Ai Tarak

Sakka | 22.08.2022 | Alternative Rock
3:50

Tetuninkielistä raskaampaa rokkia. Ai tarak kääntyy suomeksi vaikka orapihlajan piikiksi ja laulu kertoo siitä miten ihminen haluaa päästä eroon piikistä lihassaan. Mikä se piikki kelläkin sitten on jää kuulijan päätettäväksi.

7.71   56 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kitara 5 päivää sitten
Piikki lihassa. Hyvä teema biisissä, vaikka vokaalit ovatkin hepreaa kuunnella. Soundaa euroviisuilta. Akustinen rytmikitara taustalla rimmaa ihan hyvin muuhun ja ei hyppää silmille. Vähän nuo säröskittat olisi kaivannut jotain, no, jotain, en tiedä mitä. Aika punkit ja muuten biisi rokkia. Kyllä tää seiskalla futaa...
0   +1 +2
 
Begemot 12.02.2023
Kiva nimi projektilla. Tetuninkieli? Nämähän on sellaisia sävelkulkuja, jotka näillä leveyspiireillä toimii aina.

Itselle olen vasta harjoittelemassa miksausjuttuja. Jokainen kappale kuulostaa eri laitteilla vähän erilaiselta ja makumieltämyksiä monia. Rummut toimii hyvin, bassoalue kumisee ehkä hieman?
0   +1 +2
 
7
matti kutri 07.02.2023
Hyvin toteutettua rockettia. Biisi ei vaan kolahtanut.
0   +1 +2
 
7
Melkein kyyneleet alkoi valuu heti alussa, oli niin herkkää :) kitarasoundit jotenkin hieman tunkkaiset(niiden säätöihin kannattaa panostaa). Ei hassumpaa todellakaan! pistäkää kitarasoundit kuntoon niin homma rokkaa kunnolla
0   +1 +2
 
Snacke 22.12.2022
Kerrankin ei tartte kuunnella maailman yleisintä rock kieltä eli paskaa englantia. Seuraan heti tämmöistä, kiinnostavaa kamaa. Kannattaa palata Mikseriin aika ajoin. Mulla piikkejä on riittänyt mutta aika hyvin olen eroon päässyt.
0   +1 +2
 
8
Sinus 02.11.2022
Miksaus on mielenkiintoinen, mutta ehkä se nimenomaan luo tunnelmaa omalla tavallaan tähän. Pidän tästä folk tunnelmasta!
0   +1 +2
 
7
Pitk 15.10.2022
Biisin kokonaistaso on aika hiljaisella, pientä masterointia / tutustumista LUFS-mittarointiin (JuuTuubi auttaa...). Laulussa aika hyvä tunnelma, virettä kannattaa treenata etenkin kovempaa lauletuissa osuuksissa ei ihan osu. Hiljempaa kun mennään on paremmin kohdallaan ja muutenkin toimii paremmin. Kokonaissoundi aika latte ja demomainen. Särökitaraosuus hajottaa biisin ihan täysin. Valitettavasti. ALun tunnelmointi selkeästi biisin paras osuus.
0   +1 +2
 
8
Nirz Satan 14.10.2022
Oiva rokkikappale! Laulutyöskentely varsinkin aiheutti fiiliksiä, vaikka sanaakaan en ymmärtänytkään. Tai ehkä juuri sen takia. Loppupuoliskon vauhdikkaampi groove tuli just sopivasti puskista, arvostan. Oikeastaan toi lopun vaihdos fiiliksessä oli se mikä erotti tän mun korvissa kasin biisiksi seiskan biisistä.

Jos jotain kehityskohteita miettii, niin rumpusoundia vois hioa, jollei tää ole just se mitä tarkoituksella haetaan. Ainakin itselläni oli ton basarisoundin nielemisessä vähän töitä.
0   +1 +2
 
Kostiainen 14.10.2022
Oli laulukieli mikä hyvänsä niin kyllähän suomalainen melankolia tässä kuuluu. Voisin kuvitella tämän aamuyön musiikiksi kun kävelet laskuhumalassa yksin sateessa kotiin.
0   +1 +2
 
8
Paxor 11.10.2022
Nice song, chords, song itself and the vocals was good. There is room for improvement in the guitar sounds and for better solos but otherwise good song.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2