Data Styx

Technosystem | 29.07.2006 | Experimental
2:36

Rohkeampi tempo, intensiivinen syke, kokeileva, lyhyehkö pätkä, 9/8. Bassotkin käyttävät kokonaisvaltaisemmin ylätaajuuksia ja ovat miksattu todella taustalle. Rumpujen munattomuus kyllä vähän jäi kyrsimään.

Pidän itse eri raitojen dry/wet-kontrasteista.

Ja kyllä, urkujen efekti on suunniteltu rikkomaan peak parissa kohdassa. Se vain kuulosti niin coolilta että oli pakko laittaa.

0.00   270 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 18.12.2006
Hei, ei. Klippausta ei saa tapahtua, ei vaikka se kuulostaisi kuinka coolilta. Oikea tapa olisi sitten vaikka rendata tuo haluttu kohta ja käyttää sitä lasketulla volyymilla, jos välttämättä haluaa kyseisen efektin (tosin parempiakin tapoja on). Klippaus rikkoo korvat, laitteiston ja kaikki standardit (joita ei ole huvikseen kehitelty :) (ps, ymmärrän kyllä efektin jota haet, ja esim tuossa 1:42 kohdalla se kuulostaakin hyvältä, mutta tosiaankin, väärin toteutettu).

Tuo pilipalihtava synajuoksuttelu joka on alusta alkaen mukana on hyvin miellyttävä. Soinnut toimivat hienosti, tuo loppupuolen maltillinen syna on hauskan kuuloinen ja 9/8 toimii kivan kuuloisesti. Ja urkusaundi on toki toimiva. Piano jossain taustalla kuulosti aika laiskalta. Kaiku kuulostaa presetiltä, eli käytännössä siltä ettei sitä ole oikein hienosäädetty biisiin kunnolla ja huolella.

Siistiä meininkiä. Hiomattomia särmiä on vielä aika paljon (ja siis kyllähän särmää saa olla mutta tässä se kuitenkin mielestäni vielä johtuu siitä ettei ole vielä oikein tiedetty miten tehdä, ei niinkään tarkoituksellisuudesta) mutta tiedän että tästä kehittyy ajan saatossa vielä hyvinkin mielenkiintoista tavaraa. Tai on tämä jo mielenkiintoista, mutta vaiheista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat