi useampien padisaundien layerointia voisi suositella, koska nyt äänimaailma jää todella tyhjäksi, tuntuu jatkuvasti siltä että biisissä pitäisi tapahtua enemmän, olla enemmän lihaa luiden päällä.

Tasabiitti ei oikein toimi, kickisaundi on täysin epämääräisen tuntuinen eikä kanna biisiä ollenkaan. Kuminen ja nihkeä. Haitsurytmit tuntuvat myös siltä etteivät ne erityisemmin tue biisin rytmiikkaa. Tällaiseen rauhallisempaan meininkiin sopisi mielestäni ylipäätään aika täysin erilainen rytmipolitiikka kuin mitä tässä on. Jotain Entheogeniciä voisi kuunnella saadakseen vision siitä, millainen rytmiikka mielestäni toimisi tällaisessa. Sinänsä tässä on kyllä hyvää tunnelmaa ja erittäin hyvät elementit sellaisen teoksen luomiseen joka oikeasti upottaisi kuuntelijan syvälle sisälleen, mutta tuo rytmipuoli ja tosiaankin nuo varovaisen muoviset saundit estävät tämän tehokkaasti.

Voimakasta kritiikkiä, josta huolimatta tämä oli kuitenkin jollain tavalla aika miellyttävää kuunneltavaa. Lisäksi tuo artistikuva on todella siisti, ihan mieletön värimaailma ja muutenkin vaan tosi silmäämiellyttävä kuva.
0   +1 +2
 
id^ 19.07.2006
Cool. Tuntuu et mä hypnotisoituisin, tulee ihan joku kuussakävely-fiilis. Jea. Kivalta kuulostaa, mutta pöh,nyt se loppui, eikä kun eikä loppunutkaan! Hyvä toi valeloppu! Ja nyt tuli oikea, heippa ja hyvää loppuelämää!
0   +1 +2
 
8
D-Beat 19.07.2006
Alussa menevä pad ja lead on oikein tyylikkäitä ja mukaantulevat pianot sun muut saundit pysyvät laadultaan asiallisina. Kivoja pieniä yksityiskohtia aika ajoin (haitsukikkailua ja erakkomainen clap). Reilun kahden minuutin kohdalla alkaakin sitten jo odottaa jotain muuta. 2.30 tarjoaa hetken, jolloin aloin kovasti odottaa jotain suhteellisen goamaista menoa, mutta ei, eteerisillä fiiliksillä pusketaan eteenpäin.

Ihmeellinen breikki tossa 3 ja puolen kohdalla. Noo, Kakko etiäppäin. Samalla tyylillä tässä painettiin loppuun asti. Siis virsihän oli ihan kaunis, mutta pykälän enemmän vaihtelua olisin kaivannut. Jos nyt ei mitään mättöä, niin jotain kunnolla avautuvaa melodiaa ehkä? Saundillisesti oikein pätevä kappale. Annanpa tästä 8+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat