Disarm Me

NOMA | 11.07.2008 | Death Metal
4:24

Ehkä hieman "progempi" biisi verrattuna aikasempaan tuotantoon. Tuplabasarityöskentelyä löytyy sopivassa määrin mutta erikoista tässä biisissä NOMA:lle on se, että tästä ei löydy yhtään blastbeat-kohtaa. Kuunnelkaa ja kommentoikaa

8.04   2051 kuuntelua

Kappaleen sanat

Tear down these walls of mind
Destroy my protection
Perseverance is fading fast
I have learned not to raise my arm
But to fall under their oppression
If God loves not the headstrong
…Then where did I go wrong

They spoke to me
Words of deceit
How can I be free
When sin is all I see

Tear out my spine and mind
Distract my perceptions
My will can never last
Polluted with divine fear
My “family” is choking me
Eyes sewn shut in a censored reality
A pawn pushed to the minefield
Of straining faith
Words of a fatalist I have to believe

Follow/swallow
Hollowed be thy name

No more strength, here I die!
In this dark, hopeless hole

Now drained of all I was
An empty shell, a sacrificial lamb
No personality but that which they condone
My “family” has smothered me
Eyes torn out, cut off from reality
A silent kill passed without notice
Their hate is holy
It’s fatalist praise

No more strength, here I die!
In this dark, hopeless hole

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
GoSu 26.04.2009
Meikäläinen tykkää kovasti tämän bändin tietystä yksinkertaisesta, mutta toimivasta ilmaisusta. Joku rumpukompeissa saa kiinnostumaan helvetin hyvin ja soitto tuntuu muutenkin olevan groovavaa rumpuosastolta. Riffit on ihan kelpoa settiä, joskaan ei mitään erikoista. Mutta kyllä tuo Napalm Death-tyylinen vokalisointi toimii helvetin hyvin.
Mukavaa oli myös huomata, että biisin puolivälin perään oli saatu hyvää tunnelmointia suvantokohdan muodossa ja vähän erilaista laulusoundia. Lopun soolo ei oikein auennut meikäläiselle ja se tuntuikin pilaavan koko biisin.
0   +1 +2
 
9
Holic 23.03.2009
Kelpo komppi tuo 16 osa hässäkkä tuo jotain uutta tähän tuplabasari arkeen. On muuten aika rankkaa materiaalia. Jotenkin tälläisien dödis kipaleiden odottaisi aina kestävän noin 3 minuuttia. Toivoisin hiukan vaihtelevampia vokaaleja, mutta eipä kannata Holistia uskoa taas tälläisissä asioissa, koska olenhan vain satunnainen kuuntelija. Pakko se kiitettävä on silti antaa.
0   +1 +2
 
Transparent 03.03.2009
Jostain syystä biisi pätki ihan pirusti, eikä suostunut loppujen lopuksi enää toimimaan lainkaan. Eli tää oli nyt vähän tyhjä arpa.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 18.02.2009
Riffit toimii komeesti. Death metal ei oo ihan sitä ominta juttua, mutta voin kyllä melkein kirkkain silmin väittää pitäväni tästä.
0   +1 +2
 
A-X 08.02.2009
Ohoh! Tämäpä oli yllätys. Biisi lähtee todella ytimekkäästi liikkeelle ja laulun myötä tää sen kun paranee. Kitarasaundit on ihan loistavat, mutta rummut ei oo ihan niin hyvät. Ne on vähän liian pinnassa. Laulu on myös melkoisen loistavaa. Tämä on siis ihan hyvä biisi, mutta tässä on nyt vähän sellainen fiilis, että kaikkea ei ole tehty ihan loppuun saakka. Toi on ehkä vähän pilkunviilausta, mutta asiaa kannattaa miettiä ens kerralla. Biisi on kuitenkin ihan hyvä, vaikken tällaisista sooloista välitäkään yhtään.
0   +1 +2
 
8
Akeli 06.02.2009
Tämähän oli ihan suht mallikasta soittoa. Soundit olivat pääosin ihan hyvät, mutta erityisesti laulusoundi oli hieman ei-niin-hyvä. Vähän liikaa oli sellasta johanliivamaisuutta siinä. Synat toi kyllä hyvän lisän tähän. Kitarasoolo tosin oli kyllä ihan perseestä IMO, pelkkää päätöntä tilua. Ja se sitä edeltänyt tuplabasarikohta vitutti, koska rumpali ei ihan pysyny taimissa. Edelleenkin suosittelen kaikille kanssarumpaleille, että ei kannata laittaa biiseihin nopeampaa tuplaa, kun mitä pystyy TASAISESTI ja TARKASTI soittamaan. Tietysti monet ammattipelletkin niitä kvantisoi täydellisiksi, mutta onko siinä mitään järkeä?

Ps. Melkein kyllä genrettäisin melodic deathiksi.
0   +1 +2
 
Rehvake 01.02.2009
Raskasta ja raskassoutuista settiä, muuten aika tasapaksua mutta tahtilajien muutokset piristivät biisiä.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 01.02.2009
Valkoista energiaa pursuuaa pitkin pohjettani, kun hilseillen kaljuani heiluttelen. Hyvin miksattu. Kaikki oleellinen löytyy sopivina annoksina ja mikään ei hyökkää korviin liikaa. Niin tuosta "proge" hommasta voi olla monta mieltä... Rauhallisempi kohta (proge?), alkaen n 1,57 on todella siistä kuunneltavaa, ihan tuonne 2,52 kohalle asti. No ohan sitä lopussakin!
0   +1 +2
 
--mono-- 22.01.2009
Basarit tuntuvat peittävän koko maailman alleen. Se ei välttämättä ole hyvä asia. Örinälaulu pelittää uskottavasti.
0   +1 +2
 
Jusa83 13.01.2009
Tyyliuskolliselta kuulostaa. Tuo matala puheentapainen tuolla välissä oli mukava säväys. Saundipuolta voisi vähän hioa, selkiyttää ja niin pois päin. Vaihtelua on melko sopivasti ja tuo erikoinen kitarasooloilu loppupuolella oli myös hyvä piirre. Ei kovin paha biisi, vaikka tyyli ei ihan omaa alaani olekaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta