Sleeping Time

Julia's Window | 09.12.2011 | --
5:35

Aloitusraita In Circles -debyyttialbumilta.

Lataa ILMAISEKSI koko levy osoitteesta www.juliaswindow.com

8.67   2419 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jozhik 16.12.2011
hetken kuunnelnuani meinasin sammuttaa koska oli mielestäni tylsä biisi, mut just ko olin sammuttamassa ni biisi alkoikin. eli mielestäni alkoi iha pikkasen liian hitaasti mut hyvä biisi muuten.
0   +1 +2
 
9
uninen runoilija 15.12.2011
Hyvä ääni, hyvä biisi. Pidän. :)
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 15.12.2011
Todettakoon, että ensimmäisessä puolessa minuutissa oli hävyttömän hyvä sovitus ja itse olisin tollaista voinut kuunnella reilusti pidempääkin. Vaikken yleensä noin ambientia kuuntelekkaan niin tuossa oli jotain äärimmäisen toimivaa. Muutenkin sovituspuolella on selvästi ollut oikea mies asialla. Tuota alun filterillä tummennettua säkeistöä olisi kyllä voinut käyttää toisenkin kerran. Siinä oli ainakin minun mielestäni jotenkin parempi fiilis kuin toisessa säkeistössä.

Voisin kuvitella, että tuo säkeistöjen helikopteripannattu syna olisi äärimmäisen rasittavan kuuloinen kuulokkeilla, koska sen pannaus kuuluu vähän turhan selkeästi kaiuttimillakin. Enpä miksauksesta oikein muuta pahaa sanottavaa keksikkään. Oikein valmiin kuuloista soundeja myöten.

Itse sävellys taas toisaalta ei ole mitenkään maailmaa mullistava, mutta tässä sävellys on saanut hyvällä sovituksella selvästi lisää munaa. Rummuissa oli sopivan vähän nyrjähtänäneitä komppeja. Lauluissa oli hyviä vähän erilaisia melodioita, ja muutenkin pidin laulajan rauhallisesta soundista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta