Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Yllätys: älä luota Stockmannin tätiin.

Viaton musiikkiin perehtymätön äitini meni hyvissä aikein ostamaan 19-vuotiaalle pojalleen The Mars Voltan Amputhecture -levyä. Hän kiersi tunnollisesti kaikki laatuliikkeet levykauppa X:stä 8raita recordsiin ja Kane musiciin, mutta ihmiset tuntevat laadun. Niinpä kyseinen rieska oli loppu joka paikasta.

Lopuksi periksiantamaton synnyttäjäni tie vei viimeisenä oljenkortena Stockmannin levyostastolle. Minulla on jo aiemmin huonoja kokemuksia kyseisestä paikasta, sillä kysellessäni aikoinani Lapkon The Arms -levyä, minulle kerrottiin, että heillä on vain uutta levyä, vaikka myöhemmän kaivelun jälkeen huomasin, että hyllyssä oleva levy on nimenomaan The Arms, eikä Scandal. Tuolloin annoin asian olla, enkä sanonut mitään.

Metsästyksen väsyttämänä äitini siis loihe lausumahan nämä kadonneet kolme sanaa: "Onko uutta Marsvoltaa?", ja myyntimiehiä olevan niljakkaan tädin vastaus tuli kuin tykin suusta: Totta mooses! Äitini teki ostotoimenpiteet ja poistui voittajameiningillä kaupasta. Ikävä kyllä tuon tädin ammattitaidon taso kävi 20.3.2007 ilmeiseksi, kun kuorin levyn paketista: kääreestä kuoriutui 30seconds to Marsin siirappinen voimapoprocklevy.

Äitini oli nähtävästi harmissaan, huomattuani että kyseessä on kokonaan väärä bändi. Mutta jos hän menee levykauppaan, kysyy Mars Voltaa ja hänelle vakuutetaan sitä löytyvän, miksi hänen pitäisi epäillä. Ymmärrän myös, että levykaupan täti ei voi tuntea jokaista tuhatta artistia, joita liikkeestä löytyy, mutta luulisi hänen lukutaitonsa pelaavan. Vaikka molempien bändien nimessä on sana "mars" on niiden nimissä sanoja joita ei sekoittaa voi, vaikka kuinka yrittäisi. Eikö myyjätätiä kiinnosta? Eikö hän osaa lukea? Eikö Mars Voltaa ollut myynnissä, ja tarttuiko täti suuren opportunistin tavoin tilaisuuteen tehdä kauppoja? Oliko täti edes töissä liikkeessä? Oliko täti edes täti?

Noh... katsotaan josko levyn saisi vaihdettua, mutta jos en, niin taidan alkaa käyttäytyä ikäni odottamalla tavalla, ja jättää elämäni ensimmäisen asiakaspalautteen, aka asiakasmoloutteen. Mikä oli tarinan opetus? Älkää luottako Stockmannin levynmyyjätätiin.

Kirjoitettu Tuesday 20.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: