Reality Check

tang | 15.03.2005 | Psydub
7:49

Dubbivaiketteet on ilmassa, mutta roikkuu siellä muutakin. Nyt vihdoin versio johon alan olla tyytyväinen. :)

0.00   518 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 02.05.2005
Hemmetti. Täytyy sanoa, että sinä olet artisti, jonka tuotoksilta olen jo antanut itselleni luvan odottaa jotain todella omaperäistä ja poikkeuksellista. Se ei petä taaskaan!

Mistähän lähtisin liikkeelle? No otetaan nyt vaikka noi melodiat. Siis aivan käsittämättömän tyylikästä ja ennen kaikkea omalaatuista tavaraa. Täydellisen toimivalla tavalla. Maistan tässä jotain vanhaa pelimusa- ja trackerhenkeä, mutta aika pienellä ripauksella. Loput ovat jotain muuta. Tangia.

Tämä herättää jotain ihan käsittämättömiä tunteita joita en muista saaneeni oikein mistään musiikista aikoihin. En nyt suoranaisesti tarkoita tällä musiikillista hyvyyttä (jota biisissä kyllä riittää) vaan jotain muuta. En tiedä. Ehkä jotain kummallisia nostalgisia viboja, tai jotain. Nautinnollista.

Soundit ovat kohdallaan ja tasapainoiset. Pientä rosoisuutta aistin jostain, mutta ei erityisen häiritsevästi. Kehittymisen varaa on, mutta niinhän kaikilla. Jälleen todella fätti bassosoundi ja syvä bassolinja takaavat musiikillisen tajunnanlaajennuksen. Kick voisi olla pikkuisen kovemmalla, mutta toimii näinkin. Vinkuvat synasoundit ovat kohdallaan, efektoinnit toimivat myöskin hyvin. Biisissä on paljon sisältöä ja vaihtelevuutta ja tunnelmaa jaettavaksi vaikka kokonaisen kehitysmaan lapsikannan kesken (anteeksi, tuo oli huono). Noi jotkut kielisoittimet tuolla neljän ja puolen minuutin tienoilla futaavat todella hyvin, samoin vokalisoinnit.

Soittaisin tämän mieluusti joskus jossain bileissä chillipuolella. Voisin kuvitella tämän uppoavan aika hyvin raukeissa tiloissa lojuvaan bileporukkaan aamuyöllä.

Aika vitun vahvaa tavaraa kyllä. Musiikkisi ansaitsisi paljon enemmän huomiota kuin se on tähän mennessä saanut. Otan tehtäväkseni promotoida mahdollisimman monelle, tämä vaatii sitä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat