In the Movies

tang | 21.01.2005 | Psytrance
10:19

Draama ja tragedia... Uudempi versio biisistä, jos kohta taidan koittaa vielä masteroida paremmin.

10.00   432 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jukka1 27.02.2005
Tää oli helvetin hyvää psykee mun mielestä. Tai siis niinku jäbähä on muusikko.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.01.2005
Ehkä vähän korville käyviä melodioita, tai oikeammin soundeja tässä alussa. Aika hassu alku psykebiisille, tässä on tällaista mahtipontista suuren rahan jenkkileffan soundtrackmenoa. Parin minuutin kohdalla tulee toi bassopumputus mukaan... Voi VITTU miten fätti soundi, auh. Biitin alkaessa meno kyllä oikeasti nousee korkealle. Toi kolmen minuutin kohdalla tuleva polyrytmi oli aivan vitun loistava idea, lisää tällaisia psykeen! Huh miten tykkiä. Rytmillisesti luovat, omaperäiset ratkaisut saavat minut aika poikkeuksetta tykkäämään.

Neljän minuutin tienoilla oikein hyvä melodia taas. Ja voi että noi bassot jaksaakin vaan olla syvät. Tätä on melkeinpä pakko vääntyä hetkeksi tanssimaan, niin hyvää menoa tämä on! Toi etninen ölinä joka toistuu tän biisin aikana useamman kerran ei kyllä vakuuta. Tai ihan hauska sample mutta rasittava.

Sit nää taustalla veivaavat nestemäiset soundit toimii hyvin. Kahdeksan minuutin jälkeen tuleva triolimeininki on taas tosi piristävä ja omalaatuinen. Hemmetti, miksi jengi ei hyväksikäytä enemmän polyrytmejä ja muuten vain vinksahtaineita rytmiikoita?

Loppu on vähän turhan lepsu, päällekäyvämpi meininki toimis ja sillee. Mut tää oli oikein hyvä ja erilainen biisi. Tyck.
0   +1 +2