Revolution Monkeys - RenegadeBabe

5:04

Jotain samplea tulevalta albumilta. Hieman rosoisilla soundeilla vielä kun ei ole vielä masterointiin raidat kunnolla päässeet. Biisi feidattu ulos n. puolivälissä tarinaa. Kokonainen biisi ilmestynee mikseriin kunhan saadaan vaan raidat kunnolla miksattua ettei korvat ja kaiuttimet hajoile turhaan.

8.00   507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

igetbored 22.08.2006
kunnon mössöö.. ehkä toimii sit masteroinnin jälkeen.
0   +1 +2
 
jaskak 16.06.2006
tosiaan rosoista saundia. ne jos saatte selkeämmiksi, voisi yrittää jonkun tolkun ottaa. nyt meni kyllä liian sekavaksi just huonojen saundien vuoksi.
0   +1 +2
 
Piru Kange 15.06.2006
Rankkaakin rankempaa murinaa. Näemmä kaikenlaisilla hälyäänilläkin pystyy tekemään äänitaidetta. Minua tämä ainakin ahdistaa, enkä oikein jaksa syttyä tähän. Mutta mutta... hyvä musiikki on kuulijan korvassa. Sitä oikeasti ihmettelen, että kuunteleeko joku tällaista oikeasti, vai onko tämä enemmänkin äänitaiteilijoiden luovuuden osoitukseksi väsättävää musiikkia?
0   +1 +2
 
Snacke 14.06.2006
perkuleen kone rupes piiputtaan justii puolessavälissä, tuli úber rosoista. kaoottinen raita, tuli paniikki, mun päässä soi tollee ku mä oon katsastamassa kuplavolkkaria ja se setä hakkaa ruuvarilla mätää pohjaa.
0   +1 +2
 
8
medium 07.04.2006
hc-meininki!
ihan hulluu, tosiaankin vielä ehkä vähän turhan puuroutuvaa soundia...matalalla mennään.
ihan hyvältä kyllä kuulostaa...
aamun sekavuustilat ja kouluun lähtö saivat juuri boostauksen...
kuin koktaili-tikku....naps!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat