The Spice (Alternative Mix)

N-1 | 25.09.2006 | Trance
9:36
9.50   1315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tusina Immonen 13.01.2007
Lähtee ihan energisesti käyntiin. Oikke hyvä

Ja passiivit, sit mun keskittyminen vietiin ihan muuanne. Pirun mese..

No, en oo huomannu mitään soraäniä enkä huonoutta kuuteen minuuttiin mennessä, mutta toisaalta mikään ei nouse yli niin että lähtis pumppu vetään tohon samaan 135BPMmään (tai mikä se nyt onkaan. hatusta vetäsin).

No voi basaltti. Nyt se biisi jo vaihtu.. Tää toinenki on hyvä. Tää 2004. Mut paskat mä oikeestaan nyt enää osaa sanoa tästä kyseisestä biisistä. Diggasin. ego boost. ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 21.10.2006
Kappas, mihin törmäsinkään. Tyyliltään tämä matsku on goa-kiksu -fuusiota siis? Hyvin toimii. Mainiot melodiat. Astral Projection -vaikutteiselta kuulostaa, ja se tosiaan näkyykin löytyvän tuolta listaltasi. :)

Saundaa laadukkaalta. Vaikkakin basarin terävyys totta tosiaan pistää vähän korvaan, on se toisaalta asiallisen napakka... Erottuupahan. Makeilta kuulostavat nuo bassosynat. Tuossa 2:34 kohdassa pehmeät padit kuulostavat myöskin. Muutenkin mukava taukokohta tamppauksen välillä.

Onhan tämä aika pitkä kipale, mutta toisaalta siinä määrin tarpeeksi vaihteleva ja mukaansatempaava, että paketti pysyy hyvin kasassa. 9+
0   +1 +2
 
10
naf 16.10.2006
Hieno biisi. Luokittelisin goa/psykeks tämän ja tosiaan vahvasti ap ja kiksutrance vaikutteinen. Ihan kiva hype joka loppuu myös hyvin kun tulee tuo pien breikki vielä. Mukavat melodiat eikä mitään tunnu puuttuvan. Variaatiotakin löytyy sopivasti. Haikat vähän liian hiljasella, mut kuuluu sentään läpi. Limitointi on hyvä ku dynamiikkaakin löytyy. Kicki vaikuttaa liian terävältä kun on vähemmän kamaa, mutta ei haittaa enää kun tulee tavaraa. Oon tässä nyt viimeaikoina joitain kertoja kuunnellut tämän biisin ja vieläkin jaksaa hyvin kunnella alusta loppuun.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 25.09.2006
Jahaa, biisihän lähtee oikein lupaavasti käyntiin. Synat murisee mukavasti ja iskupuoli on kohdallaan. SItten alta alkaa nousta kevyttä melodian poikasta, joka ensin kuulostaa niiiiiin perinteiseltä, mutta saa onneksi seuraansa kevyen lead-soundin.

Katve oli sointuineen ihan lupsakan kuuloinen, mutta jotenkin tuo nostatus jatkoon oli hieman vajaa. Lisää läskiä tiskiin! No, vastahan se oli eka. Kenties jatkossa tulee möyhkeämpi rykäisy.=)

Biisiä paukutettu so far 5.30 ja edelleen kuulostaa asialliselta, mikä on harvinaista, koska usein mikseristä löytämäni hyvätkin trancebiisit, alkavat vahvasti toistaa itseään liikaa. Tässäkin tosin tämä toinen katve lienee sama kuin ekassa? Nooo, tuo korkeampi synamelodia tässä tuo hieman enemmän upliftiä kuin aiemmin.=) Lopussa meno menee hieman taas erilaiseksi, mikä tässä oli positiviista.

Kokonaisuus oli oikein hieno. Saundit olivat kohdallaan ja vaihtelua piisasi. Kyllä tämä ehdottomasti on sellainen kappale, että pitänee paremminkin tutustua artistiin. Hieno löytö. Kiitos tästä 9+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat