By Heart We Fail

Waking Life | 05.05.2005 | Pop-Metal
3:30

MMMM!

9.13   1118 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
lore 10.12.2005
Jestas, hienoa matskua!!!
0   +1 +2
 
9
Tuuletar 06.05.2005
Stemmat toimii ehdottoman upeasti. Kertzin taustalla aivan naisvokaalien tuntua, niin, vääntäytyykö se Antzy :) ? - pistivät korvaan varsin maukkaasti!

Suorastaan vangitseva tuo särökitarariffi! ja vastapainoksi mystisen kauniit pianoaallokot, voala!
”Esikertsi” vaikutti aluksi hieman laimealta, mutta kuuntelukertojen kasvaessa niin ketsi kuin koko biisikin kasvoi! Nyt on upea fiilis. Tässä on se jokin, mikä nappaa kuuntelijan koukkuunsa ja innostaa kuuntelemaan viisun uudestaan ja uudestaan.

Lopetus on ehkä hieman helpon oloinen, sitä mukavaa skittafiilistelyä olisi kuunnellut enemmänkin, hyvä meisinki jää vajaaksi, kun biisi jo katooakin.
Ei voi muuta kun repeat.

Tätä rataa vaan poijjat!
0   +1 +2
 
9
Tsiisus 06.05.2005
täähä oli aiva järkyttävän hyvä viisu!!
0   +1 +2
 
9
Timbbach 05.05.2005
Heh. Tyylilaji on ainakin hallussa! Voisi olla ihan suoraan vaikkapa Dalis Dilemmaa... tai vaikka Andromedaa (vaikka onkin vähän suorempaa).

Antzyn vokaalit paranee koko ajan! Ja nuo stemmat toimii toooosi hyvin. Diggailen muuta biisiä, mutta tuo kertsi ei kyllä sytytä... se ei ole biisin kohokohta, vaikka onkin kyllä erittäin tyylin mukainen. Vaatisi jotenkin enemmän nostatusta. Loppufeidaus kyllä tyyliin sopiva, joskin aika nössö lopetus. Olisitte keksineet vaan jotkut sopivat progeiskut loppuun.

Kitarat on yllättävän napakat. Ja sopivasti levällään. Bassokitaraa jäin vähän odottelemaan... missä se oli? Joko soundi oli aika piilottava tai sitten basso veti vaan tosi tiukasti yhteen muiden skittojen kanssa.

Rumpusoundit oli mahtavat... vaan oliko ne trigatut? Bassari oli just oikeanlainen. Tätä lisää. Pellit ehkä turhankin kihinät.

Joopajoo. Nämä jutut tuli ekana mieleen.
Tyylilajissaan 9,5
Mun henk. koht. diggailuaste tänään 7,62 (hehheh Anssi)

--
Timo
0   +1 +2