Lumi

Löyly | 29.03.2004 | Ambient
5:16

Madtracker compoon tehty biisi, laitoinpa sen nyt huvikseni tännekin. Vähän sihisee ja paukkuu. "jouset" tehty yhdestä syntsasamplesta ja kahdesta mellotron jousisamplesta. Kyseinen biisi löytyy myös MOAD kokoelmalta - moad.no-input.net.

Ehkä hauskinta tässä biisissä oli lumessa rämpiminen, ja jos joku väittää että lumessa rämpimisen soundin saa helpomminkin kun rämpimällä polvea myöten lumessa verenmaku suussa, niin on todennäköisesti oikeassa, mutta aina ei kannata niin helpoksi tehdä elämäänsä.

8.66   5703 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Artturi Purjo 16.04.2008
Tää lumessa rämpiminen todella välittyy hyytävällä tavalla. Kuulostaa niinku joku harhailis metsässä keskiyöllä sekavassa mielentilassa ja yhtäkkiä sen tietoisuuteen pöllähtäis jostain tää musiikki ja koko sen elämä mullistuis siltä seisomalta. ja ehkä nää olis viimeiset äänet ja viimeset sävelet mitä se eläessään kuulis.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 07.10.2005
Mitenkäs multa onkin jäänyt välistä tämä projekti kokonaan. Aikoinani kommenttiringissä tuohon ensimmäiseen kappaleeseen törmäsin, mutta jostain syystä en älynnyt tulla katsomaan tarkemmin. Tosiaan, kauniisti saat kappaleessa aikaiseksi lumen läsnäolon. Tuo tasainen, pehmeä ja rullaava komppi tuo mieleen nimenomaan talvisen matkustamisen lumihangessa ja päällä lipuvat pädi ja huilumaisemat vievät kyllä kaamos-tunnelmiin. Ainoa pieni häiriö mielestäni tulee siinä, että paikoin nuo peräkkäiset pädiäänet ikävästi katkeavat terävästi, eli ennenkuin edellinen ääni on päässyt vaimenemään, uusi aloittaa leikaten vanhan katki, mikäli ne olisi saanut lomitettua, kokonaisuus ei kuulostaisi niin mekaaniselta. Mutta tuo on aika pieni osa kokonaisuudessa. Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut ja miellyttävä tunnelmointi!
0   +1 +2
 
10
Tää synkästä mustasta alkanut biisi avautuu lopulta valoon. Musta tää on helvetin mystinen ,vähän niinku mun Reino Rinne im memoriam-biisit.
Kaunista kaunista....
0   +1 +2
 
8
Endless 17.09.2004
hui, tuli inttileirimeiningit mieleen tosta alun äänihumuilusta ;) onneksi ajatukset vaihtuvat huomattavasti lämpimämpiin maisemiin kappaleen edetessä(enkä tarkoita tällä ylikuumennettua kaminaa)

yksinkertaisesta rakenteestaan huolimatta vaihtelua tunnelmassa ja soittimissa on juuri riittävästi

kaikki kolme sävellystä niin hienoja että fanitus on tällä kertaa erittäin helppo valinta)))
0   +1 +2
 
10
jgz 26.08.2004
pakko sanoo et loistavaa... biisissä hyvä fiilis... kuuntelen tätä jo neljättä kertaa putkee... :) pakko sanoo et ei mitää valittamisen aihetta löydy... mulla tulee mieleen täst joku samurai-leffa jossa just on käyty joku verinen taistelu ja sit kuvataan hidastettuna taistelun jälkiä tää musa taustal... mun mielest tää vois olla suoraan jonku hittileffan soundtrackista... loistavaa
0   +1 +2
 
9
Johnny_Boy 24.08.2004
Todella kaunis kipale.. ja loistava huilu/panhuilu!
0   +1 +2
 
Averell 07.07.2004
Yksinkertainen joo. Toimii taustamusiikkina. Jos annatte pehmeän sohvan ja pari lasillista.
0   +1 +2
 
dirtylicks 05.07.2004
kuten sanoitkin jo että aika yksinkertainen, vähän vaihtelua voisi olla
0   +1 +2
 
9
Humanoid 05.07.2004
Näin ambientin ystävänä tykkäsin kovasti. Sihinät ja paukuthan nyt vain kuuluvat asiaan, kun trackereillä väännetään :) Taidanpa kuunnella muutakin tuotantoasi.
0   +1 +2
 
10
Kuusniemi 05.07.2004
Varsin makeankuuloista äänimaisemaa. Kasvaa hyvin alusta. Huilu biisin keskellä on todella hieno, tosin saisi se saisi olla mielestäni hieman kovemmalla. Tässä on järjettömän komeat soundit, juuri oikean tyyliset tälläiseen musiikkiin. Äänet tukevat toisiaan todella hyvin. Tämä on myös erittäin hyvin nimetty kappale.

Melodiat ovat hienot ja niitä varioidaan hyvin eikä kappale pääse missään vaiheessa kyllästyttämään. Todella hyvä suoritus.

Miksaus on aika alapää painotteinen ja mielestäni varsinkin tuo todella komea huilu kärsii siitä hieman, sillä se ei nyt pääse viemään kappaletta kuten sen pitäisi. Muuta vikaa ei mielestäni miksauksessa ole.

Tämä on kyllä todella hienoa musiikkia, ei voi muuta sanoa! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Löytyy soittolistoilta