Urban Jungle

nICmo | 14.12.2005 | Electro
3:52

Raakaversio!

8.00   265 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

HW 13.01.2006
Basso oli aika pinnassa. Se vähän niinkuin hautasi kaikki muut elementit alleen. Soundikin oli vähän mitäänsanomaton. Ja kuvio vähän tylsä.
Mutta.
Tässä oli käytetty monenmoisia kilinöitä ja kolinoita varsin mukavalla tavalla. Biitti oli monipuolinen, yksinkertainen mutta silti kiinnostava. Tästä tuli kovin ristiriitainen tunnelma sillä biisi oli tavallaan outo mutta silti jotenkin perinteinen. (tuo oli siis kehu)
Tuntui että tämä kaipaisi vähän enemmän vaihtelua. Eli siis ihan kiva mutta jäi vähän mitäänsanomattomaksi.
0   +1 +2
 
8
effectfreak 16.12.2005
Tyhmää arvostella raaka versio, mutta kuitenkin... Biisissä on hyvä meininki, mutta osa soundeista huutaa reasonia. Synan sisääntulo kuulosta hassulta (kohta 00:12) joten se kannatta pehmentää. MEininki synassa paranee loppua kohden kun se alkaa velloa, muutos ei vellovasta, vellovaan on hieno. Klapit ovat aika hassun kuuloiset (kohdasta 1:58), jos tarkoitus on olla kömpelöä retroilua voisi sen vetää vielä enemmän överiksi, nyt ne kuulostavat tylsiltä. Loppua kohden tulevat bongo(?) sämplet ovat hemmetin hyviä!!! Kohta 00:36, jossa on jotain sämplättyä puhetta...tämähän on mielipide kysymys, mutta puhe sämplet biisin päälle ovat mielestäni lähes kaikissa tapauksissa tyhmiä. Niillä ei kannata koittaa saada kappaleesta mielenkiintoisempaa, tai täyttää tyhjiä kohtia. Kappaleelle tekisi terää jotkut rock urut tai rhodesit!!! Hyvä raakaversio

effectfreak
0   +1 +2