The art of erotic photography

Make=Porn | 23.05.2004 | Psychedelic Rock
4:36

Sulje silmäsi ja astu sisään eroottiseen valokuvausnäyttelyyn.

8.44   2773 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Sientenystävä. 09.02.2006
Onnistuu siinä missä muut eivät - ensimmäinen hyvä suomalainen cross-over/avantgarde yhtye. Biisi toimii hyvin, ehkä hieman enempi laulua tai lyhyempiä osia loppupuolelle niin olisi 10.
0   +1 +2
 
Toni Solo 12.03.2005
Tämä on kyllä enemmänkin tajunnanvirta-kuulokuva kuin
musiikkikappale, mutta jännittävä sellainen. Sfääreissä
mennään Pekka Pohjolan ja Jukka Tolosen hengessä.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 12.03.2005
Muutamia hyviä rytmejä tarjoileva esitys, joka sortuu ehkä liikaa erikoisuuden tavoitteluun. Välillä tulee mystisiä ylläreitä mukaan. On tämä ehkä hieman psykedeelinen. Paras kohta lienee tuo kitarasoolo ja sen jälkeinen kikkailusessio, josta olisi kannattanut tehdä oma kokonaisuus, nyt on vähän hyvän rytmin ja riffin haaskausta. Tarttumapintaa on kuitenkin niukalti sitä ennen. Selkeyttä ilmaisuun. Jäi niin tyhjiöön, ettei taivu edes seiskaan.
0   +1 +2
 
Hyvän kuuloista musaa.saundit on hyvät ja jänniä juttuja sielä biisissa.Ei ehkä ihan aukee näin pikaisesti kuunneltuna.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 12.03.2005
nyt on ainakin niin osuva nimi tälle rallille että huh... kivan tunnelmallista fiilistelyä tää on... enpä "vapaa-ajalla" tällaista kuuntelisi, mutta tällaisena hetken huuman varsin kiva.
0   +1 +2
 
DarkFiz 12.03.2005
Pink Panther juolahti mieleen alusta. Hauskaa jamittelua/riffittelyä. En nyt eroottista valokuvanäyttelyä tästä löytänyt, ennemminkin savuisen, viskin höyryisen ja hiljaisen baarin jossain Chicagon laitakaupungilla. Tunnelma on vähän unenomainen ja ennen kaikkea savuinen. Vähän hiljaseksi on jäänyt äänentasoltaan. Miksaus on onnistunut, mikään ei ottanut korvaan pahalla tapaa. Progressiivisuus on aina hyvästä, siitä ja tunnelmasta pisteet kotia.
0   +1 +2
 
MIKA K 12.03.2005
no se oli taas tät kikkailu musaa.mut vähä yli kaks minuuttii oli menny ni tuplat jytäs,siel oli jotaa säröökii.niin monimutkaista.oliko volumet vähän alhaset...kait
0   +1 +2
 
9
Torniojaws 12.03.2005
Mystistä on. Mielenkiintoisen kuuloinen on, taustaäänistä tulee mieleen melkeinpä black metal. Opeth kuuluu kyllä osittain aika paljonkin, varsinkin vanhemmat biisit, ei varmaan ole tuntematon bändi teille. Hyvää on.
0   +1 +2
 
9
Mr.Right 12.03.2005
ai paska aivan totta..
alku tuli eroottisesta valokuvanäyttelystä.. mutta sitten vaihdettiin mielestäni jo after partyihin..
pidän tästä melko valtavasti.. soundit niin kohdallaan kuin vain voisin toivoa. liikettä ja variaatiota löytyy enemmän kuin itse after partyista..

kiitos tästä kovasti!
0   +1 +2
 
8
theplan 18.09.2004
Jännittävä tunnelma. Progemeininkiä... En nähnyt silmissäni eroottista valokuvanäyttelyä, mutta mitäpä siitä, erotiikkansa kullakin... Vähän kiusasi basso/kitarayhteistyön ajoittainen lievä epätarkkuus, jota ei tällaisessa musassa odottaisi. Laulusuorituksesta en oikein jaksanut innostua. Kunnianhimoisuudesta pisteet. Ja siitä, että tässä ei sorruttu tekotaiteellisuuden puolelle, ainakaan kovin pahasti ;-)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta