Glacier

7:44

Tällainen taustamusaksi hyvin sopiva, äänimaailmaltaan raikas ja suhtkoht yksinkertainen kappale.

Lisätty: 01.03.2005 Frostbite -artistinimen alle, mutta nyt ladattavissa täältä.

9.00   751 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
D-Beat 13.01.2006
Joo täähän on varsin miellyttävän kuuloista tavaraa kaikin puolin. Monotonisuus ei onnistu lainkaan häiritsemään johtuen varmasti hyvästä toteutuksesta ja riittävästä soundimaailmasta. Onhan tämä nyt tässä soinut jo puolisen tuntia ja vieläkin menee ihan mukavasti ongelmia tuottamatta. Seesteinen ja kaunis virsi jos näin voisi sanoa. Miksauskin tuntuu olevan kohdallaan.=) 9-
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 17.05.2005
Kiva huomata sun uusi projekti!=) Soundit alkavat kovin nimenmukaisesti jäätävillä soundeilla. Sopivan yksinäinen on alun tunnelma ja soundiltaan oikein miellyttävä.

Ehkä liian progressivinen omaan makuun, mutta haaveileva tausta ainakin auttaa keskittymisessä. Tämä olisi todellakin omiaan taustalle. Olisi oikein mukavaa tehdä jotain luovaa tämän soidessa taustalla.

Tulin ajatelleeksi vasta paremmin, miksi kuuntelen niin vähän vokaalipitoista musaa... olen niin yksinkertainen varmaan, että sanoitukset katkovat omaa ajatusta ja tekevät epämiellyttävän olon... siis en yleistä... ajauduinpa taas ohi aiheen.

Pehmeä miksaus miellyttää kyllä tässä oikein paljon... Fiilikseltä antaisin tälle kyllä ehdottomasti kiitettävää, mutta musiikilliseti tämä toistaa itseään aika pitkälti...

Ehkä on hiukan hyödytöntä kommentoida tätä, mutta tulipahan silti kommentoitua... kas... olet muuten 500 kommentin saaja... varmaan pitäisi kehittää sulle joku palkinto?;)

Jätän tämän kyllä koneelle ja testaan miten tämä toimisi taustana. Tiedän kyllä että toimii. 8½
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta