Lauseet

Naapurin Pojat | 22.09.2003 | Rock
4:10

Häiriintynyt rock-biisi murealla bassolla ja kitaravalleilla

8.20   1354 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tse Schäfer 20.03.2006
Soitannollisesti mikäs siinä ja yleisesti kappale muutenkin varsin jees.
Ksylofoni (se siis on ksylofoni?) on mukava. Siitä itse asiassa tulee hiukan Hassisen kone mieleen. Laulu sen sijaan kuulostaa jotenkin innottomalta ja tulee jokin tylsähkö suomalainen melankolia -orkesteri mieleen (olisiko Kolmas nainen). Toimisikohan virkeämmin, jos esimerkiksi laulaisi oktaavia ylempää? Toisaalta sanoituksissa on kohtuullisen vähän sanoja; paria virkettä toistetaan koko neliminuuttisen kappaleen, ajan kuluessa vähän junttaavan tuntuisesti.
0   +1 +2
 
8
Los Paranoias 22.05.2004
Koska tykkään kaikesta häiriintyneestä, niin pitihän se tämä kuunnella, en pettynyt :)
0   +1 +2
 
Haava 18.01.2004
Hmm... T-Linnulla oli taas ihan asiaakin tuossa... Noh.. Oikein kiva biisi silti minusta.
0   +1 +2
 
8
devastaatio 08.01.2004
Eipä paskempaa. Ton laulajan ääni on ihan sopivan hyvä, ja sovitus on todella hyvä... Toi ksylofoni (Vai onko?) Sopii tuonne väliin aika hyvin...
0   +1 +2
 
9
No Jonkka olemme tavanneet. Sä tuot mun mieleen vaimoni siskon pojan Suonnan (Kononen), sulla on samanlainen asenne elämään. Mä arvostan sitä asennetta. Sun piisis tarvitsis kunnon tuottajan tms . Sä osaat ja haluut mutta et osaa kaikkea .
0   +1 +2
 
Haava 10.12.2003
Alku lähti heti todella hyvin... Inrosta pidän (myös kun sen tulee aina biisin väliosiona) Laulu ei ihan istunut alkun saundeihin, eikä sähkökitaran särö kuullostanut kovinkaan uskottavalta... Karmea halpis transistori tässäkin... Rutmiosuus istuu yllättävän kivasti ja laulun sovitus on kivasti kohdallaan. Biisin kokonaisuus on todella toimiva ja väliosioiden ja versejen + kertosäkeen yhdistelmät ovat oikesti todella pontevat. Laulu saundia olisi enää pitänyt säätää paremmin tautoihin sopiviksi.

Olen erimieltä herra Birdin kanssa biisin kulun iskevyydestä ja sujuvuudesta... Iskevyyttä en kaipiaisi yhtään lisää ja tämän oli todella sujuva... Noh.. makuasioita.. Lisäksi laulu ei ainakaan minun hi-fi pöntöilläni hukkunut yhtään mihinkään.

Tämä oli hyvä.
0   +1 +2
 
8
Zeus 23.09.2003
Soundit oli kyllä hyvät, niissä ei ole moittimista. Biisin rakenne oli myös selvä ja sovituskin toimi. Ksylofoni vai mikä se nyt sitten olikin oli hyvänkuuloinen pikku erikoisjutska biisissä. Biisin tyyli kuitenkin pilasi minun kuuntelufiilikset. Riffit olivat ehkä vähän tylsiä ja melodiakin hieman melankolinen... Olihan tässä sellaista itämaista tunnelmaa joka on hyvästä! :) Eipä muuta. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta