Whisperin'

merri- | 17.12.2008 | Alternative Metal
5:24

Jouni Sompi on säveltänyt ja äänittänyt kappaleen äänituotannon lopputyönään. Kävin Joensuussa äänittämässä omat lauluosuuteni (kaikki naislaulut).

Kommenttia, kiitos.

8.67   1194 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hieno viimeistely kappaleessa örinä laulu pisti jotenkin naurattamaan mutta tämä naislaulaja vetää helevetin hyvin but my final judgement is! NINE!
0   +1 +2
 
8
ossi_fx 28.08.2010
Itselleni tämän tyylinen genre ei ihan osu miksaus/soundi tuotannollisesti kohdilleen, mutta pari ajatusta voisin silti jakaa.
Biisi lähtee mukavasti liikenteeseen pienellä rakentelellu , mikä toimikin hyvin. Alkuosan Viulu soundit kyllä kuullosti hieman epärealisistisilta ja alun örinä vokaali osuus otti hieman korvaan järjettömän left-right pannauksen vuoksi. Mukava stereoefekti, mutta mielestäni ei toimi tämän tyylisessä musiikissa ja muutenkin harvoin vokaaliefektinä.
Alun jälkeen naisvokaali osuuden alkaessa biisi rullaa mukavasti, mutta hieman ehkä "tasapaksusti" eteenpäin. Backing vocals oli mielestäni aivan liian kovalla ja vei huomiota itse päävokaali raidasta.
3.27 kohdassa alkaa ehdottomasti biisin suosikki kohtani. Todella hienosti toteutettu suvanto/loppuvaihe. Harmi ettei koko biisi ollut yhtä loistelias kuten tuo loppu. Joka tapauksessa keskivertoa parempaa, mutta jotain silti vielä jäi puuttumaan siitä hyvästä.
Jotenkin tuntui biisin olevan koottu irrallisista osista ja kokonaisuus jäi hieman laimeaksi.

Silti, hyvää työtä kaikinpuoliin ja miksaus osastokin oli suht kohdallaan

- O
0   +1 +2
 
10
Fillari 03.02.2010
Hienoa ja viimeistellyn kuuloista meininkiä, huomaa että kyseessä on jo harrastelijasta vakavampi meininki. Örinä-laulu ei oo ihan mun juttu, mutta tässä se ei häirinnyt sinänsä, vaan ne istui melko luontevasti piisiin. Instrumentaalit toimi todella hienosti ja naislaulu myös.
0   +1 +2
 
7
Pavlov 25.01.2010
Suht laadukasta sävellystyötä, sanat on kornimpaakin kornimmat. Hyvin laulat! :)
0   +1 +2
 
9
Rakis34 10.01.2010
Mustahiekka sanoi kutakuinkin kaiken tarvittavan. Saundit on hyvät, mutta tuo mörinä ei oikein taho iskeä. Sun osuudesta tykkään kyl.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 13.01.2009
huuh.. hitto ku on laadukkaan kuulonen kappale. Soundit on aika hiotun kuuloiset! =) Hatunnosto äänitysmiehelle.

Noi miespuoliset laulut ei oikein toiminu. Jotenki tympeän kuulonen! Naislaulut toimii kivasti kontrastina tuolle mörinälle.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat