Fight Till You Die

4:43

Warriors Of Might won't surrender, they will fight till they die!

8.31   3558 kuuntelua

Kappaleen sanat

Pouring rain whips the ground.
Raindrops falling is the only sound.
Standing tall before we fall.
Storm is rising now it's still calm.

Fight!
Fight till you die.
Die with a smile.
Smile when you fight.

We are the Warriors Of Might,
we will fight, we will die.
When it's the time,
we will die with a smile.

Too many friends have fallen down.
So many enemies lying on the ground.
We are strong we'll win this fight,
but on this battlefield some of us will die.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Turkilas 20.07.2006
Ei paha, ei paha... Hyviä melodioita ja varmaa tasaisempaa jyystöä. Hetkittäin oikein persoonallista matskua. Äänenlaadusta voisi tietenkin valittaa, mutta eipä sekään liian kauhea ole. Sanoitukset taitavat olla yleistä power metal -parodiaa? Jos ovat, niin hyvä! Jos eivät, niin suosittelen keksimään jotain omalaatuisempaa lyriikkapuolelle :).
0   +1 +2
 
7
mimmu- 06.07.2006
biisin alku tais olla tässä ainut hyvä.. laulaja kuulosti jotenkii laiskalle ääni ei oikein lähteny nii ku oisin kuvitellu ja halunnu tälläsessä kappaleessa alkavan... tää oli mulle ainakii semmonen tasaverto kappale kuuntelee kerran ja se siinä... mut kaikkihan ei voi kaikkia miellyttääkään...
0   +1 +2
 
rokkineiti 05.07.2006
Alkoi kauniisti. Kivasti sooloja. Mukava tempo tässä. Laulu ei silti lähde niin hyvin kuin olisin halunnut sen lähtevän. Biisi loppui vähän töksähtäen.
0   +1 +2
 
8
Epoche 17.06.2006
Siis pojilla on hywii kappaleita kunhan sais wiel saundit kohilleen..Soolokitara kuulostaa ihan kiwalta ja pannikikat sopii..Rytmikitara kuulostaa siltä kun ei olis kunnon wahwarii perässä, eli räkänen ja woimaton(munaton, lisää volaa ja bassoo lisää/keskiääntä vähemmän)..Laulu ihan jees mut epäselwää ja jotenkin epäwarmaa..Bassosta en sano mitään kun en sitä oikeesti erottanut(ei jaxanu laittaa equun wirtaa ja kikkailla), wetää kai sit unisonoo? Mutta biisit toimii tosiaan kuhan kaikki muukin pelais nii ois nautintoo kuunnella..Ei paha
0   +1 +2
 
9
Hienosti sopii nuo akustiset mukaan biisiin.
Tuo jotenkin sellaista rauhoittavaa fiilistä. En nyt tähän hätään keksi mitään sukkelaa. Hienosti toteutettu ja soitettu biisi. =)
0   +1 +2
 
7
Paintaster 08.06.2006
Ihan mukavan kuuloista soitantaa ja laatu on jopa ihan kuunneltavaa. Laulu muistuttaa mielestäni kolmen promillen humalaisen sisuksiensa ulos oksentamista eikä mielestäni sovi lainkaan muuten hyvään biisiin. Hyvät tiluttelut!
0   +1 +2
 
[TanJa]| 25.05.2006
Juu-u, ihan jees biisi :)Laulu jää vähän alle, mut muuten toimii ihan hyvin :)
0   +1 +2
 
9
Barker 21.05.2006
no niin pojat.... tämä on tosi hyvää.. meikä tykkää ihan kympillä, eiku samaan malliin vain. en ala mitään perustelemaan, koska ei ole mitään mitä haukkua, mutta kehumista olis paljon ;) näyttäkää kaikille mistä kana pissii ja lisää biisejä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Seiteki_Archie 20.05.2006
Erittäin poweria :) Riffit ja tiluttelut kuullostavat oikein mukavilta, mitään huomauttamista niistä ei ole, enkä oikeastaan juuri mistään muustakaan mitän sanottavaa keksi. Pitää ehdottomasti huomauttaa: akustinen toimii! (Molemmissa biiseissä, tämä on vähän myöhäinen arvostelu ;) ) Biisi kulkee mukavan tasaisena alusta loppuun, ja loppu on juuri niin power kuin olla voi ;D .
0   +1 +2
 
8
porcotigre 17.05.2006
Mielenkiintoinen kappale. Musiikki toimii, akustinen kohta varsinkin, lauluun lisää revittelyä niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta