Osa 15

4:24

Huaha, ottakaa tost sit selvää :P Joku sanoi tota Happy Psykeks

7.00   1054 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
bze 09.12.2004
Hienoja elementtejä puskee sisään sillä vauhdilla että omat aivoni eivät pienessä aamulagissa halunneet pysyä mukana. Toisaalta hyvä asia, pitää biisin vireessä mutta sen punaisen langan löytäminen on aina vaikeampaa mitä enemmän kamaa kuuntelijan korville ryöpytetään. Muutenkin rakenteen kanssa olisi hyvä soveltaa selkeitä osia ja selkeitä teemoja, biisin seuraaminen on täten paljon helpompaa. Elementit tosiaan ovat varsin maukkaita mutta niistä ei oikein pysty erottelemaan niitä olennaisia ja vähemmän olennaisia kun joka 20 sekunnin välein tulee jotain uutta.

Tekninen puoli on aika metsässä mutta herran laitteiston tietäen en sano siitä mitään. Toisaalta biisi kuulostaa aika aidolta kun soundit eivät pysy kuosissa sitten millään.

Niinkuin tuossa jo mainitsin, elementit ovat pitkin biisiä oikein hyviä, jopa tarttuvia, mikä on yllättävää. Välillä on aistittavissa jopa ihan kunnon tunnelmointia. Miinusta tulee biisin epämääräisestä rakentumisesta ja yleisestä sekavuudesta. Tässä on hurjasti potentiaalia mutta toisaalta se potentiaali pitäisi kanavoida niin että lopputulos ei olisi aivan täyttä kaaosta.
0   +1 +2
 
Taika-Kim 07.12.2004
Ihan hauska biisi, ilosia melodioita, diggaan varsinkin noista loppupuolen melodioista :) Teknisesti on tilaa parantaa, bassot vois olla tiukemmat ja perkussiot on nykyisellään vähän pliisut. Biisin pohja on kanssa aika monotoninen, ei hirveesti vaihtelua perkussioissa tai muutenkaan. Mut tästä on hyvä jatkaa :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta