Give me your heart tonight

Micilito | 15.09.2005 | Eurodance
3:24
8.81   5438 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spiritusandasper 16.10.2006
Aikamoisen nostalgista meininkiä. Toisaalta hyvässä mielessäkin. Tuo tikittävä liidisoundi, joka ei ihan pysy iskullaan aina, on aika heikko myös soundina. Melodialtaan istui ihan hyvin kylläkin mukaan. Lauluista tässä parhaat fiilikset irtoavat. Just se nostalgisuus tässä iskee oikein kivasti. Muuten toteutuskin kuulostais tota liidiä lukuunottamatta olevan hyvällä mallilla. Kyllä tästä tuo kasi lähtee jo pelkästään fiilispohjalta. Hiukan tarkemmalla toteutuksella olis kiitettäväänkin päässyt. :)
0   +1 +2
 
9
hannesman 02.08.2006
yhdyn edelliseen kommenttiin.... kerro edes pieni satu toistojen välissä....toimisi..uso vaan
0   +1 +2
 
8
Jalmus 02.12.2005
Kuten täällä jo joku totesi, tuossa alun riffissä olin myöskin huomaavani pieniä time-ongelmia. Konemusassa ne erottuvat aika selkeästi, olisiko ollut kvantisoinnin paikka? Plussaa rohkeasta englanninkielen kokeilusta sanoituksessa, vaikka se yhteen lauseeseen jääkin. Tunnet minun musiikkimakuni, joten ei liene yllätys, että biisi ei sinällään sytytä minua. Ammattimainen toteutus jälleen kerran kuitenkin, niin kuin sulta odottaa sopikin.
0   +1 +2
 
Aurisgale 21.11.2005
Varsin ysäri meininki todellakin. Miksaus kuulostaisi oikein toimivalta. Leadi välillä muistuttaa hiukan E-typea ihan hyvässä mielessä, mutta siltikin oman kuuloinen iskelmä-meininki on mukana. Melodia on jännän epävireinen, vaikka yleensä en pidä siitä, niin tässä tapauksessa toimii oikein mallikkaasti:) Laulu sammaltaa aavistuksen verran, mutta oikein erinomaiselta kuulostaa muuten, ei pahemmin mitään valitettavaa. Hyvin käytetty monisointuna laulua... sopivan puhdas ja täyteläinen. Offbeat bassline voisi olla karkeampi, vaikka toimii sekin hyvin muovimaisella tyylillä. Varsin lähellä mennään kaupallista ja hyvä juttu se. Pidin, vaikka en ole koskaan ollut genren suurin ystävä:)
0   +1 +2
 
8
Bad Dog 17.10.2005
Tää on ihan hyvä. Välillä meinas mennä vähän jumputukseksi, mutta varsinkin toi "Give me Your..." kohta iski hyvin. Hyvin miksattu.
Kyllä tämmönen toyota-corolla meininki menee välillä, mutta ei tätä 24h jaksais kuunnella :) mutta hyvä biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
ViZo 20.09.2005
Mukavan kuulosta suomidancee oot tehnyt. Ei kun lisää tällaista musaa :).
9 pistettä.
0   +1 +2
 
9
Mc Dragon 20.09.2005
Pidän biisitä.. Tää on sopivasti sellanen 90luvun tyylinen, ainaki mun mielestä.. Sellanen hyvä "muistot tulee mieleen" biisi... odotan innolla lisä matskua..
0   +1 +2
 
9
hannesman 18.09.2005
Annan ton ysin kanskin, koska zibale on hyvä äänenlaadusta huolimatta. Hyväkästä disko-meininkiä.
0   +1 +2
 
9
Outset 17.09.2005
Jaahas, pitipä tulla kommentoimaan kun tuli näinkin "mielenkiintoinen" genre vastaan, pitäs toimii ihan hyvin varmasti. Tämmöistä nostalgisen kuuloista rallattelua, tuo alussa oleva liidi on muuten jotenkin tökkivä, ei mee ihan rytmilleen, ehkeipä se ole tarkoituskaan. :) Muuten kyllä kokonaisuus toimii ihan loistokkaasti, vaikka ehkä tuo nostalginen meininki alkaa olemaan liiankin esillä, ite kun tottunut vääntää näitä modernein saundein ja maustein, saundit vähän "muovisia" ja rummut ponnettomia. Kunnon suomidancee :) Jotain säettä ja paremmin erottuvaa "soolokohtaa" olisi kaivannut. Mutta kyllä tästä löytyy semmonen sexy swengi loppupeleis!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat