Holding You

Without A Fear | 16.07.2007 | Melodic Metal
3:30

Säv | V. Komulainen, H. Haikala
Sov | V. Komulainen, H. Haikala
San | H. Haikala

9.47   3569 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 08.02.2008
Eihän tässä mitään uutta ole mutta on vaan kaikin puolin niin pirun hyvin tehtyä. Nää biisit on myös suorastaan erinomaisia, ei siitä pääse mihinkään.

Tän paremmin ei tää paketti vois olla kasassa. Heikkoa lenkkiä ei löydy vaan kaikki toimii kybällä - sen enempiä yksilöimättä.

Prkl, pitäisköhän ihan ottaa ja faniutua...
0   +1 +2
 
9
Reikaleipa 08.02.2008
Tuotantopuoli on kyllä näpissä, mutta biisi (kuten tuo by your sidekin) on sovituksellisesti makuuni vähän turhan tasapaksu. Se lopullinen räjähdys ja lentoonlähtö jää vähän odottamaan itseään. Laulajakin voisi tulkinnallaan tuoda vähän nyansseja selkeämmin esiin. Tällaisenaan tämä (ja yhäkin by your side) on vähän tällaista 'koko perheen metallia', mikä ei varmasti ketään tämän ah niin kuuluisan 'hevikansan' (oli pakko käyttää tätäkin termiä) jäsentä suututa, mutta ehkä juuri siitä syystä ei minua henkilökohtaisesti niin sytytäkkään. Rohkeampia ratkaisuja about kaikkeen kiitos! Eipä sillä, tämän biisin soidessa taustalla olisi kyllä kiva rakastua. Kuitenkin ihan esimerkillistä toimintaa, nine points.
0   +1 +2
 
9
myrsky 07.02.2008
Sanoisin tästä vähän samaa kun By Your Sidesta. Eli taas kerran todella toimiva ja tarttuva biisi mutta persoonallisuus ja omat ideat antavat vielä odottaa itseään. Biisi olisi voinut myös kestää vähän pidempään. Nyt tuntuu kun se loppuisi jotenkin kesken. Kitaristina annan tietenkin hyvästä soolosta plussat.
0   +1 +2
 
9
Henzoman 07.02.2008
Edelleen todella tarttuvalla otteella vetää tämä bändi!! Taitoa porukalta löytyy melkoisesti ja sitä vieläpä osataan käyttää!! Hyvä melodia jää mieleen soimaan pitkäksi aikaa, eikä asiaa auta yhtää loistavasti sovitettu kitara-tremolo. Stemmat käyvät melodiaan kuin nyrkki silmään. Ja kyllä, onhan biisissä (itselleni vielä oudoksi käsitteeksi jäänyt) "peruskuvio", mutta kyllä siitäkin saa aikaan loistavaa materiaalia, kuten pelottomasti tämä porukka sen meille antaa ilmi!! Jatkakaa samaa rataa!!
0   +1 +2
 
9
Kimble82 07.01.2008
Tuplabasarin takia 9... :D Yhdyn herra halen_ kommenttiin:) Laulu on kaunista ja ammattitaitoista (niinkuin muukin soittaminen) Mutta henkilökohtainen mielipiteeni on että lauluun sais ehkä "munaa" (sano toi nyt naiselle :D) enemmän jos kokeilisit vetää joitain kohtia särö äänellä! tämä on tietenkin maku asia ja jakaa varmasti mielipiteitä, mutta kokeilkaa... :) Hienoa kuuneltavaa loppujen lopuksi!!!
0   +1 +2
 
9
Hukkapätkä 18.11.2007
Ihan helvetin kova ralli! Löi nassuun kuin kakkosnelonen konsaan.
Ladies & gentlemen, the rock is now rollin'.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 14.09.2007
Erittäin kaunis kappale kaikenkaikkiaan. Aikas perus biisi rakenne, mutta laulajan ihana ääni ja loistava soitanta/saundit tekevät kipaleesta tyylilajissaan keskiarvoa paremman korvissani. Loistava melodia, tunnelma, hieno tremolo "kikka" skitassa. Vaikutteista tulee mieleen lähinnä Sonata arctican/Altarian jotkut biisit ja lähinnä noista kitaroista saa sellaisen vaikutelman. Menee soittolistalle.
0   +1 +2
 
9
Kuasi 08.09.2007
Todella hyvä kappale, For my pain ja Entwine sieltä jotenki tuli mieleeni. Kaunis ääni laulajalla. Ysin arvoinen repäisy.
0   +1 +2
 
10
GrandElemental 16.09.2007
Teillä on kyllä aivan täydellisyyttä hipova laulaja, soundit on huippuluokkaa ja biisitkin todella iskevää kamaa!
0   +1 +2
 
10
Vincenso 28.08.2007
Aivan loistavia melodioita ja lyriikatkin sovitettu ja mietitty hienosti. Kitara kikkailut sopi hyvin yhteen. Laulajan ääni oli loistava. Ei tässä oikein perkele voi muuta sanoo kun että aika loistavaa työtä!! Tosi laadukkaan kuulosta, tykkään!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3