Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5

Joidenkien juttujen mukaan hevilegenda Blue Öyster Cult ei kymmeneen vuoteen saanut levytyssopimusta tämän levyn takia. Mikä huutava vääryys!

Blue Öyster Cult on tehnyt paljon kamaa joka on ansainnut klassikon arvonsa, ja vielä enemmän kamaa joka olisi ansainnut sen mutta on vaipunut enempi tahi vähempi unholaan. Ja sitten on Imaginos, jota kaikella oikeudella tulisi pitää yhtenä 80-luvun parhaimmista levyistä. Lähes täydellinen yhdistelmä modernimpaa soundia ja klassista, loistavaa BöC:iä, Imaginos on kuin raskaampi ja rankempi versio vanhoista klassikoista. Uhraamatta yhtään vanhan BöC:in outoudesta ja musiikillisesta kikkailusta, Imaginos on hevimpää ja metallisempaa kuin yksikään aikaisempi levy. Huonoja biisejä levyltä on turha etsiä, mutta useamman vuodenkaan jälkeen en millään osaa valita yhtä ainoaa parasta biisiä levyltä. Tekee mieli sanoa "kaikki". Jos nyt yksi loistava mainitaan, mainitsen uusintaversion Astronomy-klassikosta, joka ihan yhtä loistava kuin alkuperäinen. Ehkä jopa parempi!

Mutta näin se vain menee, ei tässä maailmassa ole oikeutta kun näin loistavan levyn takia bändi saa jonkun stigman. Perskele. Ja ihan mahdotonhan tätä levyä on löytää mistään tänä päivänä.

5/5

Imaginoksen piti olla vuosikymmenen rock-albumi. ja niin se onkin, mutta levy-yhtiö kusi kaiken ja jätti promootion täysin sikseen, joten vain me külttilaiset saamme ikävä kyllä nauttia tästä maailman top-5 parhaimmasta albumista.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Blue Öyster Cult - Imaginos.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: