Crazy with You

Karisma | 13.01.2018 | Pop
3:13

Laulaja Martti Sivonen
Tuottaja / miksaaja Jone Ullakko

A

I wanna fly now, I wanna fly around the earth
I wanna fall down, from the highest mountain of the world
I need to sail too, all the seven seas i want to see
So are you crazy, all i wanna do is go

Chorus

Crazy with you

A

Are you ready to live your life, do you want to take it to the edge
Are you ready to fly high, come on come on before the moments gone
I wanna spend my time, I wanna spend the night with you
It’s time to take the chance, it’s time to go

Chorus

Crazy with you

Väliosa

You and I, we feel the fire tonight

Chorus

Crazy with you

9.38   1021 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 27.12.2019
Pitäydyn erittäin vahvasti aiemmassa arviossani. Tiukka ja samalla irtonainen ote on vaikea yhdistelmä, mutta tässä se kyllä onnistuu ns. kybällä. Ammattitaito ja osaaminen huokuu biisistä koko sen keston ajan. Se on siinä! :-)
0   +1 +2
 
9
AnttiJ 18.11.2019
Suoraan 80-luvulta autenttisella meiningillä. Hienoa! Erittäin tarttuva kertosäe jossa kuorokin kuuluu ja soi kunnolla eikä vain sinne päin. Tuotanto on onnistunut erittäin hyvin: kaikki instrumentit kuuluvat todella selvästi ja stereokuva oli vedetty todella laajaksi mikä toi ilmavuutta ilmeeseen. Sovitus kokonaisuudessaan toimii tyylilajiin sopivasti ja mallikkaasti; myös kivat välikkeet sopivat hyvin kokonaisuuteen. Lehmänkelloakin oli tarpeeksi :-D. Laulusolistin aikuisrock-äänestä lisäpisteitä. Kiitettävä paketti ilman muuta eli 9,5.
0   +1 +2
 
9
digius 04.01.2019
Kylläpä tärähti komea kasari-poweri käyntiin. Aikanaan tämä olisi täyttänyt vaikka kuinka isot saappaat, ja onhan toki "sukkahousu"-genrelle vieläkin kysyntää, ja tarvettakin, varsinkin näin hyvälle.
Alun synasaundi toi mieleen naapurimaan Europen, mutta eiköhän tässä ole vaikutteita otettu hyvällä tapaa tosi monilta tekijöiltä. Tuotanto on huippuunsa viritetty: kitarat, rummut(mitä tykitystä!!), ja tietysti solistin laulusaundi! Ja jos laulustemmat on luomuna vedetty, niin onneksi olkoon! Me like a lot! 9+
0   +1 +2
 
9
BVR 11.02.2018
No mitä helvettiä, piti melkein tarkistaa alussa että onks Spotifyst lähteny Van Halen soimaan. Mahtavan kasaria, tunnen oikein ku olohousut alkaa pikkuhiljaa kiristymään spandeksiksi ja sänkipää alkaa muotoutumaan ruuhkatukaksi. Enpä mie osaa tästä oikein mitään huonoa sanoa. Toimii.
0   +1 +2
 
10
NaNa_ 09.02.2018
WOW!! Tällainen uus-vanha-Van Halen tyylinen musa on lähes kokonaan kadonnut tällä vuosituhannella. Mielestäni se on äärettömän harmillista! Mutta täällä se on taas.. kiitos Karisman!! Tää tykittää ja puhkoo tärykalvot korkealta ja kovaa! Uskomattoman lahjakasta kitarointia kuin muutoinkin tuotantoa! Laulumelodia on juuri oikealla tavalla pop, jotta tempaa joka ikisen matkaansa laulamaan! Jos itellä tulee huono päivä vastaan, tulee tästä jatkossa mun voimabiisi, joka kääntää taas väkisin hyvälle tuulelle! :)
+2   +1 +2
 
10
dukedee 24.01.2018
Wau.Kehuinkin sulle jo tätä biisiä facebookissa jokunen aika sitten.Mahtava kappale totta tosiaan.
0   +1 +2
 
Karisma1 13.01.2018
Sharkfish, kiitos kivasta kommentista :)
0   +1 +2
 
9
Sharkfish 13.01.2018
Loistavaa Kasari tunnelmaa. Lauluääni on todella siisti.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta