01

3:45
9.00   1405 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
GREV 18.12.2004
Ensin ajattelinkin että mikäköhän tämäkin on, kun projektin nimi on lähinnä huvittava, mutta yllätyin pahasti...

Soundit ensinnäkin ovat erinomaiset ja niitähän on hehkuteltu aiemmissa kommenteissa jo tarpeeksi, joten niistä ei sen enempiä.

Konerummut soundasi aivan loistavasti biisiin ja hetken luulisi jo että aito rumpali on kyseessä, kun beat kuulostaa niin aidolta.

Kitarointi oli kyllä sekin mieleeni ja kyllähän helvetin hienosti se soi..

Kokonaisuudessaan hyvä biisi, mutta laulut olisi tuonut sitä ilmettä biisiin vieläkin enempi
0   +1 +2
 
9
jimbow 30.11.2004
Ääntensä puolesta kaikki on kunnossa. Kitara kuulosti hyvältä ja muutama tarttuva koukku piti otteessaan. Rummut olivat mielestäni kappaleen selkäranka, sen verran onnistunutta takomista tässä oli. Bassoa en valitettavasti juuri huomannut. Noin minuutin kohdalla ollut piano(?) olisi voinut olla hieman paremmin kuultavissa. Lopun leadkitara oli myös erittäin miellyttävää kuunneltavaa.

Ainoa asia mikä jäi minua vähän kaivelemaan, oli selkeän huippukohdan puuttuminen. Nyt tuntui siltä että kuuntelisin kolme ja puoli minuuttista introa jostakin pidemmästä kappaleesta. Marisen jo mielipideasioista, joten antaa olla. Hyvästä kappaleesta ysi tulee.
0   +1 +2
 
8
The Reaper 18.11.2004
Hyvät soundit, hyvät kitarat, hyvät rummut. Elikkä hyvä biisi... Laulua tosin tähän jää kaipaamaan, mutta käy se näinkin. Vähän voisi kuulostaa paremmalta jos olisi hieman nopeampi tempo tässä biisissä...
Faniutumisen arvoinen biisi...
0   +1 +2
 
8
vexu 18.11.2004
Ihan hyvä ja lupaava pohja, mutta kieltämättä tuon laulun lisäksi jäi vielä kaipaamaan jotain muutakin. Ellei lauluun saada todellista persoonaa niin kappale jää tältään hieman perusmassaan, sillä se lopullinen iskevyys jää vielä uupumaa. Mukana on kuitenkin hyviä ideoita ja soundit toimivat tälläisessä toteutuksessa aika hyvin, eikä niissä ole kauheasti puutteita.
0   +1 +2
 
10
Sä olet kunkku.
Sun soundisi ja sun tyylisi viehättävät mua joka tavalla.
Lauluista viis ,kun sä olet saanut näin vitun hyvää musaa aikaiseksi. Toisaalta olisahan se kaupallisempaa ja toisi äkkiämmin naisia ja kaikkea sitä sun tätä.
Sä olet HYVÄ.
0   +1 +2
 
9
ronkainen_ron 07.11.2004
´lupaavan kuulosta matskua oot saanu aikaseksi, laulut vielä niin se on perkeleen hyvä ;)
0   +1 +2
 
9
Sulphur 05.11.2004
Tämä oli kyllä mellevää menoa! Hienoja riffejä, enemmän tuollaista melodiaa taustalle niinku just siinä kohin enne ku tuo biisi loppu, se täydensi tuota äänimaailmaa just sen verran mun mielestä ku piti, ku se perusriffitys oli hyvää mut siit puuttu jotain. Mut Hyvin tehty nuo rummutki, itse en kyl Syytä niiden tekoon aio enää käyttää =)
Kiip ap te kut wörk.
0   +1 +2
 
chezmoreau 04.11.2004
Täähän on ihan pätevää ja hyväsaundista kamaa. Tosin toivoisin että kertoisit kun tähän on lisätty laulut. Instrumentalina tämä ei kyllä toimi. Ennen sitä ei numeroa tipu :)
0   +1 +2
 
samueltubak 03.11.2004
joo kesken on kun laulua ei oo ja vähän sitä tossa odottelee mutta tosta on hyvä lähtee vetää. ok. hyviä ideoita että varmasti tulee vielä hyviä biisejä. konerummut yrittää olla oikeet.. jos vedät ohjelmoinnilla, nin ois hyvä ottaa kuunteluun ihan muuten huvikseenkin. onhan se kuitenkin yllättävän hyvä. no mut. mitäs tässä, setit kuntoon, katotaan mitä jatkossa tulee
0   +1 +2
 
9
Mutta 03.11.2004
Hyvän kuulosta vokaalit vielä aj avot
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat