Escapelation

Modern Zoo | 23.11.2023 | Electronic
3:35
9.00   87 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

ikhotti 06.12.2023
Pointti biisin valmisasteesta onkin mielenkiintoinen... Minusta tuntuu usein siltä, että jälkikäteen löydän kappaleistani virheitä, joihin en tekovaiheessa kiinnitä mitään huomiota: ylimääräisiä nuotteja, ongelmia instrumenttien volyymitasoissa, muita ärsyttäviä yksityiskohtia, ... mitä milloinkin.

Asian tiedostettuani olen pyrkinyt välttämään julkaisemasta kappaleita "liian aikaisin", mutta aika usein teen kuitenkin niin. Sitä kai jotenkin kuuroutuu omille virheilleen.

Harrastelijamuusikolle asialla ei ole sen suurempaa merkitystä, mutta joskus mietin, että miten ammattimuusikot arvioivat, milloin kappale on valmis levitykseen?
0   +1 +2
 
9
larthvolos 02.12.2023
Viihdemusiikkipiirteet ilahduttavat. Ehkä hiukan enemmän rakennetta vaikka onhan tämä muuten aika valmista kamaa.
0   +1 +2
 
ikhotti 25.11.2023
Tämä kappale oli syntyi helpommin kuin edelliset, tosin nyt korvat olivat jo vähän kovilla. Mitä matkamusiikkiin tulee, tavoitteenani on jo tovin ollut tehdä muutama "hissibiisi", joka soveltuisi paremmin luontovideoiden taustalle, mutta sellaiseen moodiin on jotenkin vaikea päästä.
0   +1 +2
 
Marko Hotti 25.11.2023
Kuulee että rutiini on taas löytymässä. Melodisesti varsin onnistunut tekele, ja kevyttä leijuntaa. Rumpukompissa sais olla vaihteluakin eikä vain copypastea, onnistuessaan se nostaisi biisin jo lähelle seuraavaa tasoa. Muutenhan tässä oli vaihtelua kivasti, ja kaikkiaan iloinen tunnelma, ei mitään synkistelyä. Ilmeistä matkamusaa lensipä sitten dronella tai autolla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat