Sneaking freak

P. Virta | 29.02.2008 | Soundtrack
2:12
9.60   1476 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jussi Huhtala 27.09.2008
Kävin katsomassa Flamman "Narrien uni" esityksen ja tämä olisi sopinut siihen kuin nyrkki silmään!
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 07.03.2008
Hyvä sävellys mukavilla soundeilla. Taitavasti tehty sovitus hienosti soitettuna.
0   +1 +2
 
10
Hovinarri hiipii keskiyön tienoolla jossain linnan salakäytävillä kuunnellen kuninkaallisten salaisuuksia.

Avaa hitaasti hiukan narisevan oven, kuikuilee ympäriinsä, linnan salissa esittää oman performanssinsa. Poimii notkuvalta pöydältä rasvaisia pikkusuolaisia ja nauttii valtavasta maljasta viiniä.

Jatkaa kujeilevaa tanssiaan, linnanneitokin jo havahtunut ja käyskentelee kynttilänjalka kädessään katsomaan mitä ihmettä salissa tapahtuu.

Hovinarri kietaisee kätensä neidon hartioille ja houkuttelee kanssaan tanssimaan, ja ahh, suudelmahan siitä palkkioksi lankeaa narrille.

Jotta joo, näin minä tämän kuulen :)
0   +1 +2
 
siiki 27.04.2008
Ohho, kappale alkaa niin upealla tyylillä että saakutta. Makeeta jätkä! Hienoja soundeja oot muutenkin löytänyt tänne. Ehkä miksaus olisi voinut olla vähän "tasapaksumpi" mutta eipä se nyt tässä niin hirveästi häiritse kun ei se kuitenkaan kokonaisuutta mitenkään ihmeemmin syö. Periaatteessa melodioiltahan tämä on täysin perus elokuvamusiikkia mutta joku tästä tekee mukavan kipaleen. Toisaalta soundit olisivat ehkäpä saaneet olla hieman taianomaisemmat kun melodiatkin tuollaiset ovat ja sitten toinen mikä jäi harmittamaan niin pituutta kappaleelta olisi saanut löytyä runsaasti enemmän. Uppouduin niin täysin kappaleeseen että aluksi luulin tämä olleen joku 30 sekunnin pätkä mutta oli tässä sentään pari minuuttia. Helposti kuitenkin olisi viitisenkin minuuttia tällaista rallatusta jaksanut kuunnella. Periiaattessa tässä oli vain pelkkä "koukku" että niin sanottu kaikki turha oli jätetty pois. En mä oikein mitään muuta tähän hätään keksi. Tosi kiva kokonaisuus, se miksaus nyt olisi ehkä tosiaan voinut vähän tasapaksumpi olla. Muuten erittäin kiva! ^^
0   +1 +2
 
8
Ossy 30.05.2008
Sävellys on hieno, midi paistaa läpi liian voimakkaasti, siitä miinuksia.
0   +1 +2
 
10
starts 04.03.2008
Loistava. :) Tässä todellakin tulee mieleen kumma heppu hiipparoimassa. Melodiat on loistavat ja tunnelma täydellinen. Soitinvalinnat on täydelliset, hyvä kolmiulotteinen maisema.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat