Smoke Of Oblivion

Perception | 15.07.2006 | Death Metal
2:29

Demo 2006:lta

9.00   1781 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sadman 07.09.2006
Jätkillä on kyllä pullat hyvin uunissa. Suurimmat häiritsevät asiat liittyvät miksaukseen. Laulu on peitossa, tuplabasarikohdissa basarit tulevat ärsyttävän paljon yli muusta setistä, ja kaiken kaikkiaan saundeja vaivaa turha kiltteys, tulee visio sellaisesta opistodeathista, näen mielessäni klasarisoittajat istumassa ringissä tuoleilla oikeaoppisessa asennossa ja soittavan "oikein":D

Lähinnä asia korjaantuu tarkemmalla miksauksella, ei niinkään välttämättä äänitystekniikoita muuttamalla. Kitaroihin vaan härskisti äänityksen jälkeen terää, bassoon säröä, lauluun sylkeä, sen jälkeen kaikkeen todella tiukka kompressointi, niin alkaa purra.

Muuten kaikki on todella hyvällä mallilla, soitto toimii, ja biisit myös. Ainoa ongelma on se, että tällaista kamaa on tehty paljon ja todella hyvin jo valmiiksi - ehkä musiikkiin voisi yrittää tuoda jotain uutta? Kitarasoolot ovat itsestäänselvyys, niitä soisi kuulevan, mutta lisäksi musiikkiin kaipaisi jotain muutakin. Jos haluaa mahdollista kaupallista menestystä, niin musiikkiin voisi tuoda elementtejä jostain bändistä jota diggailee ja joka on ehkä suositumpi, mutta ei niin suoraan tästä genrestä, tai vaihtoehtoisesti jos haluaa mennä pois päin kaupallisuudesta, niin härskimmin vaan vielä brutaalimpaa menoa jostain Rotten Sound -akselilta, niin ei varmasti tarvitse pelätä teinityttöjen invaasiota keikoille. Mutta enivei, totesin biisit varsin toimivaksi kamaksi ja odotan kuulevani uutta materiaalia.
0   +1 +2
 
9
Saunavihta 17.07.2006
Tämäkin on hyvä biisi....parempi ku toi Legacy For The Dead.....

Saundeista sitä samaa...
0   +1 +2
 
9
K-E 17.07.2006
Mukavan teknisellä otteella paiskitaan menemään, mutta homma ei ole pelkkää tyhjänpäiväistä kikkailua, vaan hyviä riffejäkin sieltä löytyy. Minulle tästä tulee Origin mieleen. Örinävokaalit ovat todella onnistuneet, vahva suoritus vokalistilta. Soundeissa ei ole valittamista, mitä nyt bassoa olisi voinut nostaa enemmän esiin.
0   +1 +2
 
8
EMU-THE-ANIMAL 16.07.2006
Kova biisi tämäkin.. välistä tulee mieleen amoral.. tekininen mättö pläjäys joka iskee moukarilla päähän!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat