2006

N-1 | 17.02.2007 | Trance
10:00
9.00   1516 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jinxed 12.01.2010
Huikee kick soundi, perinteistä kiksuttelua noin muuten soundiensa puolesta.
Ihan tyylipuhdas suoritushan tämä ja vaiks kamalilla kuulokkeilla nyt kuuntelenki ni melkein uskaltaisin veikata et miksauksestaka ei moitteen sijaa löydy.
Mitenkä muuten ko teknisesti minen tiedä osaisinko mie antaa reilua arvioo, kun noh, luithan sie ny kuin ahdasmielinen mie oon peruskiksun suhteen tuola foorumilla. :D
0   +1 +2
 
Fakap 22.04.2007
Jopas tulee Flaming June mieleen.
0   +1 +2
 
10
RHP 20.02.2007
Mielettömän valoisaa soundia, kicki on pureva. 2.20 kohdalla hieman omasta mielestä tähän biisiin liian kova melodia soundi, jotenkin olisi voinut kaivata sitä valoisuutta tuohon päämelodia soundiin, eli pikkasen höllennetty atakki ja ehkä reverbi? en mene sanomaan. Mutta soundipuoli muuten tässä biisissä on hyvää laatua ja mikäs tätä kuunnellessa. hyvää tuotosta
0   +1 +2
 
9
veezay 19.02.2007
tötöö!

narinabassline on kiva, siitä tulee heti mieleen aalto/a&b. taustalla hyvin soljuvia täyteääniä, oispa mm. rummut vähän massiivisemmat vielä niin ois meno vieläkin mukavampaa. ekasta suvannosta tulee se viimeinen aalto/a&b-fiiliksen loppusilaus. sidechain ton pörinäbasson ja noiden viulujen kanssa ja noi liidiarpeggiot.. tää on kuitenkin joku aallon biisi jota se ei koskaan julkassut. soinnutus on melkein perusakuankkaa mutta arpeggiomelodia ja viides ja toinen sointuaste tuolla variaatioina pelastaa hyvin tunnelmaa.

3:48 tulee astral projectionia <3. kiva väliosa, tota melodiointia ois voinut jatkua vähän pidempäänkin ja nostattavammin että toi pienehkö droppi 4:43 kohdalla ois toiminut vielä paremmin. oho hei, 5:11 tulee lisää astralia ^_^ tää on kiva suvanto. rauhallinen, tunnelmallinen, odottavan nostattava, kaikkea sellasta. harmi et toi kliimaksin alku ei tuu ihan niin voimalla kun kuvittelee, noiden viulujen tilalle ois voinut hetkeksi laittaa jotain paksumpaa ja sit laskea takaisin ton kliimaksin aikana. ehkä. onneks toi astral-melodiointi tulee uudestaan \o/ ja jatkuupa melkein loppuun astikin. loppuu hauskasti, aivan kuin tota viimeistä basarin potkaisua olis viivästetty muutamalla sekunnin sadasosasella.

tätä ois niin iloplur kuunnella vähän muhkeemmilla soundeilla. tässä ei ollut nytkään mitään _vikaa_, mutta biisi jyrähtelis varmasti paremmin ton suvannon jälkeen jos soundit ois asteen verran isompia. joka tapauksessa, nam.
0   +1 +2
 
9
Lex 13.07.2008
Juuri parempaa trancia voi hakea kauan, todella loistavasti tehty sekä mahtavasti miksattu! Onko tässä Reason 4 takana? Kaikki klaffaa juuri niinkuin pitää, aina asia mitä kaipaan on kaunis naisen ääni lalulamaan...

Todella hyvin tehty sekä melodia on sopivan trance tyylinen...

Harmi kun on pakko kuunnella kuullokkeila, nyt olisi kiva puhaltaa ilmaa kovaäänisillä niin että selkärangassa tuntuis... ;)

Keep on the good work!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat