Rebbrebberb

Kover | 13.05.2004 | Freeform
4:33

no rebb oli niin ihana ja teki mulle paketin sampleja ja tässä nyt ois sitten tulos..en mitään hiveen pitkiä kapistuksia näistä viisti oikein tehdä jos materiaali on kymmenen samplea..ja rebb...tässä EI ole käytetty muita kuin niitä..

8.00   490 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Flava 02.11.2005
Hyvä biisi, ei siinä mitään, mutta en kyllä tästä freeformia tunnistanut...
0   +1 +2
 
6
Blood 14.05.2004
Ei mun makuun jotenkin niin helvetin omituista et ei jaksa ymmärtää
0   +1 +2
 
Haava 14.05.2004
Biisin ensimmäisestä minuutista pidin kovasti ja sitä oli tosiaan ilo kuunnella... Kappale eteni onnistui luomaan kivaa tunnelmaa... Sitten tapahtui käänne, ja oma intoni katosi monotonisen yliefektoidun fiitin tultua kuvioihin... Olihan siellä kivaa täusta härpäke ääntä ja kaikkea kivaa siellä takana, mutta jooh... Kun ei napannut, niin ei napannut... ETenkin se liiallinen ja ylialleviivattu efektien käyttö ei oikein iskenyt... vaikka kappale kolemen minuutin kohdalla sai vähän hohtoa taas elleen, niin rumpujen ärsyttävä yli efekti saundi oli jo syövuttänyt musiikista mielihyvää aistivat reseptorit ruvelle ja enää lopun ininä soitin jaksoi hieman hymyilyttää... Hyvä alku... Hyvä loppu... Muusta en sitten viitsi kehuakkaan... Napparää silti.
0   +1 +2
 
10
rebb 13.05.2004
Jänskän äänimaiseman olet saanut aikaiseksi.
Ei tästä ole mitään pahaa sanottavaa, efektiä on reippaasti ja samplet huomioon ottaen en ihmettele yhtään :) Kelpo teos. Tarkoituksella yritin saada samplepackiin jotain mielenkiintoisia pätkiä, niiden tavallisten 909 hihat juttujen sijaan. Jos jotain sattuu kiinnostamaan niin samplepack löytyy vielä kotvan aikaa täältä: http://www.kyymos.com/...

Tehkää ihmiset samplepackeja, se kannattaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat