Magic Carpet

Overnite | 29.07.2006 | Rock
3:29

Magic Carpet toivoo sinun pääsevän hetkeksi irti arjesta, rentoon tunnelmaan, unelmiin joissa voi olla jotain muuta, jossain muualla kuin tässä.

8.70   7766 kuuntelua

Kappaleen sanat

Why don’t you come here, lovely
Lay down next to me
Shut your beautiful blue eyes
And hold on tight
Feel the excitement floting down
Down to your stomach
We’re taking this little trip
So concentrate no matter what

We’re flying across the satellite skies
We’re floting beyond the mountains like butterflies

You and I
We found eachother
You made me analyze myself
And I let you in my world

We’re taking off to the land where we’ve never been
I show you this magical place called loversland
We’re flying across the satellite skies
We’re floting beyond the oceans like butterflies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ex4 15.10.2011
Toimii todella. Letkeää, hyväntuulista musaa todella viimeisteltynä tuotoksena.
0   +1 +2
 
aarof 08.07.2010
Hyvä "viola"-tyyppinen lauluääni. Muistuttaa Niam Cavanaughin (Ire in ESC -93, -10) persoonallista ääntä. Tältä ääneltä olisi hauska kuulla kiljahtelevaa revittelyä. Hyvä saundi biisissä. Uskottava.
0   +1 +2
 
8
tukala 10.02.2008
Niin, kitarasoolosta unohdin mainita edellisessä. Mukavasti rikkoi rajoja ja kapinoi perinteistä "kaks venytystä ja tilutus, toistetaan tarvittaessa" -kaavaa. Siispä nostankin nyt hattuni ilmaan hyvästä ROCK-soolosta :)
0   +1 +2
 
8
tukala 10.02.2008
Joo, Biisi on kaikin puolin onnistunut sävellys ja erityisesti laulajan tekniikka lämmitti sydäntä. Toi genre... rock? Ehkä bossanova/Gospel jossa pyöreät reunat teroitettu :)
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 16.05.2007
Häkellyttävän vahva laulaja, huomioon ottaen tuon kitaran soiton tuossa ohessa, Porcupine Treetä selaamalla löysin tänne, parasta tämänsuuntaista soljuvaa poppia mikserissä. Hieno mukaanraapaisu Steven Wilsonin tapaan tehdä musiikkia, noissa laulua tukevissa melodioissa ja kertosäkeeseen tulevassa rähisevässä kitarassa. Suhteessa PT:hen kappaleen ehdoton etu on se, että se tietää koska kannattaa lopettaa, ideat on hyödynnetty loistavasti juuri oikeaan hetkeen asti, jolloin toivookin olevan biisin vaihtumisen aika, tai uudestaan kuuntelun.

Lyriikoiden puolella ei mitään henkeäsalpaavaa, hyvää perus taustateeman luomista. Aika funk meininski jäi päällensä.
0   +1 +2
 
9
Jazzmaster Flex 14.04.2007
Kivaa poppirokkia, miellyttävän kuuloinen yleissoundi tosiaan koko bändillä! Ette oo ahtanu tähän biisiin liikaa kamaa, joka pilaisi koko biisin täysin. Ainoa asia mikä mua tässä häiritsi oli toi usein yllämainittu laulun hiljaisuus kertsissä, mutta se lienee täysin miksaustekninen ongelma. Kitarasoolosta ei myöskään meinaa saada selvää. On aina mukava kuunnella laadukasta musiikkia tältä nettisivulta, ja tämä täyttää vaatimukset :) Myyvän kuuloista kamaa.
0   +1 +2
 
9
PJS 19.03.2007
Diggasin ihan pirusti. Laulajan ääni toimii täysi ja sovitus toimii enimmäkseen tosi hyvin. Säröskittan suhteen pitäis kyl munsta joko jättää se kokonaan veks tai sitten tehdä siitä päällekäyvämpi, silleen et se ei jää sinne taustalle puuroksi vaan tulee laulajan äänen kanssa ns.päin naamaa. Soolokaan ei loppupeleissä vakuuttanut, kenties jotain rauhallisempaa himmailua, tai sitten kokonaan pois.

Mut piruvie, tulkaa poriin keikalle ni lähen fanittamaan.
0   +1 +2
 
9
poo 28.01.2007
Hieno tunnelma biisissä. Laulu ei jättänyt kylmäksi ja sovitukset oli jees. Siistiä helinää kitaroissa.
0   +1 +2
 
7
Pixe 21.10.2006
Oikein hyvän kuuloinen kappale. Kertosäe ehkä vähän tyhjänpäiväinen ja ketosäe kuulostaa jollain tvalla hissimusalta.. viihdyttävää silti. positiivisessa mielessä tuli mieleen incubus paikoin, eli omalla tavallaan hienoa musiikkia. uskon kuitenkin että<pystytte vielä paljon parempaan.. Näyttäkää ne kynnet.. Me rakastetaan kynsiä!
0   +1 +2
 
Chantal 06.10.2006
hyvä hyvä. kuulostaa hienolta, mutta ei silti kosketa minua.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3