Where waters fall

KillTheNoise | 13.09.2005 | Trip-Hop
3:50

Konefiilistelyä. urkuri on päässyt taas vauhtiin ja jälki on tätä

kuuntele / kommentoi

10.00   428 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Michikawa 24.10.2005
Alun tunnelmalliset naksahtelut lupaavat todella hyvää - sitten kun äänimaisema rupeaa rakentumaan, joutuu sikäli pettymään, että tuo "bassosoundi" on sen verran pahasti muovinen ja suttuinen, että se ei oikein riitä kantamaan äänimaisemaa ihan sellaisenaan. Tällainen minimalistinen hieman ambient-henkinen tunnelmointi kaipaisi sen verran kirkkaita tai tarkasti sutattuja soundeja, että äänimaisema tuntuisi miellyttävältä, tai vaihtoehtoisesti tarkoituksellisesti raskaalta. Nyt soundit eivät oikein luo sellaista uskottavaa maisemaa. Musiikilliset ideat ja harmoniat ovat kyllä tosi miellyttäviä ja toimivia! Ja jos käytännön rajoitteet ovat olemassa, niin eipä niistä voi biisiä tai säveltäjää syyttää. Tyylikäs kappale kyllä ideoiltaan!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Sisällöksellisesti jokseenkin kiintoisaa tavaraa, kuvittelisin pystyväni näkemään mitä tässä on haettu. Toteutus vain on turhan muovinen. Minuutin jälkeen tulevat träkkerihenkiset melodiat lämmittävät sydäntä, tulee jokin vanhan amigapelin musiikki tai tracker-mod, tai joku, mieleen. Muutenkin tässä on enemmän tai vähemmin kivaa träkkerifiilistä.

Soundit saisivat olla selkeämpiä ja niissä saisi olla enemmän potkua. Rumpusamplejen valintaa olisi voinut vielä vähän harkita. Alusta alkaen mukana oleva naksuva rytmiikka toimii varsin hyvin. Muriseva basso on hauskan kuuloinen, siinäkin saisi kyllä olla sitä selkeyttä enemmän.

Persoonallinen ja ajatuksekas teos, tästä kuulisi mieluusti vielä hiotumman version!
0   +1 +2