Mountains [2005 remake]

4:24

Särösahaa, pianoa ja kivaa melodiaa. :)

8.60   820 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lemon Voice 25.10.2006
hyviä piisejä sulla, tämä piisi on sitä aika tavallista melodista trancea, puuttuu vain jokin kunnon pää melodia. Aika paljon tulee mieleen airwave näistä piiseistäsi. Samaa mieltä Acrobiten kanssa.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 15.12.2005
Juuh. Latasimpa jokin aika sitten tän biisin ja iskin winampin playlistille pyörimään. Ei säväyttäny jotenki aluks oikeestaan kummemmin. Oli iha ok kuulosta matskuu, mut jotenki tuntu et koukku puuttuu ja ettei eväät riitä melodisella puolella tässä biisiissä. Noh, mieli on nyt hieman muuttunut. :) Basari on ehkä vieläki tommonen mistä en niin kauheesti pidä. Jotenkin vähän liian utuinen ja löysä. Silti, biisi toimii ja on varsin rauhallista kuunneltavaa. Toisin sanoen onneks täs ei oo enempää tempoa. ;)

Tuossa n. 1:10 alkava rauhallinen melodia toimii hyvin. Jotenkin sopivan iloinen, muttei liian superhehkutus. Semmosta tyyliä, että jotain ilosta olis odotettavissa lähitulevaisuudessa... (tai sit se oon vaa mä joka kelailen näin). No kuitenkin... tuo melodia on biisin kantava voima ja toimii sellasena hyvin. Tuosta särösoundista puolestaan en niinkään lämpene joka tuossa sitten mukaan tulee vähän myöhemmin. Onneksi se nyt ei sentään pilaakaan tätä biisiä. Yleensä tollasten pianomaisten melodioiden kanssa, ei särö säväytä meikäläistä.

Tausta liidi nousee ihan hyvin ja toimiikin, mutta olisko pikkusen pehmeempi toiminu vähä paremmin? Toisaalta saattas olla et puuroutuis vähä liikaa sitten, eikä erottuis ollenkaan. No anyway... biisi toimii ja saa meikäläisessä hyvän fiiliksen aikaan. Koitin vaan tuossa nostaa jotain asioita esille joilla tätä olis ehkä saatu vielä toimivammaksi teokseksi omille korvilleni. Nytkin tää sytyttää kiitettävästi ja on ehdottomasti ysin arvoinen biisi. :)
+2   +1 +2
 
7
KUKE 11.11.2005
enempi ois vaatinut tempoa minun makuuni!ihan kiva biisi taustalle.
0   +1 +2
 
9
Blaah92 01.11.2005
tää on ihan hyvä biisi :)
0   +1 +2