Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Wuhuu!!! Uusia tuulia!!!!

Iski kirjoitusvimma pitkästä aikaa.Kesä on aluillaan ja treenikämpän syövereistä on aika kuoriutua ulos(teelle).KBS:n rintamalla ei ole mitään uutta mainittavaa,paitsi että uusia biisejä valmistellaan hissuksiin.Mitäs muuta???Niin... Lordi voitti euroviisut,siitä kumarrukset siihen suuntaan....HYVÄ JÄTKÄT ja TYTSI myös !!!Voittonne ansaitsitte....Tuskin kukaan on tehnyt niin paljon duunia kuin hra.Putansuu ystävineen.Ai niin Lordin kosketinmimmi AVA on tältä kylältä kotoisin...JEEEE!!!!

Ja on huonojakin uutisia....Tänään 29.5.06 aamuyöllä paloi rakkaan kotikaupunkini (Porvoo) arvostettu kirkko.Noin vaan yöllä syttyi katto palamaan...Se tuhoutui täysin...Katto siis.Tämä on mun elinaikana pahin katastrofi,mitä on kotikaupungissani sattunut......Kulttuurihistoriallisesti yksi pahimpia kirkkopaloja koko euroopassa.Sääli....Arvostan sitä rakennusta sen jylhän kauneuden takia.Todella sääli.
Kylillä puhutaan että se olisi ollut tuhopoltto.....Siihen en ota kantaa,ennenkuin totuus selviää.Toivottavasti näin käy pian.

Takaisin bändiasioihin....Kuten kotisivullani lukee,niin olen liittynyt Mikserissäkin mainetta niittäneeseen IVALO orkesteriin.
Sain yllättäen kutsun koesoittoihin,ja niin siinä kävi että ukot ottivat Raakiksen riveihinsä.Siitä olen iloinen.....Ja siitä myös,miten KBS:n poitsut iloitsivat puolestani myös.Se on tosi ystävyyttä se.Kun iloitaan kimpassa...
Tottamooses hommat jatkuvat myös KBS:n riveissä niinkuin ennenkin!!!!!
IVALO:lta ilmestyy kohtapuoleen 5 uutta biisiä.....Ihan saatanan lupaavaan hyvältä kuulostaa uudet kappaleet....Kannattaa uskoa.
Uudet biisit äänitettiin treenikämpillä HIDEOUT:in FRAKU:n toimesta....Äänitykset on muuten ihan oma tarinansa .Nimittäin yhden viikonlopun aikana voi sattua vaikka mitä....huhhuh!!!
Vanhempien IVALO diggarien mielenkiinto bändiä kohtaan on ollut uskomattoman kiinostunutta.Mutta kohta odotus palkitaan rakkaat ihmiset!!!!:)
Odotan itsekin valmiita versioita,kuin kuuta nousevaa... Ja sitten päästään kokeilemaan keikkaympyröissä,miten biisit toimivat livenä ...
Jumalauta, tulihan taas avauduttua oikein kunnolla....Lisääkin tarinaa olisi,mutta toisen kerran sitten.Hauskaa kesää kaikille Mikseriläisille tasapuolisesti!!!!:D

Kirjoitettu Monday 29.05.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: