Sekosampleri

Tohtori | 11.01.2009 | Beat
4:54

JAMAN!!

Pitkästä aikaa. 4 pätkän kyhäelmä. Hyvää uutta vuotta kaikille! :)

9.43   973 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kare_ 07.02.2009
mitä helvettiä. tohtorilta uutta materiaalia! ilmeisesti maailmankirjat sekaisin!
ei vain,
kolmas biitti potkii omaan korvaan eniten muhkean bassoarpin ja viulujen yhdistelmällä! oikeastaan kaikissa näistä tykkään kovasti elektrohenkisyydestä, joka sekoittuu johonkin muuhun. äh, väsy, ei kykene ilmaisemaan asioita enää :) joka tapauksessa pitkästä aikaa kivaa kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
9
Nuke 13.01.2009
En osannut koskaan odottaa sinulta tälläistä, opiskelu ja keikkailu on näköjään vaikuttanut ;)
Skottilaiset säkkipillin-kaltaiset soittimet ja real-a-like-rummut on jännä yhdistelmä. Kivan tasapainoinen maisema.
Näitä voisi tunkea jonkun lord of da kings - leffan tunnariksi, sen verran jyhkeää :)
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 12.01.2009
Eka. Aika bänger. Ei ihan mun makuun tää

Toka. Tää on ihan hauska :) peruskomppi jytää soundtrack -tyylisen maalailun päällä ja kyllä tähä varmaa aikamoisen suomihiphop -hitin sais joku osaava tehtyä. Huilu ehkä vähä leimi

kolme. Meni ohi ku pelasin pokeria. Oli kasisetti :D

neljä. Meininki jatkuu tuttuna ja turvallisena. Sankarihko meininki tässäkin.

Ehottomasti paras oli toinen tausta. Kolmas meni vähän ohi.
0   +1 +2
 
djNK 12.01.2009
Jahas kommentoidaas välillä tännekkin....

1. hassunhauska rumpukomppi... rumpujen saundit ehkä vetää lopputulosta alkuperäis ideasta poispäin.. tuossa päämelodian saundissakin on ehkä jotain sumuisen epäselvää.. melodia ei niinsanotusti erotu .. en tiedä sitten. äänimaailmana toimii omalla tavallaan.

2. hmm.. mukavan täyttävät saundit.. vauhdikkaan simppeli rumpukomppi.. jostain syystä ei voi välttyä kuvittelemasta nordmania.. melodiakulku on hyvä, ehkä hieman sankarillinen.. mitään elementtiä et ole jättänyt raa-aksi tai ainakin kaikki kuullostaa suhteellisen prosessoidulta. hyvä asia jos nykyistä hifi meininkiä ajattelee. henkilökohtaisesti joskus lievä saundien raakuus tuo enemmän tehoa jos tällaista tunnemaailmaa ajatellaan... tietysti hyvän maun rajoissa. plussapisteitä tuosta huilun ja tuon hiukan viulunkuuloisen saundin käyttämisestä.. niistä kai tuo nordmanitaatio tuli.

3. hmm.. taas jotenkin melodian iskut sumun peitossa.. tuntuu että jotenkin kaipaisi atakkia noihin melodiaa tukeviin elementteihin tai jotain. pehmeitä on saundit. semmoisena aaltona tuo melodia kulkee eteenpäin.. rumpukompissa on hyvät iskut mutta muihin saundeihin iskevyyttä kaipaisin lisää..tuo kaiken keskellä menevä syna vähän korostettuna toisi paljon rytmiä tähän. taustalla kuuluu välillä paloja näteistä saundeista.

4. kolmosen ja tämän välillä ei paljon huomaa äänimaailmassa eroa... lisäyksenä nuo orkku-iskut.. muuten semmosta kuoro-string pad menoa..
sen sijaan tuo ( säkeistö? )- osuus toimii hyvin.. löytyy meininkiä hyvin eroteltuna rytmikkäänä puskemisena. rummut tässä ehdottomasti joukon parhaimmat......

mjuu... tuossa ne mitä nyt tuli äkkiseltään mieleen.. loput asiat onkin sitten sen verran hyvällä mallilla ettei niistä ole mitään sanottavaa...

numerolla en arvostele kun on jotenkin järkyttävän vaikea asettaa minkäänlaista skaalaa enään nykyjään... ei muuta ku KORGi laulamaan..
0   +1 +2
 
10
Setittäjä 11.01.2009
Mukava kuulla tältäkin suunnalta uutta materiaalia! Taito on pysynyt viime kuulemisesta hyppysissä ja meininki kuulosti erittäinkin hyvälle. "Tohtori tuottaa lähinnä melodisia ja täyteläisiä taustoja eri artisteille. " Näissä ainakin väite piti hyvin paikkansa. Melodiat erittäin toimivia ja koukuttavia. Eniten näistä miellytti toinen ja kolmas pätkä.

Lisää vain tulemaan!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta