Hirttosilmukka

neuroreseptori | 25.11.2002 | Noise
1:42

Psykoosi hc-noisea.

8.00   523 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

traumacoma 04.02.2003
Yhdyn Killin mielipiteeseen. Tälläsenään tämä nyt on hieman liian tasapaksua, tavallaan jää odottamaan semmoista rakenteellisen sekamelskan lisääntymistä.
Tästä tulee mun mieleen ensimmäiset biisit noisen saralla kun nauhoitteli vain radion ufoääniä. sittemmin siirtynyt astetta vakavampaan kirskuntaan.
Mutta noisen tekijöitä ei koskaan liiaksi ja siksi hatunnoston paikka (jos sellaista käyttäs..)
0   +1 +2
 
6
Nyhde 25.11.2002
Hmm, vaihteeksi taas kuulee oikeaoppista noisea Mikserissä. Tavallisimmin ko. genreä käyttävät jokut äänekästä hip-hopia tehneet pennut, jotka vain raiskaavat täydellisen genren nimeä.

Itse kappaleesta jäi mieleen harmittavan lyhyt kesto ja elementtien vähyys. Tämä on kieltämättä mukavaa jumittelua, mutta fiilis olisi moninkertaistunut jos olisit vaivautunut pidentämään kappaleen vaikkapa kymmeneen minuuttiin. Silloin toistosta olisi tullut hypnoottista monotoniaa, joka olisi varmasti pistänyt pitämään kappaleesta. Tällaisenaan liian lyhyt ja liian vähäisellä määrällä elementtejä varustettua noisea minun makuuni.

Kaikesta huolimatta on mielestäni helvetin mukavaa, että jotkut sentään tekevät kunnollista noisea. Siitä plussaa sinullekin kappaleen hieman kehnosta laadusta huolimatta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat