The Ultimate Fate of the Universe

P. Virta | 17.07.2007 | Soundtrack
3:10
9.33   792 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

BullHill mja 26.10.2007
Hieno soundtracksävellys. Hyvin soitettu ja orkesteroitu sovitus. Hyvät saundit tässä voimaa ja dramatiikkaa sisältävässä tunnelmassa
0   +1 +2
 
9
Quasitaattori 01.09.2007
Mahtavat, tärisyttävät saundit. Kun kuuntelen vanhalla tietokoneellani ja winukan mediaplayerillä ja radio kuulokkeilla tulee musiikkiin pumppaava korkeampia ääniä vaimentava ilmiö joka pilaa musiikin silloin kun mukana ovat nuo mahtavat maailma järisyttävät bassot. Nyt kun oli aikaa kuunnella mikserin soittimella, ei vaimentanut diskantteja vaikka oli bassoa ja paljon, tuli mahtavat tunnelmat hienot soundit ja valmis sankarimeininki. "Vokaalit" niin hyvät kuin tällä tekniikalla mahdollista. Tässä on potentiaalia vaikka minkälaisiin projekteihin.
0   +1 +2
 
9
Biisin äänimaailman laajakantoisuus, ponnekkuus ja maalaileva ote olisi mielestäni kaivannut hiukan pidempää kestoa biisiltä.

Nyt tämä ikäänkuin tupsahtaa omia aikojaan johonkin mihin lie, katoaa, ja voimaa olisi ollut ehkä noin kasimuuttiseen biisiin (pikainen arvio))))

Kesken jäi tämä "leikki", tosin ei tämä leikkiä ollut vaan totista totta, pontta, vimmaa ja uskallusta. Naan lyhyt, niin lyhyt, nyt olisi pituudellakin merkitystä todella paljon, tästä olis voinut muodostaa hyvän ja kestävän, pitkähkön biisin, josta ei hevillä toipuisi :).
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat