Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 120 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele So Long Sisters - Behind Empty Eyes 29.10.2009

So Long Sisters - Behind Empty Eyes
Hmmm... Mikäli tavoitteena on tehdä musiikkia joka soi radiossa, tässä biisissä on potentiaalia. Tosin skarpattavaa löytyy ainakin englannin ääntämyksestä. Sovituksellisesti tuolla oli kivasti pieniä erikoisjuttuja kuten taustalla kumiseva sydämenlyöntisuhina/kaiku/kumu. Sointukulku on kovin käytetty ja ennalta arvattava, mutta siitä Peltsit ja Ilet vaan riemastuvat. Mikäli tavoitteena on tehdä biisi jota minä haluan kuunnella, on työmaata vähän enemmän. Makuuni sointukulku on liian arvattavissa, eikä kappale erotu juurikaan siitä suuresta joukosta, jota kutsun nimellä radiomusiikki. Laajempaa tunnettuutta kohti tähdätessä pitäisi hioa kulmia (ääntämys, laulun pienet "virheet", soundien yhteen istuvuus), mutta minä taas rohkaisisin liikkumaan aivan toiseen suuntaan! Eniten pidin laulajan äänestä. Hetkittäin laulajaneidin soundi niekahtaa todella hyvänkuuloisiin sfääreihin ja stemmalaulu on kirkasta ja puhdasta. Soittimille soisin enemmän yksityiskohtia. Yllättäviä ääniä sointuihin, pieniä krumeluureja somistamaan musiikkipuolta, ettei kappale jäisi vain avosointu kahdeksasosien hakkaamiseksi. Rumpuihinkin lisää yksityiskohtia/fillejä, niin biisiin saisi enemmän pureskeltavaa. Kiitoksena mainitsen, ettei koko biisiä vedetty suoralla peruskompilla. Soundeista sen verran että ne olivat kovin radiokkaat. Jos minun sieluni kielet olisivat näppäiltävinä, haluaisin että ylimääräiset synat, autotunet ja kitaravallit unohdettaisiin. Vähemmän kitararaitojen tuplauksia sun muita päällekkäisäänityksiä, niin musiikki hengittäisi paremmin. Radion ystävälle tämä biisi olisi ainakin kasi, ellei ysi. Kaltaiselleni snobbailijapaskiaiselle se on seiska. Jos te teette sitä musaa josta te pidätte, niin tie on oikea. Varmasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - Sail, Great Britain 03.02.2009

The Path of Kong - Sail, Great Britain
Oikeat rummut todella herättävät nämä kappaleet eloon. Paljon lämpimämpi (ja vähemmän indiewank) soundi kuin sähkörumpujen kanssa. Yleisesti ottaen kappale oli loistavasti miksattu. Lämminhenkistä pörinää ja kaikesta sai selvää. Hyvää jälkeä. Sanoitukset olivat leikkisän hyväntuuliset ja kappale jätti hyvän olon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - Hold Your Horses Pretty Boy! 30.01.2009

The Path of Kong - Hold Your Horses Pretty Boy!
Huomio 1: Muna on löydetty Huomio 2: Virveli on mielestäni vähän turhan kovalla Huomio 3: Rummut ovat niin munakkaat, että ne tahtovat hukuttaa muun biisin alleen. Melko heleään pop biisiin on vedetty melko vihaiset rummut. Biisi on vallan mainio. Vaikkakin menevämpääkin materiaalia olisi mukava kuunnella. Melodiamaailma on monissa biiseissä kovin toistensa kuuloinen, mutta ei tulkita sitä suoralta kädeltä jämähtäneisyydeksi, vaan mieluummin omaksi soundiksi. Ps. Kaikki ABBA kuulostaa ABBAlta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - I'll Be There (radiomix) 17.12.2008

The Path of Kong - I'll Be There (radiomix)
Hyvä että lisäsit lyriikatkin. Trademark Kong-kiipparit löytyivät ja sanat riipaisivat syvältä. Ei välttämättä hitti mutta haikeaa melankoliaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tervaleijona - Eksyneet 03.01.2009

Tervaleijona - Eksyneet
Laulaja oli Naamiaiset -biisin heikkoin lenkki heti miksauksen jälkeen, mutta tässä on jo parempi ote. Kehitys siis ilmeisesti todellakin kehittyy. Nyt ei hävettänyt soundien tai suoritusten puolesta. Laulussa oli pientä huojumista, mutta ei se biisiä pilannut. Melko perinteistä meloheviä tämäkin edustaa, mutta soolo voitti minut puolelleen ja lopun kaaos oli hyvä. Mitä jäin kaipaamaan eniten, on lisää innovatiivisuutta ja omaa ääntä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Dicks Of Rapture 04.10.2008

Gp-proggis - Dicks Of Rapture
Gp-proggis on elossa, mutta taas aivan liian lyhyt biisi! Tässä olisi ties minkälaisen proge-eepoksen elementit olemassa. Kenties sitten In Fleshin käsittelyssä muodostuu jotain suurempaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Ranthambhore 02.05.2008

Worstcase - Ranthambhore
Ristiriitainen maku jäi suuhun. Tavallaan hittipiru sisälläni kiljuu riemusta, mutta sitten taas tämä on muuhun matskuunne verrattuna melko tavanomaista heavyjyystöä. Mutta: Kertsin laulut on ylväät ja taustalla liitävä kitaralead pistää jalan vipattamaan kuin pylväät Alun riffi jyllää juhlavasti ja biisin jaksaa kuunnella kevyesti loppuun asti "Joo niiden ihan ekat demot oli hyvii, mut sitten ne myi itsensä ja rupes tekemään jotaan kaupallist settii" Ei mutta, tässähän on kaikki sinänsä kohdallaan, eikä tämä huono biisi ole. Dickailen vaan teidän kokeilevammista biiseistä. Ehkä tämän avulla nousette sinne pinalle?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Ranthambhore 11.05.2008

Worstcase - Ranthambhore
Zagaariltahan se tuli mitä minäkin hain takaa. Hullun miehen virne.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Nada - Mr. Eerie 28.03.2008

Sweet Nada - Mr. Eerie
Marjamaapas sekavaa tekstiä heitti, mutta asiaan. Tämä oli ehkä jopa parempi kuin tuo Welholaulu. Tykkäsin kliinikohdasta paljon, ja biisissä on jotain sairaan toimivaa svengiä. Tuuli tosiaan tulee mieleen, mutta vain etäisenä kaikuna. Tässä on tällainen vahva eteenpäin menemisen meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Nada - Off to See the Wizard 28.03.2008

Sweet Nada - Off to See the Wizard
Erittäin asiallinen laulaja tosiaan. Aluksi meinasin syyttää Nirvanakopioksi, mutta sitten tuli mukaan Melvinsmäistä riffittelyä ja johan syytökset joutivat romukoppaan. Tässä oli se paljon puhuttu hyvä meininki. Hmmm... pitääpä oikein kuunnella uudestaan. Soundithan on tee se itsemäiset, mutta ei se haittaa. Melko sopivat tämän tyyppiseen musaan. Minua ei edes haittaa että rokki raikaa lähes pelkästään vasemmasta kaiuttimesta. Erittäin positiivinen yllätys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Emmanuelle 21.01.2008

Surfing Lucifers - Emmanuelle
Pidän suuresti tuosta kitaransoittotavasta. Leijalevat urut luovat vaikutelman lähes eteerisestä ja rauhallisesta biisistä, mutta onhan tämä rock'n'rollia ja räyhäkästäkin. Mukavan erilainen kappale verrattuna muuhun tuotantoonne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Sivustakatsoja (demo) 24.12.2007

Aurinkokenno - Sivustakatsoja (demo)
Tuli jotenkin mieleen Pellen Moottoritie on kuuma, kenties laulajan kuiskaluähkimisen ansiosta tai sitten sointukulun vuoksi. Tässä oli sitä sovituksellista rikkautta jota olisin ylempään kappaleeseen kaivannut. Sanoitukset eivät kosketaneet tällä kertaa kyllä yhtä paljon, mutta ihan kelpo suoritus silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo) 24.12.2007

Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo)
Edistystä tapahtunut, yes. Sanoitukset olivat tässä biisissä se osa-alue josta pidin eniten. Hienoa leikittelyä sanoilla aina ajoittain. Musiikkipuolella tämä on puhdasveristä suomirokkia, mikä ei välttämättä ominta alaani, mutta miksipä tällainen ei joillekin suomihirmuille putoaisi. Jännemmillä kitara- ja bassosovituksilla olisin ollut valmis antamaan jopa kasin. Nyt tulee seiska. Not bad, anyways...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuomas - Hylkeet Kärsii 03.01.2008

Tuomas - Hylkeet Kärsii
Kerrassaan hämmentävä kuuntelukokemus. En voinut olla täysin varma, onko tämä huumorimusiikkia, vai kenties Zappamaista helposti huumoriksi niputettavaa taidetta. Tietämykseni elektronisesta musiikista ollessa hyvin pieni, voin vain sanoa että mieleeni nousi jotkut suomalaiset 90-luvun elektrotoivot, vaikkakin Tuomas on lähtökohtaisesti huomattavasti epäkaupallisempaa kuin joku Cat Cat. Flegmaattinen laulutyyli on varmaan se kaikkein epäkaupallistavin tekijä. Tällaista musiikkia on paitsi mahdotonta, myös täysin tarpeetonta yrittää arvostella numerolla. Joten sanon vain: Keep on synthing!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - Scared For Years 03.01.2008

Rabble At Therapist - Scared For Years
Tykkäsin tuosta bridgeosasta tidudduudu tidudduudu. Mielestäni tämä on melkein jopa enemmän hard rockisti laulettua sk8ipunkkia, kuin hard rockia. Sinänsä hyvä kappale, mutta pomppaisiko teidän biisinne esiin radion soittolistalla? Kyllä tällaiselle kuulijansa löytyy, vaikka minä en niihin lukeudukaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rabble At Therapist - ...In My Head 03.01.2008

Rabble At Therapist - ...In My Head
Keskitien rockissa menestymisessä paljon jää kiinni laulu- ja soittosuorituksista. Bändinne soittajat osaavat asiansa, vailla moitteen sijaa, mutta erottuuko soundinne tarpeeksi noustakseen jalustalle?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop 06.12.2007

Jamsterin pelimusakellari - Birthday Bop
Soundit on makuasioita. Muutoin tuo on ihan hauskaa tuo lo-fi elektropörinä, mutta sähkörumpuja en siedä. Tykkään orgaanisesta rumpusoundista mutta rumpukomplekseistani nyt viis. Varsin mallikast jazz-veisu tämä on. En ole jääzzin ihmeelliseen maailmaan sen syvemmin tutustunut että tietäisin kuinka onnistuit Bebop -hengen metsästämisessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Accidents in space 28.10.2007

Worstcase - Accidents in space
Tässäpä biisi, joka ei ole mitenkään kummoinen: riffit on ihan ok tasoa, ja laulumelodia melko tyhjänpäiväinen. Tästä pidän vähiten uusista biiseistänne, MUTTA: tuo bassosoolo ja sitä edeltävä näppäilyosio saavat minut kuuntelemaan sen kaikesta huolimatta kerta toisensa jälkeen. Mitä tästä opimme, kappaleen onnistuminen on pienestä kiinni. Ei parasta tasoanne, mutta tarjoaa silti jotain josta nauttia... Siksi arvosana nousee seiskasta kasiin. Kiitos tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Robotic intervention 28.10.2007

Worstcase - Robotic intervention
Laulu on tällä kertaa kenties jopa liian pinnassa!!! Mutta mikäs siinä. Melkoinen efektikavalkadi tämä kappale, mutta sitten taas se sopii kuvaan ottaen huomioon kappaleen nimen/aiheen. Itse tykkäsin enemmän "made out of wisdom, made out of waste" kohdan vanhasta efektistä. Kyllä tämäkin vaan on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Facehugger 28.10.2007

Worstcase - Facehugger
- Bassorumpu saisi olla soundiltaan läskimpi +Virvelisoundi kuulostaa nyt varsin terveeltä Laulusta tällaisia huomioita: Korvaan on pompannut tuo Face the change -kohta. Lausunta menee jotakuinkin feiiiiiiiiiis the cheiiiiiiinge. Itse laulaisin feeeeeis the cheeeings. Toisaalta nykyisillään tuo on aika ponnekkaan kuuloista. Eli en siis osaa sanoa onko tuo huono vai hyvä valinta. Makuasia I suppose. Väliosa on kaunis ja biisi on hyvä. Haluan oppia itsekin karjumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - The thing grows 28.10.2007

Worstcase - The thing grows
Ensimmäisen kerran kun näitä uusia biisejänne kuulin, tulin miettineeksi että mahdoittekohan sukeltaa liian syvälle progerunkkailun suohon. Nyt pidemmän aikaa biisien raakamiksauksia kuunnelleena voin todeta, että näin ei onneksi käynyt. Biisit istuvat aiempaan linjaan varsin kivuttomasti, kuitenkin tuoden jotain uusiakin elementtejä toimivaan konseptiinne. Paikalleen ei jäädä mätänemään ja niin sen kuuluu ollakin. The Thing Grows on uuden demon parempia biisejä. Erityisesti laulumelodiat ja -harmoniat ansaitsevat kiitosta. Miksaus on luonnollisesti parempi kuin ensimmäinen yritelmä. Bassoa olisi saanut ehkä annostella suuremmalla kädellä, mutta ainakin rummut saitte ängettyä vähän taaemmas niin etteivät ne enää räjähdä vasten mun kasvoojaaniii. Dädädä. Job well done. Ps. Enää tämä ei kuulosta siltä missä se äänitettiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rectal Breath - Meconium 03.01.2009

Rectal Breath - Meconium
Täytyy myöntää että se on puhtaasti munniharpun ansiota, mutta tämä oli ehdoton suosikkini näistä biiseistä. Grind on jalo laji, mutta nyt on uimari on eksynyt alppihiihdon pariin, eli tämä oli omaan makuuni turhan tujua. +Ilon kautta -meininki +Kappaleiden kuuntelijaystävälliset pituudet +Munniharppu +Paremmat soundit kuin proggiksen nimi antoi odottaa -Lyriikoiden jääminen ikuiseksi salaisuudeksi -Bändin nimi sai suhtautumaan ennakkoluuloisesti Mikäpä tässä. Hyvin nämä kuunteli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Zorbas Rakentaa Satelliittia 06.12.2007

Around The World - Zorbas Rakentaa Satelliittia
Antiikin Kreikan diskoissa pauhasi varmasti tällainen kilke :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Chainstation 10.08.2007

Backstabbing Bastard - Chainstation
Tuota alun lofi -soundia kuunnellessa tuli kyllä sellainen olo että mitäköhän kellarisoundia tällä kertaa tarjotaan, mutta minuahan vedettiin nenästä oikein kunnolla. Soundit ovat enemmän kuin mikserin standardit täyttävä. Laulu kuulostaa hyvältä. Örinässä on jotain outoa falsetinomaista persoonaa. Varsin tyylipuhdasta heavya tämä edustaa. Taito teillä löytyy. Kysymys kuuluu vain: onko musiikissanne tarpeeksi persoonaa erottuakseen Suomessa hyvin yleisessä heavy metal genressä. Uskoisin silti että kyllä teille kuulijoita löytyy joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Lucifers last venus dinner 02.07.2007

Surfing Lucifers - Lucifers last venus dinner
Sanoisin melkein että tämä on ehkä enemmän hevimpään suuntaan kallellaan kuin muut tuotoksenne, sillä omasta mielestäni kaikki tekosenne ovat olleet melko punkisti esitettyä. Riffijyrä kuulostaa korviini erittäin hyvältä, etenkin kun edellisistä uutuuksistanne on jo jokunen tovi kulunut. Nuo mantramaiset ommmm -mylvinät toimivat kuin tauti ja tuovat mieleeni Tool nimisen yhtyeen. Kuulostatte silti edelleen täysin itseltänne. Sitten inisen vähän: laulu on välillä turhan pinnassa. Ehkä tämä on teidän radiomix? Laulajalle täytyy nostaa hattua siitä, että hän on löytänyt taas uudenlaisen tavan örähdellä. Olette monipuolinen yhtye, kehitystä tapahtuu. Onnittelut jälleen kiitettävästä suorituksesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Lucifers last venus dinner 02.07.2007

Surfing Lucifers - Lucifers last venus dinner
Ja ai niin: nyt olisi jo korkea aika ottaa suunta kohti Turun keikkalavoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver 27.05.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver
Varsin mallikkaan kuuloista saksofonin käsittelyä. Saksofoni toi biisiin jotain groovahtavaa tunnetta. Nyt tämä ei ole niin espanjalainen kuin mitä siitä trumpetin kanssa olisi tullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Straight Line - Shake my tambourine 22.05.2007

Straight Line - Shake my tambourine
Koko kappaleen ajan odotin vain sitä tamburiinia saapuvaksi. Se ei saapunut, mikä oli lievä pettymys. Ei yhtään pölömpi biisi. Perinteitä kunnioittava rock veisu. Saattaisi kolahtaa enemmän old-school miehille kuin minulle. Biisi tuntui ikään kuin välipalalta. Riffi oli hyvä, ja soolo myös, mutta biisi ei lähtenyt missään vaiheessa lentoon. Tarttuvuutta lisää, niin päästäisiin pois taustamusiikkimaisuudesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Salaisuus 03.05.2007

Marian valinta - Salaisuus
Täytyy näin aluksi sanoa, että Marian Valinnalla on sovitustyön taito hallussa. Mikään kappaleessa ei tunnu siltä, että se ei kuuluisi sinne. Hieno The Smiths ja Leevi & the Leavings -henkinen laulu. Erityisesti kitarakuviot olivat hienoja. Rummut kuulostivat aluksi oudoilta, mutta hiljalleen rumpusoundiin tottui. Ilja laulaa hyvin nuottiin, mutta suosittelisin ottamaan pari äänenmuodostustuntia. Laulumelodia kuulosti haastavalta. Siinä oli välillä isojakin hyppyjä, ja esimerkiksi ylös mentäessä tuntui siltä että hieman kiristyi. Lisäksi sanojen painotuksen kanssa saa olla suomenkielisessä musiikissa tarkkana. Teissä on enää niin mitättömän pieniä pikkuvikoja, että ne kun korjaisi, olisi musiikkimaailma polvillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Moulinex 27.04.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Moulinex
Jaa tämä on se kesähitti jota Beach Boys ei ikinä julkaissut puuttuvien lauluraitojen takia. Tämähän on aivan mahtava. Kitara melodia on täynnä koivujen havinaa, järven aaltojen hiljaista liplatusta ja kiukaassa palavia puita, ettei kohta sanoja enää kaivatakaan. Hassusti melkein kaikista biiseistä kuuluu Western vaikutteet. Myös tästäkin. Oikein mainio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muovinen - April Fool's Day Rock & Roll 03.04.2007

Muovinen - April Fool's Day Rock & Roll
Todella hyvältä kuulostaa. Tavallaan niin pop, mutta silti tässä on onnistuttu välttämään ne ratkaisut jotka saavat kappaleen kuulostamaan kuluneelta. Aprillilaulu kuulostaa kyllä yllättävän emomaiselta. Äkkiä laulut kehiin. Tuskin maltan odottaa. Ps. Nuo ajoittaiset kitaran raiskaukset suorastaan hellivät korvakäytäviäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Forbidden Water 28.03.2007

Killed By Stars - Forbidden Water
Mutta oliko tämä kuitenkin aavistuksen liian sk8tti? Kiitos vähän rohkeammasta C-osastosta. En ymmärrä miksi, mutta jotkin "pysähdykset" toivat mieleen Metallican St. Angerin? Omituista, mutta tajunnassani totta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - Black World 28.03.2007

Killed By Stars - Black World
Korjaan: Tämä on suosikkini uusista biiseistä. Erityisesti 02:23 alkava kitarajuttu on upea. Ehkä suosikki myös siksi, että tämä poikkeaa muista biiseistä. Vaihtelu virkistää sano saamelainen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Knark! - Lepakko 18.03.2007

Knark! - Lepakko
Ehkä jo vähän liian pitkälle menty lyhyen biisin tekemisessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Knark! - Pillua 18.03.2007

Knark! - Pillua
Rock! Tässä biisissä on munaa! Tai pitäisikö sanoa "pillua". Heh heh... Sanat nyt oli perus pillu pillu kulli kulli -osastoa, mutta meno oli kova ja siistejä basso ja kitarakuvioita oli siellä täällä. Tuli ajoittain mieleen YUP:n varhaisempi ja HC:mpi materiaali mieleen. Lima-anaalit tulevat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Blow - Paradise, parasites 16.03.2007

The Blow - Paradise, parasites
Aika samat kommentit kuin tohon edelliseen. Tosin pidin My Lifesta enemmän. Hyvä meno silti. Saattaisitte keikalla olla näkemisen arvoinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Blow - My life 16.03.2007

The Blow - My life
Punkkia on vaikea arvostella, koska periaatteessa punk on aina täydellisen epätäydellistä ja päinvastoin. Ääntämisessä on tekemistä, mutta se menee punkin piikkiin. Rummuissa pientä epätarkkuutta, mutta se menee punkin piikkiin. Soudeissa on parantamisen varaa, mutta se menee punkin piikkiin. Kitarat ja bassot olivat aika kohdallaan. Sitä ei kyllä voi pistää punkin piikkiin. Ei pahempi. Vähintäänkin tarttuva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - The Incredible softness 01.03.2007

Gp-proggis - The Incredible softness
Alkuriffi on timantti
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Plastic Rubber 01.03.2007

Gp-proggis - Plastic Rubber
Lyhyestä kestosta johtuen tuli vahingossa kuunneltua luuppina ainakin 4 kertaa, enkä edes huomannut koko asiaa. Tight Shit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Los Solos - Super Solos 07.02.2007

Los Solos - Super Solos
Sweet... I like. Mutta mitä ihmeen korkeaa ininää tuolla väliosassa kuuluu?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KolmeM - Omenapuu 06.02.2007

KolmeM - Omenapuu
Hoi. Todella hyvän kuuloinen laulaja. Onhan siellä hieman epätarkkuuksia vireessä parissa kohdassa, mutta noin äänen kannalta ajatellen. Soittajatkin hoitavat tonttinsa hyvin. Yksinkertaisesti, mutta toimivasti. Biisi toi hetkittäin mieleen Ultra Bran, mikä on erittäin hyvä asia. Jotain peruspop -piirteitä olisin jättänyt pois. Todella hieno suoritus ottaen huomioon kuinka tuore bändi on. Tämä voisi melkein olla ysikin. Prkl... laulajan ansiosta: menköön ysi. Biisi on kasin suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 16.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Todella ammattimaiset soundit, ja soittajat tuntuvat olevan perillä soittimistaan (kitarasoolo-->nielaisin korvani, kovaa tiluttelua). Laulaja ei häpeä pätkääkään Tarja Turusten tai Anneli Mattiloiden(?) rinnalla. Mielestäni laulaja kuulosti jopa paremmalta kuin edellämainittu Turunen. En anna kasia parempaa, sillä tämä olisi mielestäni silti kaivannut jotain joka olisi erottanut sen muista melodisista hevibiiseistä. Oikein hyvä silti. Kun se hitti osuu kohdalle, se on menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver (vanha versio) 01.02.2007

The Flying Fishrooster Experiment - Spanish Revolver (vanha versio)
Tuli aika samankaltaiset vibat kuin tuossa Cactuslaulun kohdalla. Hiekalla ja aavikolla liikutaan edelleen. Hyvää matskua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 30.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
1. Tarkoittanette "kompassi" ettekä "kompanssi"? 2. Discokompit + Rockriffit = herkkua 3. Kertosäe oli Apulantamaisuudessaan oikeastaan ihan hyvä. 4. Paremmat sanat kuin Pienissä sieluissa, vaikkei vieläkään mitään kaunokirjallisuutta lähennellä. 5. Jotakuinkin samat huomiot kuin tuohon PS:ään
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 30.01.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
Aluksi laulajalle vinkkejä jatkoa ajatellen: -Varo R:iä ja T:itä. Lausutt ne thurrrhan pärrristhäen ja therrävässti -Sanoja on painotettu välillä epäluonnollisesti esim. en tahdo miettiä sitä eNEMpää. Suomessa paino on sanan alussa. -Suomeksi laulettaessa on syytä tarkistaa kielivirheet: Alkaa pelottamaan ei ole suomea. Sen tulisi olla joko "rupeaa pelottamaan" tai "alkaa pelottaa" -Sitten vielä vireongelmat: saattaa olla että kappaleen melodia itsessään on epämääräinen, mutta läheskään koko aikaa en tunnistanut laulajan tarjoamaa säveltä Sitten noin niinkuin yleensä: -Melko tavallinen hard rock biisi. -Soittopuoli ihan hyvin hallussa -Sanoituksissa mielestäni aika kömpelöitä riimejä -Ei tämä mitään keskivertoa suurempaa kigua otsaan kasvattanut. Bändi on vielä suht nuori, joten seuraava demo voi kuullostaa jo paljon paremmalta. Kehityskelpoista. Toistaiseksi seiskaa parempaa en kehtaa antaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rockorkesteri Paha - Misantropia 23.03.2007

Rockorkesteri Paha - Misantropia
Tavallista kovempaa mikseriheviä. Samanhenkisyyttä kuin Stam1nassa ja miksei Slipknotissakin, muttei mitenkään plagiointiin kallistuen. Ehkä örinäosuuteen voisi tosiaan saada jotain sävyä. En tiedä miksi; örinä kuulostaa asialliselta, mutta ihan kuin jotain jäisi puuttumaan. Tähän mennessä toiseksi parasta heviä, mitä mikserissä olen kuullut. Hyvä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears 03.01.2007

BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears
En osaa sanoa pidinkö vai en, mutta omaperäistä oli ainakin. Elokuvamusiikki on kyllä aika hyvä määritelmä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muovinen - ADHD Revisited 03.03.2007

Muovinen - ADHD Revisited
Rummut tuovat kappaleeseen upean flow:n. Kaikki soittimet touhuavat omia jänniä juttujaan, mutta silti yhteen muljahtaen. Varsinainen mastermind.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Foreplay for Overthrow 02.04.2007

Antipope - Foreplay for Overthrow
Onhan tässä yhtä sun toista korjattavaa soittotarkkuuden ja äänityksen kannalta. En ole juuri yhtään kuunnellut black metallia, mutta hyvältä tämä kuulosti korvaani. Biisi ei ollut mitään yhden kuvion jyystöä, vaan monipuolista musiikkia lukuisilla osilla ja melodioilla. Laulajalle nostan hattua. Matala mörinä nyt oli matalaa mörinää, mutta korkeissa kohdissa oli jotain alkukantaisen kiehtovaa. Kenties sisälläni uinuu kikkelihevari? Varsin toimiva kappale on kasinsa ansainnut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 05.02.2007

Halla - Kaipaan sinua
Kertosäkeen oppii nopeasti, mutta ikävä kyllä sen myös unohtaa nopeasti. Sanoituksista sen verran, että tällaiset perusluritukset jättävät itse musiikille paljon tehtäväksi. Huonokin biisi voi olla hyvä jos sanat ovat kunnossa ja toisin päin. Tässä kappaleessa oli vähän enemmän koukkua kuin "mustavalkoisessa". Rohkeammin vain kokeilemaan outoja juttuja ja kieroutuneita ratkaisuja, niin saavutetaan kulttimaine. Muistakaa ettei kieroutuneisuus tarkoita välttämättä epätoimivuutta. Alun efekti oli esimerkki hyvästä sellaisesta ratkaisusta. Säkeistön kitarariffi kuulosti yhdeltä Refusedin biisiltä jonka nimeä en saa päähäni. Biisin ainoa vika on se ettei siinä ole mitään vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Mustavalkoista 05.02.2007

Halla - Mustavalkoista
Olen osittain samaa mieltä HerWickednessin kanssa. Itseäni ei häirinnyt sanojen painottaminen. Suomessahan sanan painon kuuluukin olla ensimmäisellä tavulla. Laulu oli puhdasta ja ääni oli kaunis. Tulkintaakin oli havaittavissa, mutta pikkuisen lisärutistusta kaivataan vielä ennen kuin iskeydytään soittolistoille. Soitanto kuulosti sujuvalta. Rumputyöskentely häiritsi ehkä siksi että rummut tuntuivat olevan melko pinnassa. Kitaratyöskentely kuulosti ajoittain hieman etäiseltä ja löysältä. Onneksi kitaroissa oli ajoittain jänniä efektejä jotka herättivät uinuvaa mielenkiintoa. Itse biisissä häiritsi eniten se, että kertosäkeestä tuli mieleen Pokémonin tunnusmusiikki. Kenties persoonallisuutta ja mielikuvitusta olisin toivonnut enemmän. Hitin avulla voisitte päästä vaikka minne, mutta tämä ei vielä se ollut. Seiska tai kasi....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Dear Boys (Oops) 05.01.2007

Her Wickedness - Dear Boys (Oops)
Edelleenkin jännittävällä tavalla vinksahtanutta musiikkia. Oletko joku alternative Peaches? Sanat oli hauskat kyllä, mutta lauluun pitäisi saada kyllä enemmän pontta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele StarhagS - Eastbound 01.02.2007

StarhagS - Eastbound
Taidolla esitettyä ja hyvillä soundeilla varustettua rockia. Itse biisi ei mielestäni ollut mitenkään ihmeellinen. Ajoittain aika tarttuvakin, mutta "Näitä on jo nähty" -reaktio tuli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minä & Flyygeli - Pink Lady 03.12.2006

Minä & Flyygeli - Pink Lady
Tästä rumpalimme sanoisi: "se on niin kaunis". Nyt ei kuitenkaan tarvita ketään rumpalia tänne sitä toteamaan, vaan totta; kappale on kaunis. Lainatakseni tuhansia iskelmälevymainoksia kappale oli koskettava. Toi mieleen vähän samankaltaisen Mr. Bunglen klassikon After School Special. Hauskaa kuulla pianon soittoa kaiken tämän räimeen keskellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minä & Flyygeli - 19. 11.02.2007

Minä & Flyygeli - 19.
Kommenttisi inspiroi minut käymään jälleen kerran projektisi ääreen. Kaiken tahtilajikikkailujeni keskellä on välillä hauskaa ymmärtää, että musiikkia voi tehdä vaikka käyttämällä tuota jo klassikoksi kohonnutta I - IV - V - I sointukulkua. Ei tämä parhaita biisejäsi näistä ole, mutta tässä sun projektissa on jotain todella mukavaa. Miellyttävää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Lady black 27.11.2006

Surfing Lucifers - Lady black
Surfing Lucifersilla on oma itsenäinen tyylinsä. Vastaavaa ei liene. Uusi miksaus tuo esille ihan uusia juttuja (kuten rummut ja sanat). Ei mitään ihmeellisempää uutta, paitsi että nyt tästä mainiosta kappaleesta saa nauttia viisi sekuntia pidempään kuin ennen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Another walking undead 27.11.2006

Surfing Lucifers - Another walking undead
Elävä kuollut, eli Zombi. Kuolleesta en tiedä, mutta Taas yksi kävelevä epäkuollut elää ja potkii. Soundit ovat taas kerran edelliseen versioon verrattuna selkeämmät, mutta jollain mystisellä tavalla ohuemmat. Mystistä. Paremmat yhtä kaikki. Löysin jotain todella mainioita kitarajuttuja sieltä, joita en ennen ollut huomannutkaan. Lisäksi sain bassostakin selvää. Hyvä, sillä basistillakin oli jännää soitettavaa. Biisihän on ihan sama, eli arvosana ei nouse siitä ysmistä mihinkään, mutta miksauksen kannalta huimaa parannusta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Hidden manna 31.01.2007

Surfing Lucifers - Hidden manna
Piru vie... Herui kymppi sittenkin. Jotenkin löysin tämän kappaleen uudestaan, tai sitten se vain yhtäkkiä avautui. Jotain mystistä tässä on. Olkaa hyvät ja ylpeitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Hidden manna 27.11.2006

Surfing Lucifers - Hidden manna
Totta. Tämä koskee muuten kaikkia uusintaversioitanne: lieneekö tempoja nopeutettu, mutta kaikki biisit kuullostavat jotenkin menevämmiltä ja svengaavammilta. Ei kai soittotaidot ole voineet kehittyä? Sehän olisi jo mahdottomuus eikö olisikin? Biisien parhaimmistoa kyllä. Ei heru kymppiä siltikään. Sorry.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Road of nevernothing 31.01.2007

Surfing Lucifers - Road of nevernothing
Viimeinkin sain tämän massiivisen taidepläjäyksen kuunneltua. Tuo alun synakuvio on ihan kuin vanha klassikko: "kuusamo... nyt kutsuu mua kuusamo". Mainio kuvio silti. En sitten tiedä miltä tuo biisien sulauttaminen kuulostaa ulkopuolisen korvin, mutta näin alkuperäisen Kärmeen kuulleena biisin vaihtumisen kyllä huomaa. Kylläpäs te teettekin hyvää musiikkia! Hyvä hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Knives 26.12.2006

Worstcase - Knives
Ei niin innovatiivinen kuin Randomly Chosen and Irrelevant tai Happy Bunny Hopping Fluffy. Mutta sooloilu kuullostaa aina vaan hienolta. Etenkin kun se vielä kuullostaa sujuvalta eikä miltään tankerolta. Tämä on ehkä hiukan väliinputoaja siinä mielessä, että tämä ei ole nopeatempoinen adrenaliininkohottaja, muttei myöskään mikään nu-metal/pomppuhevimoshpitmättö.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Body And Soul 26.12.2006

Worstcase - Body And Soul
Tässä oli ehkä aavistus rikkonaisuutta lipsahtanut mukaan. Positiivisena puolena tämä oli hieman noista teidän hiteistä poikkeava; tälläinen mielenkiinnon säilyttämis paketti. Tätä pitäisi kuunnella kai tehosoitolla että päästäisi sisäänsä. Kattellaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Happy bunny hopping fluffy 30.11.2006

Worstcase - Happy bunny hopping fluffy
Laulaja edelleen loistava. Pitäisikö sanoa, että ehkä vaikeammin avautuva biisi kuin tuo Randomly Chosen and Irrelevant, mutta ehkä myös parempi. Sen näyttää aika. Juuri sellaista (hevi)musiikkia, jota tahdon kuulla. Löylyä lisää. Tämä kieroutuneempi kappale nostattaa minut hurmiolliseen tilaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Randomly chosen and irrelevant 30.11.2006

Worstcase - Randomly chosen and irrelevant
Erityisesti laulajassa on jotain Faith No Moremaista, mikä iskee minuun kuin häkä. Siistejä riffejä monessa kohtaa. Erityisesti se mm. kohdassa 00.14 alkava kitarakuvio on hieno. Worstcasen rock/metal -suhde on hyvässä balanssissa. Oivaltavia juttuja, moitteetonta musisointia ja hyvä laulaja. Miksauskin on tosiaan parempi kuin aiemmalla demollanne. Paljon hyvää bändissä. Ainoastaan laulusta huomaa ajoittain että kyseessä on "pikkubändi". (Kuolematon rumpufilli jäi tästä kappaleesta puuttumaan ;)) Pitäisikö sitä sitten faniutua... . . . . ... . . .
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Randomly chosen and irrelevant 30.11.2006

Worstcase - Randomly chosen and irrelevant
Ps. Ja laulussakin nimenomaan miksauksessa. Huom.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freegear - Lost In The Woods 30.12.2006

Freegear - Lost In The Woods
Tämänlaisen klassisen AC/DC rockin kompastuskivi on, että se toimii lähinnä livenä. Meininki ei äänitteestä välity riittävästi. + Soolot vetoavat aina + Keskivertomikseriä paremmat soundit + Kivuton kuuntelukokemus - Enklannin ääntämisessä vielä parantamisen varaa - Tämän saman biisin AC/DC on tehnyt jo satakunta kertaa - Kivuton kuuntelukokemus
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Demonplay 16.11.2006

Surfing Lucifers - Demonplay
Ps. Plussana olette myös päässeet näissä uusissa biiseissä irti teidän 3.15min kappalekestostanne ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Demonplay 16.11.2006

Surfing Lucifers - Demonplay
Hmm... tämä oli tavallista hassumpi biisi kuin yleensä. Sen perusteella pitäisi pitää tästä keskivertoa enemmän. Tässä irroittauduitte ajoittain myös maneereistanne, joten siksikin pitäisi pitää siitä enemmän. Ristiriitaisia tunteita. Hmm. Rumpalin pitäisi kyllä oikeasti koittaa välillä katsoa maailmaa 16-osafillien ulkopuolella. Tässä on kyllä jo liikaa hienoja SL:ltä ennen kuulemattomia ideoita, että voisi antaa kasin. Huomasin juuri että minulla on kaunis ysien suora teidän biiseissä. Eipä hajoa linja vieläkään. Kappaleen alku ja loppuu miellyttivät eniten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Z-rider 15.11.2006

Surfing Lucifers - Z-rider
Hieman asian vierestä tämä kommentti, mutta herra rumpali käyttää tosi paljon 16-osa virvelifillejä. Hieno oma tyyli teillä. En voi kuin ihailla noita itämaiskahtavia melodioita ja batman -osaston juttuja. Tämä menee nyt Surfing Lucifers suodattimen läpi, mutta tämä ei ollut niin hyvä kuin odotin. Hyvä, mutta kovat odotukset olivat liikaa. Pidin silti. Edelleen laulaja voisi mielestäni laajentaa ilmaisuaan, mikä nyt on taas puhtaasti makuasia. Todella hyvät soundit. Hyvin miksattu. Prkl... meinasin antaa kasin, mutta totesin, että olen antanut kaseja niin paljon huonommille biiseille, että menköön ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Planet of zombies 15.11.2006

Surfing Lucifers - Planet of zombies
Aivolohkojeni harmaista syövereistä kuplii pinnalle mielleyhtymiä Deep Turtleen! Se ei ole ikinä huono asia. Rummut svengaavat imaisten kuulijan mukaansa! Laulu kuullostaa paremmalta kuin aiemmissa. Onkohan miksaajan vai laulajan ansiota? EVVK, sillä käsillä on (piilotettua) mannaa! Lyhyys tekee biisistä napakan. Napakkuus kaunistaa, sanoo vanha slovekialainen sananlasku. Hyvä hvyä väyh. Ps. Te onnistutte omaperäisyydessä paljon paremmin kuin Zombisnake. Damn.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Passing The Same Cactus For The Third Time 26.10.2006

The Flying Fishrooster Experiment - Passing The Same Cactus For The Third Time
Voi mitä mainioutta. Hyvin visuaalinen laulu ehdottomasti. Tekipä mieli tarttua revolveriin ja lähteä hiekkalaatikolle kovistelemaan. Onko aakoo78 mahdollisesti kuullut sellaisesta orkesterista kuin Secret Chiefs 3? Hyvin samanhenkistä musisointia. Voi hitsin hitsi. Kaiketi sitä täytyy oikein faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brownies - Army of rock´n´roll 10.11.2006

Brownies - Army of rock´n´roll
Alun rumpukomppi kuullosti jopa mielenkiintoiselta. Laulajalla on hyvä ääni ja hyvä meininki. Eikä soitannallisesti tässä ollut mitään moitetta. Se pianokin siellä taustalla ajoittain oli hauska hatunnosto rock klassikoita kohtaan ja kitarasoolo sai minulta monta plussaa. Mutta... Tämä kaikki on jo kyllä aika monasti kuultu. Tämän veisun perusteella bändinne kuuluu ns. hyvä meininki -osaston bändeihin, mikä tarkoittaa sitä, että hyvä meininki menee musiikin edelle. Minun mielestäni musiikin pitäisi pystyä uudistumaan. Lisäksi on tiettyjä sananparsia joista on muodostunut kliseitä joita edes tulisi välttää. Rock'n'Roll on yksi niistä. En tiedä kuinka hyvin omat tekstini onnistuvat tehtävässä, mutta tämä kappale ei onnistunut siinä. Kappaleelle antaisin kutosen, mutta suoritukselle kasin, josta seuraa seiska. Enemmän omaperäisyyttä, niin johan alkaisi kovempia arvosanoja tipahdella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Hyvästi 04.04.2007

Katya - Hyvästi
Kun tätä tähän asti on lähinnä on hehkutettu, ottaisin esille muutamia pikkuvikoja: 1: Rummut on miksattu vähän turhan kovalle. Ei siinä välttämättä muuten mitään vikaa olisi, mutta kun ne eivät tee mitään mainittavan jännittävää. 2: Onko Katyalla mahdollisesti kielikoru? S:ssät nimittäin ovat shellaishta shuhinaa, että välillä tulee hieman koominen olo. Ässhät syövät uskottavuutta. 3: Saattaa olla, että tämän biisin tulkintaan kuului hentous, mutta mikäli laulu kuulostaa samalta muissakin lauluissa, on syytä keskittää huomiota äänen vahvistamiseksi. Nyt laulusta puuttuu pohjaa. Vireellisesti ja muutenhan siinä ei ole mitään vikaa. Loppuun täytyy todeta, että ihan toimiva veisu tämä on. Viehättävän paljas sovitus. Mikserin tasolla hieman keskitason yläpuolella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonar - Leviathan 18.12.2006

Sonar - Leviathan
Tämä on taas vain minun mielipiteeni, mutta mielestäni Yrjänä on viimeinen laulaja, josta kannattaa ottaa mallia. Häiritsee suuresti. Lisäksi välillä laulun ajoituksessa hieman epätarkkuuksia ja alavirettä. Vali vali vali... blah blah. Tuleepa taas epäkiitollinen kommentti. Lopun rajumpi osio toimi kyllä hyvin. Tästä puuttui soljuvuus mitä tällainen rauhallinen näppäily kaipaisi. Johtuu varmaan äänityksestä. Olen kuullut pahempaakin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 25.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Laulajasta tulee ajoittain vähän James Hetfield mieleen. Varsin taidokkaasti ja tiukasti soitettua runttausta hyvillä soundeilla. Ei ainakaan näin yhdellä kuuntelulla nouse klassikoksi ylitse muiden, mutta hyväähän tämä. Ps. Lehmänkello on saatanasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan 03.01.2007

Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan
Erittäin suomirock. Pelle Miljoona kuuluu läpi. Äänityksessä ongelmia. Mielestä Punk ei saisi olla tekosyy vasemmalla kädellä äänittämiseen, ja tämän yleisen käytännön takia en punkista niin välitäkään. En Aurinkokennoa tällaisesta toiminnasta. Aika paljon vaatii bändi vielä hiomista, mutta kaikki edellytykset tasokkaalle suomirockbändille on olemassa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Land of Subdimension 31.12.2006

JauwizD - Land of Subdimension
Mitä on tapahtunut videopelimusiikille? Tällaisia ei enää tehdä. Itselleni tulee mieleen Megamanit. Voiko tätä arvostella normaalein kriteerein? Yritän. Kappale kehittyy jatkuvasti, ja jostain löytyy aina jokin uusi piippaus tai tuuttaus joka kiinnittää huomion. Ei kyllästytä. Nyt kun saisi vielä sen Megamänin jostain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Desolated Village 31.12.2006

JauwizD - Desolated Village
Kympin biisi, mutta annan ysin, koska mielestäni tämä kuullostaa enemmän sci-fi kylältä, kuin peruskylältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele fudge con - enemy 28.11.2006

fudge con - enemy
Hieman samat kommentit kuin tuohon Partake in Funiin, eli biisissä voisi tapahtua enemmänkin siellä taustalla, mutta tällä kertaa laulumelodiassa oli enemmän eloa. Se nosti biisin tasoa P.i.F:iin verrattuna. Kitarasoolosta plussaa (miksei synasoolostakin;). Anun ääni poikkeaa Ennin äänestä. Jollain tavalla mukavan raukean kuuloinen lauluääni, joskin ajoittain hienoista epäpuhtautta. Enemmän tapahtumia taustalle:"pikkujuttuja"/koukkuja, niin tässä olisi biisi, jolle voisin harkita ehkä ysiäkin. Ps. Alun rumpunostatus sai odottamaan pahinta :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele fudge con - partake in fun 28.11.2006

fudge con - partake in fun
Ei täysin sytyttänyt. Olen kova takapotkujen fani, joten niistä plussaa ;) mutta biisissä olisi saanut olla enemmän melodiaa. Laulu tuntui vetävän aika pitkälti samaa ääntä kuin soinnut. Laulajalla oli kyllä vinkeä ääni. Hullumpi meininki, niin pisteet olisi irronneet.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Best Of Kojocci - Gayboy Color 03.01.2007

Best Of Kojocci - Gayboy Color
Olipas gay. Ihan jees silti. Toi perus umppapa umppapa -basso on aika nero.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Satamassa 27.12.2006

Marian valinta - Satamassa
Harhaan on hyvä. Kyllä. Mutta tämä on paras! Hienoja pikku yksityiskohtia siellä sun täällä. Miksauksesta tosin sen verran, että kitarasoundi on ehkä hieman liian terävä. Viiltää korvaan jos yrittää kuunnella kovalla. Tämähän on nimenomaa sitä pahinta luukutusmusiikkia ;) Nyt repäisen...kymppi. Kertosäe on vainonnut minua nyt jo melkein puoli vuotta. Miksiköhän en ole kommentoinut aikaisemmin?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 02.04.2007

Antipope - A Dying God
Ei tässäkään veisussa mitään pahempaa valittamista. Siistejä riffejä, ajoittain Nuclear Rabbitin solistin mieleen tuovaa laulusuoritusta ja tuhnuisehkot soundit. Kyllähän tämä black metallista ihan myönteisen kuvan antaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian valinta - Harhaan 27.12.2006

Marian valinta - Harhaan
Hieno kertosäe kyllä. Ja radioonkin mahtuisi oikein hyvin; sitten kun voitan lotossa miljoonia, perustan oman radion ja soitan vain hyvää musiikkia=tervetuloa sinne. Paitsi Leevi & The Leavings, myös Sister Flo:maisia sävyjä saavutetaan. Tähänastista parhaimmistoanne.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Flying Fishrooster Experiment - Cat Woman Theme 13.10.2006

The Flying Fishrooster Experiment - Cat Woman Theme
Kappalehan kulkisi kuin juna, mikäli juna vain olisi svengaava laite. Kaikki olennainen on jo tullut sanottua. Hienoja kuiskaus ja wu- wuu -juttuja tosiaankin ja tuo rokimpi väliosa vie mukanaan. Soittopuolikin on enemmän kuin kunnossa; kunpa itse jonain päivänä yltäisin vielä vastaavaan multi-instrumentaalisuuteen. Eipä nämä kappaleet suotta ole suitsutusta saaneet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Justin 24.05.2006

Gp-proggis - Justin
Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ainakaunis - Marionetti 13.12.2006

Ainakaunis - Marionetti
Jokin suomirockmaisuus tässä jäi häiritsemään, mutta laulaja on mainio, soitto toimii, ja tässä on silti jotain mielenkiintoisia soundijuttuja. Hyvä miksaus. Ei lainkaan huono.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicSound - Fixed Ameba 14.12.2006

ToxicSound - Fixed Ameba
En kuuntele electroa(tai housea, trancea, teknoa ja mitäköhän muita näitä genrejä vielä on), koska se on kovin usein turhan taustamusiikkimaista. Tämä ei ollut suinkaan huono, mutta tästä/tämän tyyppisestä musiikista puuttuu tarttumapinta ja koukut. Ei tätä tarkalla korvalla kuunnelluksi olla varmaan tarkoitettukaan. Rauhoittava biisi, mikä on vaihtelun vuoksi oikein mukavaa. En osaa arvostella tällaista musaa, joten jätän numeron antamatta. Keep on rocking. Tai housekeeping.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gp-proggis - Dreamin`(Extended Version) 25.07.2006

Gp-proggis - Dreamin`(Extended Version)
Kappale kuin unelma. Kuin pomppisin pilvien päällä Daron Malakianin riffitellessä naapuripilvellä sienen muotoisella sähkökitaralla. Epävarmuus iskee kuitenkin puolessavälissä, mutta onneksi hän saa kasattua itsensä. Hyvä hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - The Super Nintendo Race Car Driver Song 26.05.2006

Snakepath - The Super Nintendo Race Car Driver Song
Yhdyn dbgirliin (kommenttiin). Pykälänne sallivat odottaa paljon kokeellisempaa, tosin pop tuolla reunassa hidastivat pudotusta. Kenties muut räjäyttävät tajunnan, en tiedä vielä. Tämä oli "vain" ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Sell God 29.05.2006

Worstcase - Sell God
Aika hyvä. Ei ihan perusmetallia. Äänenlaatu nyt on mitä on, mutta toisaalta ei siihen mikserissä parane paljon huomiota kiinnittää. Mieleeni nousee etäisesti Faith No More. Erityisesti laulutyylin osalta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alexanderplatz - Osa ja arpa 13.12.2006

Alexanderplatz - Osa ja arpa
Kieltämättä hyvä biisi. Tältä Putro kuulostaisi jos hän olisi tenori. Zen Cafe on hyvä bändi, mutta Zen Cafe on Zen Cafe, te ette. Ehkä rohkeampia kokeiluja tai vähän pesäeroa Siihen Kahvilaan, niin olisin onnellisempi. Jos unohdetaan tuo häiritsevä samankuuloisuus, niin biisihän on hyvä ja sanatkin (Putromaisuudessaan) oikein hyvät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Attack of the spaceapes 21.05.2006

Surfing Lucifers - Attack of the spaceapes
Ai niin ja kärsivän bendaileva kitara saa minut hurmiolliseen tilaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surfing Lucifers - Attack of the spaceapes 21.05.2006

Surfing Lucifers - Attack of the spaceapes
JUMALAUT?!?!?! Tähän kuullostaa siltä kuin Mr. Bungle, Deep Turtle ja Nuclear Rabbit olisi harrastanut kimppakivaa ilman ehkäisyä avaruusaluksessa. Guano 24/7 ei ymmärrä. No oikeus omaan mielipiteeseen (blaa blaa blaa). Liityn NORTONin joukkoihin ja rakastun noihin urkuihin. Mainio meininki. Ihan kuin tämä musiikkiesityksen muodossa liikkuva äpäre seikkailisi jossain agenttileffassa. Kiitos Jose kommenteista. Vielä jonain päivänä kuuntelen toisiakin biisejänne. Niinq moro ym. liian pitkä kommentti. GuouglGuoliugoakjelkjlkjljljljkskksk (Sori)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM 28.05.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Funky Groove 'n' FM
On tää biisi paremmin miksattu kuin oman bändini tuotokset. Miksiköhän eksyin näille sivuille vasta nyt? En ole vielä törmännyt huonoon funkkiin. Missä trumpetti? Nyyh.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilfred - Separate Ways 10.04.2006

Wilfred - Separate Ways
Teidän laulaja kuullostaa aina välillä aika tosi rouheelta. Voi kyllä olla särönkin ansiota. Alun rummut on aika kornit. Aika pitkälti laulumelodian varassa kulkeva biisi. Kitarassa ja bassossa ei kauheasti tapahdu. Kertosäe on kyllä melko hitti. Missä ootte äänittänyt tän aika utuiset saundit? Pisteet laulajasta ja kertosäkeestä. Ai niin, ja käykää ihmeessä Checkkaamassha ZOMBISNAKE täällä mikserissä ja heittäkää vähän kommenttia ja armotonta kritiikkiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Around The World - Jamaica Bar 06.12.2007

Around The World - Jamaica Bar
Kyllähän tämä nyt toimii. Mainiota taustamusiikkia, johon on myös helppo uppoutua. Hyvin vedät saksofonilla. En oikein osaa sanoa mitään rakentavaa. Hyvä hyvä. Annanpa ihan numeronkin vielä perskeles.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - Simple Things 15.01.2007

Graine - Simple Things
Onko tuossa laulussa joku efekti vai kuulostaako se tuolta vain stemmojen takia? No laulajahan oli Mikko Mallikas, eli asiansa osaava herra. Ei tämä mitään ihan peruspoppistelua ole, mutta silti vielä vähän liian "tavallista" makuuni. Alun kitarakuviosta pidin paljon. Siinä oli jotain hyvin omaperäistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Not So Grand Funk Jam Band - Morning After 29.05.2006

Not So Grand Funk Jam Band - Morning After
Faith No Morella on saman niminen kappale, joten siitä yksi plussa, mutta se on bändin huonoimpia biisejä joten siitä yksi miinus, jonka jälkeen olemme taas aloituspisteessä. Pystyn kuvittelemaan itseni jonkun groovyn yökerhon baarijakkaralla lipittämässä bloody marya ja kuuntelemassa tätä. Silja Line assosiaatioilta ei todellakaan voinut välttyä. Oikein hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - A Moment of Indecision 15.01.2007

Graine - A Moment of Indecision
Olipa hyväntuulinen alku. Komppi on yksinkertaisuudessaan hauska. Paljon hyviä melodioita. Ensimmäinen teiltä kuuntelemani biisi, jonka voisin hyvin kuvitella jäävän soimaan päähän parillakin kuuntelulla. Tämä kosketti; onnistunut kappale.
9

Sivu: 1 2