Evolution of Synaesthesia (Final Edit)

Re-Vision | 27.01.2003 | Synthpop
5:47

Evolution of Synaesthesian Finaali versio. Re-Vision projektini esikois kappaleen paranneltu versio. Sahabassoa, 808 rumpuja ja sekalaisia haikkoja, Delay Lama joikuamassa ja Dave muonin syna liidinä melkoisilla efekteillä. Haikeahko Synthpop kappale. Omasta mielestäni hyvin toimivat elementit jotka jaksavat kantaa kappaleen loppuun asti hyvin. Älkää ihmetelkö outroa, pikku moka jota en enää jaksa korjata. Vokaalit myös sopivat tämäntyyliseen musiikkiin, joten jos on tarjottavana sanoituksia taikka laulua niin mailia vaan red@mikseri.net osoitteeseen. Niinjoo, jos olisin aikasemmin tajunnut käyttää DC correctionia niin olisi saanut tasot noin 20% korkeammalle. Mutta tehty mikä tehty, en enää jaksa korjata :)

9.14   5026 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Chaos Crew Dj's 27.03.2005
Aah, loistavaa.. Biisin tunnelma kantaa alusta loppuun saakka hyvin. Melodia on mielestäni todella liikuttava/koskettava. Tämä laittoi suun hymyyn ja jalan heilumaan.

-Ivan E-
0   +1 +2
 
nothin 20.06.2004
Parin kuuleman jälkeen ihan tarttuvaa materiaalia. Yksinkertaisista aineksista yksinkertaisen menevää.

Kyllähän tuo delay llama voi toimia jos sitä käyttää oikein, ja tässähän se passaa hyvin: yhdessä basslinen maukkaan rapeuden kanssa menee ihan nappiin. Leadi hyppii jokseenkin nenille, liikaa ylätaajuuksia. Ei kokonaan huono, sillä samalla se repii vähän väriä kappaleeseen. Joku kompromissiratkaisu ehkä paikallaan? Niin kuin ylhäällä jokunen jo onkin maininnut, pienet lisämelodiat eivät tekisi ollenkaan pahaa, kuten ei myöskään muu lisähilke. Itse biisi jaksaa kantaa itseään hyvin loppuun, joten rakenteessa ei ole valittamista.
0   +1 +2
 
9
dzc 05.08.2004
2:42 eteenpäin kiitettävää matskua, ei kyllä alussakaan mitään valittamista. Silti jäin odottamaan jotain loppuhuipennusta tjsp.
0   +1 +2
 
10
mevert 20.12.2003
Hieno kappale. Tää oli selvä 10+ mut sitä ei voi antaa niin anoin tästä sitte 10 .
0   +1 +2
 
10
Ture 15.07.2003
joo..kuten edellä mainittiin niin pelkällä buzzilla tehtynä tämä on aivan huippumatskua...ehdoton 10 jopa 10puol
0   +1 +2
 
9
Buhis 13.07.2003
Onhan tää soundeiltaan ja toteutukseltaan huippuluokkaa. Myös melodiat iskevät ihan mukavasti tällaiseen trancediggariin ;) Tuo eka leadi tulee vain hiukan liian korkealta, ja (ainakin mulla) se käy vähän korviin. Kyllä tää todella hyvää synthpoppia on, mutta ei kuitenkaan yllä Detektor Elevenin biisien tasolle ;)
0   +1 +2
 
8
Che 10.03.2003
Ihan baska. No ei.

Alkaa todella lupaavasti ja tuo päämelodiakin on ihan jees -tasoa, mutta jotenkin saundimaailma on hiukkasen liian köyhä minun makuuni. No, minä olenkin väärässä, mitä yleisiin mielipiteisiin tulee. Hyvä biisi, ei siinä mitään. Nih, pidä arvostelus, ADOM-peelo.
0   +1 +2
 
8
LoSight 28.02.2003
Hyvä melodia ja kaikkee... ikävä kyllä en ole mikään synapoppi fanitusmaximus... joten en oikeen mitään säväreitä tästä saanut.. kivat soundit paikkapaikoin vaikka leadi nouseekin välillä korviakin vihloviin korkeuksiin...
Kyllä tuo melodia on jokatapauksessa ton biisin paras osa-alue kun soundit ei MUN huom! MUN mielestä ole mitään päätä huimaavia.. et asenne kasin annan...!!!1!!
0   +1 +2
 
7
Tune 27.02.2003
ihan mukavaa poppista. mutta toi lead melodia on ihme taajuuksilla ja kuulostaa lähinnä joltain hikiseltä kissan kiusaamiselta. =)
aika riisuttua musaa. minun mielestä vain.
vokaalit mukaan niin saat jotain lisää ja parempaa. säröt pois. =)
0   +1 +2
 
Q 27.02.2003
Kahden normaalikuuntelelun jälkeen jäi mieleen jonkun verran liian kevyt alapää ja yleisvaikutelma oli, että aika diskanttivoittoista, muuta ei juuri jäänyt käteen. Kuuntelin kuulokkeilla vielä ja nyt sitten tulee sen perusteella kommenttia. Alapäähämäys tuli, kun juuri technoa paukuttelin, niin korvat tottui siihen, ignoraa alku siis. :) Alkaa kivasti munkin suunsoitolla, mutta soundi on kuitenkin aika kuiva, eli ehkä siihen olisi voinut jotain pientä modulaatiota heittää, ehkä kaksi delay-lamaa ja toinen hieman kirkkaammin vaikkapa. (mainos: Konec:n seuraavassa biisissä munkkikuoro hoitaa "303-narinat", joten juuri asiaan perehtyneenä puhun siis:) Sahabassline toimii ihan hyvin, mutta sen tueksi tarvisi jonkun hieman napakamman toisen blinen tai sitten vaihtoehtoisesti voisi viskata esim. selloa mukaan, kontrabassokin kävisi mainiosti. Biitti, parin ekan kuuntelukerran aikana tuli mieleen että mihin ne variaatiot on jääneet. Jännä yksityiskohta muuten; "never tasabiitein", mutta kuitenkin ohaikka vetää kyseistä polkua, vaikka onkin hieman kaikua yrittämässä hämäämistä. ;) Breakbeat olisi biitin tueksi aivan loistava vaihtoehto, on tuo 808-biitti sen verran kuiva noin. Tuo synaliidi, en taidakkaan olla tutustunut kyseiseen vsti:n saloihin, mutta ihan hyväsoundinenhan se on, vaikkakin edelleen on aika korkea ja melodia tuntuu hieman hyppivän. Eli kun vertaa esim. basslinea ja melodian skaalaa, niin hieman konfliktia löytyy, vaikka ei tavallaan kuulostakkaan huonolta, hieman päättömältä vain. Ja ehkä kevyt phaser olisi sopinut joihinkin vaihtoihin, hieman rikastuttamaan. Liidin stereovaikutelmasta plussa, hyvin on kaiku pysynyt kuvassa mukana, eikä poukkoile ihan miten sattuu. Ja tuo narina, se nyt kuulostaa aika pitkälti ylimääräiseltä, tilalle olisi voinut laittaa vaikka jotain pientä fx:ää (vrt. "Nymf" 0:35) Buzzin fm-synilla saa hyvin sopivia kohinoita tälläiseen matskuun, tarvitsee vaan pistää kiva efektilinkitys. :) Kokonaisuutena biisi on ihan ok, mutta liidi kulkee liian kerkealla ja jonkun asteinen kuivuus vaivaa alusta loppuun. Vokaalit saattaisivat olla suora ratkaisu, koska silloin taustat menettävät hieman merkitystä kuuntelijan korvissa. Taustamusiikkina menee, mutta mielestäni tällä ei radioon vielä selvitä, biisiä väheksymättä. Jälkituotanto ja masterointi vielä lopullisesti kuntoon niin seuraavalla biisillä on hyvät lähtökohdat, mutta opettelemallahan sitä vain oppii. :) Saatanpa remixata tätä, kunhan nyt ensin katselen omat kulkevat projektit läpi, siitä sitten myöhemmin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta