Melancholy (before the apocalypse)

Mirzadeh | 30.01.2006 | Dark Metal
3:54

Biisi on poimittu The Creatures Of Loviatar albumilta. Melancholy on bändin vanhimpia biisejä ja ansaitsi tulla uudenlleen nauhoitetuksi upean tunnelmansa ansiosta. Biisi on yksinkertainen, hidastempoinen ja luonollisestii myös hyvin melankolinen.

9.02   11241 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Hatesociety 22.02.2008
Pakko sanoa että tempo ja tunnelma lähentelee lähes täydellisyyttä. Vokalisti on miksattu liian taakse ja basso jää liian vähälle huomiolle.
Biisissä on tunnelmaa mutta ei mitään erikoista semmoista.
Eikä koko biisikään erotu millään muista. Näitä on valitettavasti tusinassa 13...
0   +1 +2
 
9
HerraPerkele 03.02.2008
On se vaan erittäin hyvä. Rauhallinen meno alussa joka hiljalleen kiihtyy huippuunsa. Ei voi muuta sanoa kun että toimii!
0   +1 +2
 
6
Duality 15.10.2007
Saundit on hyvät, aavistuksen ehkä liiankin segregoivat sillä äänimaton muodostumin en jää nyt lähinnä pelkästään koskettimien harteille. Koska, esikuvaa on selkeästi haettu "Enthroned Darkness Triumphant" -levyn aikaisesta Dimmu Borgirista, olisi ollut tunnelman kannalta suotuisaa, mikäli miksauksessa olisi arvostettu eri soittimien fuusioitumista yhdeksi mössöksi. Soittotaito tuntuu olevan riittävä tähän kappaleeseen, vaikkakin kitaraleadit olisivat vaatineet astetta monipuolisempaa revittelyä aseekseen. Kappale itsessään on melko monotoninen ja ilmeetön, tunnelmaltaan melko yksitotinen ja jopa köyhä (anteeksi suorapuheisuuteni). Perusäänimaisemien sijaan olisi piristävä panostaa näin usean soittimen luomaan monitahoiseen sävelkieleen, niin materiaalista saisi huomattavasti iskevämpää ja yhtye erottuisi loputtomalta tuntuvassa bm/gm-suossa varmasti edukseen.
0   +1 +2
 
9
Satanic Evilfire 13.10.2007
Teillä on taito saada ihmiset herkistymään, hyvältä kuulostaa kyllä.
Jos vähän olisin vielä enemmän humalassa niin kyllä itkisin kuin jeesus ristillä SAATANA sentään. Hyvin tunnelmallinen ja maagisen subjektiivinen kappale.
0   +1 +2
 
8
En tiedä muista, mutta minulla ei tullut näistä kappaleista Dimmu Borgir, Emperor tj. mieleen... Hyvältähän nämä kuulostaa, mutta kuten monet olivat sanoneet, voisi vähän nopeutta lisätä! Kerronpa tässä hyviä ja huonoja puolia:

+Hieno laulu - Vähän tylsää
+melodiat kohdallaan - Basso jää kitaroiden alle
+Syntikkakuviot -Toistaa aika lailla samankaltaista riffiä
+Kitarat soivat hyvin

Kyllä tällä yhtyeellä paljon potentiaalia löytyy! Ihmettelen itsekin tuota levytyssopimusjuttua, että miksei nämä ole sitä vielä saaneet! Jatkakaa samaan malliin!!!
0   +1 +2
 
8
sori, noi viivat tuossa ovat miinusmerkkejä noiden välissä! ei oikein minun ideani toiminut
0   +1 +2
 
9
Herz 31.08.2006
I could not agree more FrostWolf :in kanssa, inhottavaa kun kaikki vetää tänän moisia täppingejä ja semmosta liikaa. Biisi siis todellakin voi olla yksinkertaisuudessaan hyvä!! pidin biisistä, hyvä tunnelma tosiaan sekä melodiat yksinkertaisia mutta hyviä! mutta ei ihan sitä 10 voinut antaa kun ei täysillä iskenyt minun musiikkimakuuni.
0   +1 +2
 
8
Karda 15.08.2006
hyvää kakkaa!! ehkä tasapaksuus ottaa vähän korviin...mutta itse soitanta on mielestäni hyvänkuulosta.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 26.05.2006
Varsin vähäeleisellä linjalla ollaa, muttei lainkaan ilmeettömällä. Biisi ei pahemmin säväytä räväkkyydellään, mutta vähitellen syöpyy tajuntaan hienojen sovitutes ja monikerroksisten harmonioiden välityksellä.
0   +1 +2
 
9
Asteroth 06.05.2006
Mahtavan tunnelmallinen biisi... Toimii.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat